Şimdi Ara

R7 240 O.C.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar,

    Vatan pcde ekran kartlarını geziniyodum ve f/p canavarı denilebilecek bu ekran kartını buldum. 127 TLlik fiyatı özelliklerinin yanında bedava gibi =) Kartı geçici olarak alıcam zira şuan nvidia 7300 le ekran kartım var nfs 2 yi bile orta ayarlarda kasmadan ancak oynatıyor. Size sorum şu olacak bu ekran kartı orta ayarlarda hangi oyunları kaldırır kısaca ilk ekran kartım olarak iş görürmü yarın gidip almayı düşünüyorum.. Yardımcı olursanız sevinirim http://www.vatanbilgisayar.com/r7-240-oc-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html







  • işlemci anakart ram güç kaynağı monitör modellerini yazarsan sistemine uygun mu yoksa makinen daha hızlı kart kaldırabilir mi bakabiliriz.şu sorduğun haliyle diyecek pek bir şey yok beğendiysen al dışında.
  • Hocam sistem iyi değil yeni sistem toplayıp bu ekran kartını yeni sistemimi geçici olarak koymak istiyorum şuanki sisteme takılırmı bilmiyorum. Şuan M3N78-AM anakart (2x512MB)RAM AMD 7750 Dual core işlemci var güç kaynağıda 230 wattlık. Bu anakarta r7yi takabilirmiyim acep eger takılırsa ram ve cpuyuda yükseltip fazla masraf etmeden orta halli bişey yapmak istiyorum ?
  • sisteminde güç kaynağı sıkıntıymış.taksan taksan bu kartı takarsın zaten diğer modeller en az 300w ister.şimdilik idare etsin yeni sistemimde de geçici olarak görüntü alma amaçlı kullanırım dersen olabilir mahsuru yok.pek oyun canlısı bir kart değil o yüzden 250 aldırabilir miyim diye öyle yazdım ama senin durumunda 240 alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.