Şimdi Ara

r6 piyasasını bilenler yardım etsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 99 model yamah r6 nın piyasası sahibinden.com da 9-10bin ytl arası.bu fiyat nasıldır,uygun mudur,bilenler lutfen yardım etsin??



  • ben daha ucuzlarınıda bulmustum ama fıyata gore alım yapma motorun sağlamlıgına gore alım yapmak lazım herkez yazmıs orada garaj motorudur dıye sankı bızde ınandık yarıs motorlarında eskı modellerı bazı kullanıcılar cok masraf cıkarır dusuncesıyle almayı tavsıye etmıyorlar bu soruyu bırde motordelisi adlı siteye yaz orada çok kullanıcı var sana tavisyede bulunurlar
  • Supersport makineler çok yüksek devirlerde çalışan, motor ömrü kısa makinelerdir. 4 silindirli bu canavarların rektifiyeleride çok verimli olmaz. 40.000km ve sonrası yaşlılık dönemleridir, ve fazlaca soruna gebedir. Ayrıca tamirleri ve yedek parçalarıda oldukça tuzludur. Şimdi çıkıp ben R1 ile 100.000km gittim diyenler çıkacaktır. Doğrudurda belki. Ama bunlar koca bir kalabalıkta tektüktür..
    Dolayısıyla 99 model bir R6 almak çokta mantıklı değil diye düşünüyorum. Neredeyse 10 yaşında bir Supersporttan bahsediyoruz..
    Aynı yaşı V motor bir cruiser için söyleseydiniz, düşünmeden alın derdim.. Ama supersportlar hızlı yaşar, genç ölürler..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: noumatic

    99 model yamah r6 nın piyasası sahibinden.com da 9-10bin ytl arası.bu fiyat nasıldır,uygun mudur,bilenler lutfen yardım etsin??

    12-13 milyara 2006 model cbr 600 f var hemde 2006 model km yapmamış cillop gibi makinalar bulabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.