Şimdi Ara

Quicknet bizi mağdur etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evimde ttnet kullanıyorum mecburen.İşyerine fiber altyapı olduğu için quicknet almak istedim.Başvurumu yaptım yarın sabah 9 da bağlamaya gelirler denildi.
    Vay be dedim bu ışık hızında fiber internet olayı dehşet bişeymiş bu kadar çabuk mu yani ?
    Dediler sabah gelseydin bu gün mutlaka bağlanmış olurdu ? Hayretim iyice arttı , şaşırdım ve sormadan edemedim ;
    İnternette araştırdığıma göre 2 haftadan önce bağlanmıyormuş ,forumlarda öyle okudum .
    -Yok efendim artık devir değişti eskide kaldı o günler cevabını aldım ve ertesi sabah teknik servisi beklemeye başladım ama gel gör ki ne gelen var ne giden.
    Bu bekleyiş taaam 1 hafta sürdü.Taaki 1 hafta sonra başvurunuz dükkan olduğu için iptal edilmiş denilene kadar.
    İnanamadım , heryerde reklamı yapılan ışık hızında 100mbit fiber internet istediğim halde bağlanmıyordu.
    O gün akşam yolda bir teknik servise rastladım ve olayı anlattım.150 metre den falan bahsetti ,evlere döşüyoruz ama dükkanlara olmuyor falan dedi.

    Madem olmuyor bir hafta neden beni beklettiniz de en baştan söylemediniz.1 hafta boyunca hergün 3 kere adamları rahatsız etmeseydim kimbilir daha kaç hafta boşyere beklemiş olacaktık.Adamlara dedik internet üzerinden ticaret yapacağız işimiz acele falan filan.Bir tane yetkilide geri dönüş yapmadı ,durum şudur budur demedi.Biz o kadar reklamını yapıyoruz ama size vermiyoruz başınızın çaresine bakın gidin ttnet e paralarınızı kaptırın demedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaVaJa -- 22 Ocak 2010; 14:00:23 >







  • vermemeleri zoruma gitti diyemiyonda yok musteri hizmetleriymis fasi fiso
    hangi musteri hizmetlerinden hayir gordun daha once?
  • Yok ya sen yanlış anladın galiba ne fasa fiso su
    Elbette ki vermemeleri zoruma gitti.Kim istemezki 10 mbit limitsiz fiber interneti 49 lira ya almak.
    Benim anlatmak istediğim başkalarınında bilgisi olsun aynı duruma düşmesin.
    Bize hemen bağlanacak dediler ama gelen giden olmadı.1.haftanın sonunda yoğun uğraşlar sonucu en yetklili kişi olduğu söylenen birisi ile görüştükten sonra başvurumuzun iptal edildiğini öğrendik.Dükkan olduğu için bağlanamaz notu düşülmüş ve iptal edilmiş.Başvuru yaptığım bayi ile sürekli görüşmelerimde size olumlu veya olumsuz mutlaka dönülecek denilmesine rağmen dönülmedi , başvurunuz dükkan olduğu için iptal oldu diyen bir kişi çıkmadı.Ama en sonunda bana denildiki neden bunda ısrar ediyorsun başka firmalarda var internet veren git onlardan al.Elbette bana denilseydi bu iş olmaz hemen başka bir alternatif düşünürdük tabiki.Çünkü işimiz aceleydi.En iyi , en hızlı olarak quicknet i görmüştük ve ilk buna başvurmuştuk.Ama mağdur olduk.




  • peki siz demediniz mi başta ben dükkana almak istiyorum bunu ?
    Quikenet'i zaten herkes biliyor yanı siteler dişinda hizmet verilmedigini. en azindan ben duymadim şuana kadar.
  • Zaten başvuru yaparken adres alınıyor.Dükkan olduğunu zaten belirtiliyor ve başvuruda direk adres üzerinden iptal ediliyor.Yani hiç gelip görmeden,bakmadan kağıt üzerinden karar verilip iptal ediliyor ve hiç bir bilgi verilmiyor.Bölgede istanbul/ataşehir/ata blokları yani fiber altyapısı olan nadir bölgelerden.
     Quicknet bizi mağdur etti
  • Ortada Superonline kaynaklı bir mağduriyet yok bence hocam. Superonline'ın sadece sitelere hizmet verdiğini her yere bangır bangır söylüyoruz.

    Sorulara cevap verme, destek konusunda çok yavaşlar, haklısınız ama Superonline'ı da pek suçlayamıyorum, zamanla rayına oturtacaklardır inşallah.
  • Zaten site ve fiber altyapısı olan bir bölge.Bu konu da bilgimiz olduğu için başvurmuştuk zaten.

    Şuan içinde orayla alakam kalmadı artık olsa da farketmez.Ama sorun nasıl superonline dan kaynaklanmıyor dersiniz hala anlamış değilim.Tek bir geri dönüş yapmadan yaptığımız başvuruyu iptal ediyorlar ve haber vermiyorlar.Neyse sadece bilgi olsun istedim şu yukarıda görülen sitenin 1. katında ki işyerlerine bağlanamıyormuş ama dairelere bağlanıyor ve herkes kullanıyor.
  • Dairelere bağlanıp işyerlerine bağlanmaması gerçekten şaşırtıcı. Demek ki sadece dairelere hizmet veriliyor. Açıkçası biraz saçma geldi..
  • Bence burda superonline nın suçu yok suç tamamen sizde.Sitesinde yazıyor zaten sitelere verildiği.
  • Adamı bari dövseydiniz site diye tutturmuşsunuz

    Ataşehir de o bloklar zaten dev bir site şehir şeklinde ve hemen dükkanın üstündeki ofislerde mesela bizim ofiste fiber internet var ama binanın giriş katındaki insanlara siz dükkansınız size internet vermeyiz denmiş ?

    Ne alaka ise dükkan ise dükkan sonuçta bir üst katındaki ofiste başkalarına fiber internet bağlıyorsunuz!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: merm

    Adamı bari dövseydiniz site diye tutturmuşsunuz

    Ataşehir de o bloklar zaten dev bir site şehir şeklinde ve hemen dükkanın üstündeki ofislerde mesela bizim ofiste fiber internet var ama binanın giriş katındaki insanlara siz dükkansınız size internet vermeyiz denmiş ?

    Ne alaka ise dükkan ise dükkan sonuçta bir üst katındaki ofiste başkalarına fiber internet bağlıyorsunuz!!!


    Aynen böyle kardeş.Anlayışın için sağol.
  • İlk günden söyleyebilirlerdi hataları bu olmuş.

    Ancak dükkanlara verilirse, teorik olarak konuşuyorum, 100mbit hatların 24/7 sömürülme şansı var. Bu da zaten sıkıntılı olan bağlantı hızlarını zor duruma düşürebilir. Çevresinde 3-4 tane internet kafe olan apartmanlarda büyük sıkıntı/isyan çıkabilir.

    Gerçekten de hatları sınırsız/sonsuz değil belirli limitleri var. TTNet gibi düşünmeyin, ciddi hızlar bunlar. Belki ilerleyen zamanlarda dükkan açılımı yaparlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.