Şimdi Ara

QUATRO MOBİLE T1461 PİYASAYA ÇIKMADAN ULTRA DETAYLI İNCELEME – KUTU AÇILIŞI FELAN DAHİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
5.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İŞTE QUATRO MOBİLE T1461 BEKLENEN CİHAZ


    Sevgili izleyici kardeşlerim, ablalarım, abilerim. Profesyonel olarak kurulumunu %90 tamamlamış olduğum stüdyom da ilk incelemem Quatro Mobile markasının T1461 serisi akıllı telefonuna nasip oldu. Firma ile inceleme hususunda yaptığım görüşmeler neticesinde benim böyle bir incelemeyi yapmama vesile oldukları için kendilerine teşekkür etsem de içimde mahçup olmamak adına büyük bir korku var. Umarım bu incelemem ve bundan sonraki incelemelerim, bana ve Quatro Mobile firmasına hayırlı olur. Kendilerine bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum ve 1GB Ram belleği, 8GB Rom belleği, 5 inç IPS QHD ekranı, Android 4.4 KitKat sürümü ile Türkiyede ilk kez piyasalara çıkmadan Quatro Mobile T1461 model akıllı telefonun Ultra Detaylı İncelemesi ile sizleri baş başa bırakıyorum. İyi seyirler efenim.


    + İçeriğime ait web günlüğü yazım:http://www.eminozturk.com.tr/donanim-incelemeleri/quatro-mobile-t1461-piyasaya-cikmadan-ultra-detayli-inceleme-kutu-acilisi-felan-dahil.html
    + İçeriğime ait Youtube kanalımda bulunan video:http://www.youtube.com/watch?v=fkuuMomKeMQ



    Bu ürünün tanıtımında Sanyo Marka Xacti VPC-CG20 Model Full HD ve Samsung Marka WB100 Model HD kamera, 2 adet Iconic ve Hama marka tripod,1200W gücünde profesyonel stüdyo Softbox ışıklandırma sistemi, El yapımı ışıklandırma sistemi, 130 desibel ses şiddeti ölçebilen Desibelmetre, Medilix marka kızılötesi ısı ölçer cihazı ve Premier marka hassas terazi ekipmanları kullanılmıştır. Çekimler tamamen kendim hazırladığım video atölyemde oluşturulmuştur. Klişe olacak ama emeğe saygı diyorum.

    Kanalıma abone olmayı, web günlüğümü ziyaret etmeyi, beni takip etmeyi unutmayın diyor ve bu açıklamayı burada bitiriyorum.

    Blog: http://www.eminozturk.com.tr
    Youtube: https://www.youtube.com/user/teknoemin
    Twitter: https://www.twitter.com/teknoemin
    Facebook: https://www.facebook.com/teknoeminozturk
    Google+: https://www.google.com/+EminozturkTrteknoemin
    Linkedin: http://tr.linkedin.com/pub/emin-xd6-zt-xdc-rk/4a/a90/799
    Tumblr: http://teknoemin.tumblr.com/
    Friend Feed: http://friendfeed.com/teknoemin

    Allah ( C.C. )’a emanet olun canlar.
    Saygılarımla
    Emin Öztürk ( Nam-ı Diğer Teknoemin )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoemin -- 11 Aralık 2014; 1:47:54 >







  • "Yerli malı marka" dedin ya, şimdi birileri "yerli üretim olan" diye anlar ve bombalar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vendetta1907

    "Yerli malı marka" dedin ya, şimdi birileri "yerli üretim olan" diye anlar ve bombalar.

    Bende başında beklerim cevap vermek için sayın hocam . İşin şakası bir yana sanırım sizin mesajınızdan sonra bu durum büyük ölçüde engellenmiş oldu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknoemin

    quote:

    Orijinalden alıntı: Vendetta1907

    "Yerli malı marka" dedin ya, şimdi birileri "yerli üretim olan" diye anlar ve bombalar.

    Bende başında beklerim cevap vermek için sayın hocam . İşin şakası bir yana sanırım sizin mesajınızdan sonra bu durum büyük ölçüde engellenmiş oldu

    Quatro Mobile takip ettiğim bir marka. M1453 eğer iyi bir fiyattan giriş yapar ve pazarlama anlaşmaları yapılırsa ortalığı siler süpürür.

    Bu arada inceleme için firmayla nasıl iletişim kurdunuz, ben de inceleme yapıp kanalımda yayınlamak için test telefonu isteyecektim ama iletişim yolu bulamadım.




  • Bir an konu 2012 nin falan mı diye baktım. 1 gb ram ve 8 gb hafıza :) 100 dolar seviyesinde çıkarsa iş yapar. Onun haricinde çöp. Bu bölümü okuyan yerli üreticiler varsa onlardan ricam lütfen yapmayın. Telefon işine girmeyin gerek yok. Bu konuda piyasada bir eksiklikte yok zaten.
  • Ucuz fiyattan girerse niye satilmasin bu pazarda da büyük kullanıcı kitlesi var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte Quatro Mobile T1461 ve ben :)

     QUATRO MOBİLE T1461 PİYASAYA ÇIKMADAN ULTRA DETAYLI İNCELEME – KUTU AÇILIŞI FELAN DAHİL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoemin -- 8 Aralık 2014; 18:51:40 >
  • Fiyat ne olacak onemli olan o? 500 tl civari olursa is yapar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Firma ile yaptığım görüşmede 499 TL gibi bir fiyat ile çıkacağı bildirildi. Muhtemelen de öyle olacaktır ve evet, eğer ki fiyatı ile donanım konfigürasyonlarını yan yana koyarsak bence cihazın fiyatı ile performansı birbirini tamamlayan önemli 2 unsur.
  • Şaban Oğlu Şaban kullanıcısına yanıt
    Sevgili kardeşim,

    Telefon ile irtibata geçtim. Numaralarınıwww.quatromobile.com adresinden aldım.

    Bu arada fiziki incelemesi tamamlanmış ve yüklenmiştir. Dileyen arkadaşlarımhttp://forum.donanimhaber.com/forumid_716/tt.htm adresinden bağlantıya gidebilirler.
  • güzel olmuş :)
  • Fiyatı N11 de 399 olmuştur arkadaşlar. Bilginiz olsun. Çek puan vs. ile 350 lere getirilebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçten, samimi, doğal incelemen için teşekkürler, güzel omuş

    İnceleme mümkünse karşılıklı telefon görüşmesi de ekleyip ahize ve konuşma performansı açısında da bilgilendirebilirsen harika olur kanatindeyim, sonuçta akıllı telefon ama yine en çok kullanılan yönünüde aramalar oluşturuyor.

    4.4.2 Kitkat ile gelmesi çok güzel birde batarya 1650 değilde 1900-2000 lerde olsaydı gerçekten o fiyat segmentinde eşsiz olabilirmiş.

    Şimdi 500 TL fiyat aralığında marka olarak pek bilinmedik olan Victor P1 var donanım neredeyse aynı sayılır boyutta öyle yine Doogee DG800 var 4.5'' aynı donanım.

    Bilindik marka olarak aynı donanıma sahip 4.5'' HTC 310, Huawei Y600 (512 MB RAM) var ama bunlarda 4.2 sürümündeler ve büyük ihtimal o sürümde kalırlar.

    Quatro Mobile ve Doogee en büyük avantajı 4.4.2 KİTKAT ile gelmeleri ve haliyle daha performanlı olmaları.

    450 TL seviyesinde Sony E1 var Kitkat ile geliyor ve 512 MB 4'' inc.




  • @TiRaNTx hocam, Teşekkür ederim ve özel mesajınıza derhal cevap veriyorum.

    @iSS hocam, tavsiyelerinize kesinlikle dikkat etmeye özen göstereceğim. Birileri çıksa da şuraya şunu koysan süper buraya bunu koysan süper olur dese diye bekliyorum :) çok teşekkür ederim değerli görüşlerinizi benimle paylaştığınız için.

    @kasai hocam, size de bilgilendirme ve yorum için teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoemin -- 14 Aralık 2014; 23:46:16 >
  • Ayrıca 55 dk uzun süreli inceleme de herşeyi incelemektense, oyun ve kamera performansı için ayrı sadece cihazın donanımsal ve arayüz içeriği için ayrı video ekleyip süreleri de haliyle yarı yarıya indirip psikolojik olarak uzun süren uzun video diyerekten izleyecekleri de en baştan süreyle ilgili kaçırmamış olursun. Cihaz performansı ile ilgili video içeriğine link koyarsın oyun performansını o videodan izlerler Kamera içinde imkanlar dahilinde dışarıda canlı performans kayıtları oluşturman oldukça iyi olacaktır.

    Başarılar dilerim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: @iSS

    Ayrıca 55 dk uzun süreli inceleme de herşeyi incelemektense, oyun ve kamera performansı için ayrı sadece cihazın donanımsal ve arayüz içeriği için ayrı video ekleyip süreleri de haliyle yarı yarıya indirip psikolojik olarak uzun süren uzun video diyerekten izleyecekleri de en baştan süreyle ilgili kaçırmamış olursun. Cihaz performansı ile ilgili video içeriğine link koyarsın oyun performansını o videodan izlerler Kamera içinde imkanlar dahilinde dışarıda canlı performans kayıtları oluşturman oldukça iyi olacaktır.

    Başarılar dilerim...

    Sayın hocam,

    Tekrar teşekkür ederim alakanıza. Şunu belirteyim ki, video süresinden benden müzdaribim. Olabildiğince kısa tutmaya çalıştım. Söylediğiniz kısaltma yöntemlerini bende düşündüm ancak parça parça olan videoları ben izlemeye tahammül edemiyorum. Aslında o dediğiniz benim için ekstra izlenme ve gelir demek. Ancak ben hep kendim gibi görmeye çalışıyorum karşımdakini. Bu nedenle uğraştırmak istememem den dolayı böyle yapıyorum. Kamera için ise hem dış mekan video kaydı, hem de fotoğraf kalitesi açısından performanslarını inceledim. Size denk gelmedi mi?http://youtu.be/fkuuMomKeMQ?t=52m10s bağlantısına tıklarsanız dış mekan video çekimi ve ardından fotoğraf kalitesi performansını görebilirsiniz.

    Saygılarımla




  • Sevgili arkadaşlarım, bugün Quatro Mobile ile yaptığım görüşmede bu kampanyanın Quatro Mobile tarafından hazırlanan genel bir kampanya olduğunu öğrendim. Büyük sürpriz oldu gerçekten. Artık fiyat ile kıyaslama bile yapmıyorum. Alınır mı? Bu fiyata alınmaz ise hata olur ve bu fiyata daha iyisi yok diyorum. Bilgilerinize.

    Saygılarımla
    Emin Öztürk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknoemin

    Sevgili arkadaşlarım, bugün Quatro Mobile ile yaptığım görüşmede bu kampanyanın Quatro Mobile tarafından hazırlanan genel bir kampanya olduğunu öğrendim. Büyük sürpriz oldu gerçekten. Artık fiyat ile kıyaslama bile yapmıyorum. Alınır mı? Bu fiyata alınmaz ise hata olur ve bu fiyata daha iyisi yok diyorum. Bilgilerinize.

    Saygılarımla
    Emin Öztürk

    Peki direk onlardan alsak daha uyguna vermiyorlarmı? sonuçta n11 bir pay alacak bayileri bir pay alacak :)
  • bu telefonun orjinali ne? mesela 1453'ün inew v3tü... bununki ne acaba? fiyatı iyiymiş..
  • N11.com da 399 lira
    ceklerle çok daha ucuza geliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.