Şimdi Ara

Quaresma'yı Sosyal Medya Operasyonlarıyla Göndertmeliyiz !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bjkliburak92 B kullanıcısına yanıt
    Kulup yanlis yapmiyor demiyorum ki burda sorun taraftar neye dayanarak yanlis yapmayacagini dusunuyor. Quaresma giderse daha iyisinin gelecegini nerden biliyorsun? Kulubun maddi durumu ortada. Zaten seneye gokhan tore gelecek. Sonucta o mevkide 2 oyuncuya ihtiyac var. Quearesmanin kalmasinin nesi yanlis. Satip ne elde etmeyi dusunuyorsun. Quaresma cine falan gidecek bir oyuncu degil. Kalmasini istemiyorsan bedava bonservisini veririz buyuk ihtimal sporting lizbona gider. Yerine bonservis verip uyum saglayip saglamayacagi belli olmayan birini mi alacaz? Quaresmanin cizgiye basmasi hucuma genislik katiyor. Kapanan takimlari acmayi kolaylastiriyor. 11 tane asisti var sezon basindan beri. Sen kaybettigi toplara, yaptigi yanlis tercihlere odaklanirsan tabi bunlari gormezsin. Ronaldo gelse eksiklik bulacaksiniz. Takimin maddi gucu belli eksiksiz futbolcu buraya grlmez. Altyapidan iyi oyuncular cikrmak lazim. Onuda yapamiyoruz bu durumda eldekilerin kiymetini bilmek lazim sonra ararsiniz. 2 yildir sampiyon olmak dengenizi bozdu galiba. Macera ariyorsunuz..senol güneşi begenmeyen mi dersin fikret ormani begenmeyen mi dersin quaresmayi begnmeyen mi dersin. Bilincli taraftar olun biraz. Quaresmayla niye 3 yil uzatildi diyene kadar bu adam yerine maddi anlamda daha ekonomik birini koyabilirmiyiz diye dusunun. Bu yil kimin kac formasi satilmis mesela bir bakmak.lazim. Bu adamin sozlesmesi uzatilmazsa performansi dusermi bu yilki smpiyonluga zararli olurmu diye dusunun biraz. Bos bos o gitsin bu gelsinle anca fm de olur. Kusura bakma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İlk defa izledim 52.ci saniye efsane vuruşAlmanyada ki gurbetçi kekolar gibi tip varmış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kysis


    quote:

    Orijinalden alıntı: o3

    Okuduğunu anlamaktan bahsedip üstteki yazıyla alakasız saçmalamışsın gene. İstatistik konusunda yazdım sana Tolga için seçersin yarım devre gol sayısı sonra gider başka kaleci için yarım devre seçersin. Birisi diğerinden fazla gol yemiş olabilir. Olay hangi kalecinin fazla gol yemesi değildir. Göz var nizam var Fabri iyi diyorsak o yüzden diyoruz.
    Fabri'nin önde çıkıp topları toplaması, ayağıyla topu oyuna sokuşunu o gol istatistikleri yazmıyor. Fabri hücum devamlılığına çok katkısı olan bir kaleci ama bu sene daha az gol attık. Sorun onda mı değil. Herşeyi istatistikle anlayamazsın.


    Çirkin yazını bitirirken argüman bulamayıp üslup diye ağlaman da pek mantıklı olmamış. Şu yazıları yazıp sonra başkasının üslubuna laf etmen...
    Kaç yaşındakilerle uğraşıyoruz vakit öldürmeye. "Blok sana."


    Alin queresmanizi gidin, utanmadan savunuyorsunuz bir de. Gözümde en koyu fbli' gsliden farkiniz yok. İçimizdeki irlandalı sizsiniz.

    Profil fotoğrafına bak çay demle.
    Neymiş senin Beşiktaşlılığın açıkla da öğrenelim. Bu sezon kaç maça gittin? Kaç senedir stada gidiyorsun? Var mı kongre üyeliğin?

    Quaresma olmasa Adanaspor maçı 2-2 biterdi.
    ***
    Fabri'nin yediği gol, Marcelo'nun yediği çalım ve de ofsayt gol yani 3 tane golü Q7'ye bağlamaya çalışmak acizlik.
    Q7 de kötüydü de Cenk-Babel-Talisca'dan kötü müydü? 4 ileri adamı arasında Şenol Güneş Talisca-Q7'den önce diğer 2sini kenara aldı.




  • o3 kullanıcısına yanıt
    Yav he he... Zaman israfısiniz yazmaya değmez. Diyecek bir sey bulamamış, profil fotoğrafıma laf atmış. Komik şey seni.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kysis kullanıcısına yanıt
    Yazsana Beşiktaşlılığını? Sen benim Beşiktaşlılığımı sorgulayabilecek seviyeye hiç gelemeyeceksin güzelim. Hadi öptüm

    Yat uyu şimdi

    "israfısiniz" yazımı da yanlış. 1-2 seneye okulda yazım kurallarını falan işlersiniz. Orayı iyice öğren sonra gel buraya yaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o3 -- 1 Mayıs 2017; 22:37:25 >
  • Gerçekten cok belli nasıl beşiktaşlı olduğun. Ic sesin soyle dedi sanırım: " suna bi' laf sokmam lazım. Aha ı yerine i kullanmış. Kesin mobilden yazıyor ama olsun. Haha ne güzel laf çaktım ama"



    Allah akıl fikir versin. Zorda kalınca nasil da çocuk edebiyatına sarıyorsun ama. Pek tutulmuyor artık bu numaralar. Yeni şeyler dene.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya şu Quaresma'dan daha iyisi mi var muhabbeti nedir ya.Quaresma bu takıma ne katmış Allah aşkına.11 tane asist yapmış.Kornerleri , duran topları asist saymaya devam edin siz.Yani 1500 tane korneri Oğuzhan da atsa Talisca da atsa bu kadar asist yapar.Bana Quaresma kaç gol atmış.Akan oyunda kaç tane gol attirmis.Araya kaç tane top bırakmış , kaç tane maç çevirmiş bunları anlatın.2 tane 3 tane kornerden gol attırdı diye adam savunuyorsunuz burada.

    Bir de Portekiz milli takım örneği var.Adamlar son yarım saat oynatiyordu.Quaresma'nın ederi bu.Sizler takımın tapusunu vermeye devam edin.Quaresma'yla yola çıkın bakalım.Kritik maçlar geldi.Bakalım Quaresma'nız haftaya derbide ne yapacak.Maçtan sonra kaybolmayın.Quaresma futbolcuysa ben takımın liderliğini verdiysem bana derbi alacak derbi.Öyle Adanaspor maçında duran toptan asist yaptım demeyecek.Quaresma'nın bir tane kazandırdığı derbi , büyük maç getirin bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkliburak92 -- 2 Mayıs 2017; 0:15:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bence olaya başka bir açısıyla bakın.. dünya futboluna damgasını vurmuş en önemli yıldız oyuncularından ronaldo bile mental sorunları çok sık yaşıyor, real de olduğu için fazla yansımıyor ve sıkıntıya düşmüyor. Bruma yı görüyorsunuz çok yetenekli, ama hala şut ve pas oyunu yok. Saha da bazen kendince doğaçlama bişeyler yapıyor, ve 30 yaşınada gelse yapacak bunu belli ediyor yavaş yavaş.. ben daha portekizli olupta kendini tamamen her sene belli bir seviye üstünde tutan isim görmedim. C ronaldo bir istisna gerçi futbol aklı tartışılır tabi.. Keza ırkçılık olarak algılanmasın ama afrika pasaportlu olupta inanılmaz katkı veren futbolcuda daha görmedim onlardada mental sorunlar çok ciddi yansıyor sahaya.. ben bir teknik direktör olsam takımımda bu tarz adamlar istemem açıkcası..juve başarılı ama futbolcuları yıllardır belli bir standartın altına düşmüyor mesela.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kysis kullanıcısına yanıt
    Beşiktaşlılık dersi vermeye kalkıyordun ama aldın boyunun ölçüsünü.

    Öyle yapmaya çalışıyorsun böyle yapmaya çalışıyorsun.
    Ne kıvrandın ne kıvrandın.

    Beşiktaşlılık sorgulamaya çalıştın ama bir soruya bile cevap veremedim.

    Böyle küçük kardeşlerimizi internet üzerinden üzmemek lazım aslında. Hata bende.
    Ben külahımı buraya bırakıyorum tırıvırı edeceksen devam et.

    Ha yok gelir de şöyle Beşiktaşlıyım diyeceksen; kaç kere kombine almış maça gitmişsin, kongre-divan kurulu üyeliklerin falan varsa yaz. O zaman cevabı hak edersin.
    Saat de geç oldu yat yarın okuluna geç kalma




  • quote:

    Orijinalden alıntı: o3

    Beşiktaşlılık dersi vermeye kalkıyordun ama aldın boyunun ölçüsünü.

    Öyle yapmaya çalışıyorsun böyle yapmaya çalışıyorsun.
    Ne kıvrandın ne kıvrandın.

    Beşiktaşlılık sorgulamaya çalıştın ama bir soruya bile cevap veremedim.

    Böyle küçük kardeşlerimizi internet üzerinden üzmemek lazım aslında. Hata bende.
    Ben külahımı buraya bırakıyorum tırıvırı edeceksen devam et.

    Ha yok gelir de şöyle Beşiktaşlıyım diyeceksen; kaç kere kombine almış maça gitmişsin, kongre-divan kurulu üyeliklerin falan varsa yaz. O zaman cevabı hak edersin.
    Saat de geç oldu yat yarın okuluna geç kalma

    Hmm anladığım kadarıyla beşiktaş maçına gitmeyen, kongre üyesi olmayan gerçek beşiktaşlı olamıyor? Zekâda sorun var sanırım biraz..

    Bir de sonradan gördüm. Senin gibi okul çağındaki arkadaşımı uyarmak boynumun borcudur. ";" kullanımını bilmiyorsun, kullanıldığı yerleri iyi çalış.

    Bir cevap hakkın var sonra bloklayacağım seni. Çoluk çocuğa laf anlatmak eee haliyle zor... Bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kysis -- 2 Mayıs 2017; 0:46:34 >




  • Yıllardır onu beğenmezler göndertirler bunu beğenmezler göndertirler. Sorarlar adama "Quaresmayı sen istedin gönderdik, şu ffp şartlari altında aynı rakamlara oynayacak ve kulübe bonservis yükü yapmayayacak Q7den daha iyi kaç kanat oyuncusu alabiliriz" diye. Kulüp olarak çok zenginiz, imkanlar çok da bizim mi haberimiz yok.



    Lütfen az düşünün de konuşun artık. Cidden sıkmaya başladınız. Biz sanki Q7ye ölüyoruz da o yüzden savunuyoruz adamı. Kulübün standartları belli, verebileceği paralar belli. Varsa yüksek bonservis yükü olmadan Q7yle aynı maaşa oynayacak bir kanat alalım gençler. Yoksa boş yapmayın artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bjkliburak92 B kullanıcısına yanıt
    Birader sen Babel-Talisca-Cenk de top oynamazken gelir de Quaresma ile uğraşırsan savunulur.
    Fabri Adana maçında da bu maçta da hatalı goller yiyor. Tolga yese ortalığı yıkardık ben dahil.
    Adriano ilk yarı 2 orta açıyor Sabri gibi.
    Oğuzhan-Atiba'yı rakipten top kaparken görmek mümkün değil.

    Dünkü maçta ortam bu, neredeyse herkes kötü. Hala Q7 tartışıyorsun. Q7 kötüydü. Kimse iyiydi de demiyor. Bir maç için adam mı asalım?
    Aboubakar kafa attı adama Uefa'dan etti bizi. Bu hareketi Q7 yapsa kulüp binasına protestoya giderdiniz. Çok disiplinsiz diye Q7'ye ettiğiniz lafı Abou'ya etmediniz.

    Q7 büyük maçlarda oynamıyor olsa dahi takımda yeri olur. Oynadığı büyük maçlarda oldu ama yazmakla uğraşmayacam. Oğuzhan da oynamıyor ama 5 senelik yeni kontrat diyorlar. Kayseri maçında 2-2 kalırken, Adana maçında 2 hareket 2 orta açtı birinde Talisca bomboş kafayı kaçırdı, diğerinde Tosiç vurdu attı. 3-2 oldu işte.
    Q7 olmasa 6-7 puan az alırdık.

    ***

    Q7 2 asist yaptığı maç sonu da bu konuyu yazmam, kötü oynadığında da yazmam.
    Kanat rotasyonumuz belli. Q7-Babel var sadece.
    Babel'in de hali iyi değil.

    E sen seneye alırsan Lens ve Nani'yi ne güzel. Q7'yi Portekiz milli takımı gibi son 20-30 dk alırız işte.
    Ama diyorsan EL FRENİ Töre ve Aras'ı oynatalım Q7 oynamasın o zaman futbol aklından şüphe edilir.

    ***

    Lens-Nani gibi 2 kanat gelse keşke. Ortasahaya Sosa tipi o ayarda oyuncu. Defansa kaliteli stoper. Gomez gibi tartışmasız forvet.
    Bunlar olsaydı Uefa'yı alırdık.
    Q7 dk 60ta yedekten girecek oyuncun olursa Avrupa Şampiyonu olabiliyorsun. Kadron o seviyede olursa Q7'yi yedek yaparsın. Gerekirse de satarsın.
    Zamanında Fernandes'i yollattı bu taraftar güruhu. Stada girip Fernandes'e saldırdılar. Takımın en kaliteli oyuncusuydu o zaman.

    5 gol 15 asistlik Quaresma gideceğine yabancı kontenjanındaki Aras gitsin önce. Q7'yi yedek konumuna düşerecek oyuncu isteyeceğinize Q7'nin kellesini istiyorsunuz.




  • mawoix kullanıcısına yanıt
    Yedekte Messi vardı muhabbeti yapmayacam.

    Abartısız söylüyorum.Yedekte kanat yok!

    Lens-Nani-Visca-Bruma falan gibi kanat alacak paramız var mı?
    Şanslıysak bu yaz Emre Mor'u kiralarız.
    Töre de 1.5 senedir top oynamıyor. Gelecek iyileşecek de ilk 11 seviyesine çıkması için 6 ay form tutmasını bekleyecez. Tabi barlarda kurşunlanmazsa.

    ***

    Q7 büyük maçta oynamıyormuş.
    Bu Tosiç-Aboubakar oynamamakla kalmadı gitti en kritik maçlarda kafa attı kırmızı yediler.
    Q7 150 küsür maçlık Beşiktaş kariyerinde 5 kırmızı kart görmüş. Aboubakar 33 maçta 3 kırmızı kart.
    Takmışsınız adama.

    Çok yetenekli ama kafasız. Geliyor geliyor gol atmayı beceremiyor. Artist. Afra tafrası var.
    Arkadaş olmayın, kız vermeyin. Ama Beşiktaş'ta topçu olmasın denecek bir durum yok. Daha iyisi gelsin formayı alsın.

    Kerim Frei mesela İngiltere 2.ligten düşmeme mücadelesi veren takıma gidiyor. Forma bulamıyor.
    Babel desen en iyi yaşında Kasımpaşadaydı.
    Aras en son ne zaman top oynamış?
    Kim oynayacak yerine Kılıçdaroğlu mu diyip bırakıyorum.




  • Q7'ye tapmaya devam beyler o zaman.Bir sene daha sağ kanatta 3 kişiyle saçma sapan çalıma girip top kaybetmelerini , hızlı hücumu durdurmalarını ,2 senedir tek
    bir frikik golü olmasına rağmen Talisca'nın elinden frikiklerini almasını ,defansa yardım etmemenelerini , Gökhan Gönül'ün ön alanda etkisiz olmasına sebep olmasını , Atiba'ya el kol yapmalarına , her oyundan çıkarken acaba tepki koyucak mı beklentilerini , çizgiye basmasından dolayı takımın çok uzun mesafede oynamasına , takımın birbiriyle yakınlaşamamasına , her topu ileriye getir Quaresma'ya at canı ister de orta açarsa oyun taktiklerine , karşı karşıya kaldığında gol kaçırmalarına , akan oyunda bir tane gol atamamasına ama buna rağmen ligin en çok şut atan oyuncusu olmasına katlanın beyler.Ama trivela yapıyor , ama rabona yaaaa diye dolaşın ortalıklarda.Size bunların hepsi müstehak.Bu adama verin kulübü gidin her maç Q7 diye bağırın.Seneye şampiyonluk gidince de gelin burda ağlayın.Daha da birşey yazmam.Son bu.

    Quaresma'dan iyisini alamazmışız da bilmem neymiş.Ffp varken bu takıma Gomez geldi Sosa geldi Talisca geldi Adriano geldi Gökhan Gönül geldi Marcelo geldi.Nereye daha iyisini alamıyorsun.Bir de durup durup Lens-Nani yazıyorlar.Sanki dünyada başka kanat kalmadı.Neyse çok sinirlendim benden bu kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkliburak92 -- 2 Mayıs 2017; 3:1:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • o3 kullanıcısına yanıt
    Fernandes falan tam boş muhabbet.Adama saldıran gerçek taraftar değildi.Provakatör bir adamdı.Fernandes kendisi gitmek istedi son zamanlarında saldı, yatışa geçti.Taraftar buna rağmen seviyordu.Kafanızda başka bir dünya mı var bilmiyorum ama Fernandes'le ilgili dediğiniz şeylerin hiçbiri olmadı , yaşanmadı.

    Benim Q7 meselem dünkü maçla alakalı değil.Diğer oyuncuları gel başka bir yerde tartışalım burda mesele Q7.Fenerbahçe maçında iş yapmayacak Q7 gitsin kumda oynasın.

    Ve son olarak en merak ettiğim kısım lütfen bana Quaresma'nın aldığı beş tane büyük maç ,derbi söyler misiniz ? 4 koca sezonda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bjkliburak92 B kullanıcısına yanıt
    Standart mıdır 5 büyük maç, derbi kazandırmak?
    Oğuzhan mı 5 tane aldı Cenk mi? Diğer 5 tane büyük maç alamayan oyunculara da ayrı başlık açıyor musunuz? Cenk Tosun son 5 haftadır top mu oynadı, sahada yürüdü mü?

    Kerim Frei, Olcay, Babel, Aras diğer kanatlar büyük maçlar aldı mı alacak mı? Bayern Münih taraftarı Q7 gitsin diyor gibi hissediyorum yazarken. Douglas Costa'ya forma şansı bulamıyoruz sanki. Nani-Lens-Bruma vs gibileri de 5 büyük maç aldırmadı fb-gs'ye.

    Beşiktaş'ta 5 tane büyük maç alan en son oyuncu Sergen Yalçın olabilir o derece zor bir kriter söylediğin.
    Gomez'e denebilir belki 3 derbi kazandık o varken. 2 tanesini o aldırdı desek, bir tane de Başakşehir maçı vardı direk o aldırdı denebilecek. 3 geliyor şu an aklıma. Bu sene tutabilsek 5 maça ulaşırdı.

    ***

    Yabancı kontenjanındaki Aras isimli 18'e bile giremeyen yedeği yollayın, Q7'yi kulübüye oturtun. Ama bunun için önce daha iyisi alacaksın. Nani-Lens falan kalitesinde oyuncu almadan Q7'ye sallamanın faydası ne?

    Cenk Tosun'un da büyük maç kazandırdığı yok ama 15-20 gol attı. Q7 de 5 gol 15 asist işte. Neticede lig dediğin 34 maçın toplamı.
    Para var da Cenk-Q7'ye ayıp olmasın diye mi daha iyisini almıyorlar?




  • bjkliburak92 B kullanıcısına yanıt
    Anla diye Lens-Nani diyorum.
    Bruma gibi genç yaştakini 13m euroya getiremezsin.
    28-30 arası Lens-Nani tipi oyuncu gelebilir ucuza.

    Yalan dolanlara cevap:
    -Taç çizgisine basması artı kabul ediliyor. Daralan savunmayı açıyor.
    -Gönül'ün Q7'siz maçlarda daha kötü olduğu bir gerçek. Quaresma kanat değiştirince Babelle daha da kötü oynuyor Gönül.
    -Takım birbirinden uzaklaştığında hücumda topu tutuyor ve takımın hücumda çoğalmasını sağlıyor. Sosa gittiğinden beri hücumda top tutabilen yegane oyuncu.
    -Atiba da Ş.Güneş de önemli karakterler. Hele Ş.Güneş'in senin korumana ihtiyacı yok, istemediği anda Q7'nin Beşiktaş kariyerini bitirir.
    -Q7 5 gol 15 asist yapmış hala daha canı isterse diyorsun.


    Q7'ye tapan bir kişi tanımıyorum. Benim de umrumda değil Q7. Beşiktaş umrumda. Başarısı içinde şu an eldeki en iyisi bu.
    Akıllı 2-3 transfer yaparsan zaten ihtiyaç kalmaz. Sepetlersin.
    Q7'ye tapmıyorum ama sizinki anlamsız bir nefret, öfke krizi. 32'lik G.Gönül için bile suçlu Q7 oluyor. Geçeceksiniz palavradan bahaneleri.
    Ş.Güneş aptal da siz zekisiniz. O hiç futboldan futbolcudan anlamıyor da siz çözdünüz.. Bütün sezon Q7'yi kanat rotasyonuna 1 numaraya yazdı Güneş. Hocanın oynatmadıklarını satacaksın. Oynattıklarının yerine daha iyisini al. O zaman Q7'den kurtulursun. Formül basit.

    Örnek Q7'yi yollama planı:
    Emre Mor'u kirala. Nani tipi rakip sahada top tutup, çalıma girecek kanatta oyunu açacak birini daha al. 6 ay Q7 yedek yap, devre arası G.Töre formunu yakalarsa Q7'yi Çin'e sat.


    Ayrıyeten stadta birçok maçta en ateşli, en istekli oyuncu oluyor. Takım birşey üretecekse ondan üretecek hissiyatını verdiğinden top ayağına geldi mi heyecan yaratıyor alkış alıyor. Kimsenin taptığı yok. Karakterini sevdiğini de sanmıyorum.
    Katkısı seviliyor.




  • o3 kullanıcısına yanıt
    5 büyük maçtan vazgeçtim.Ki 4 sezonda avrupayla birlikte 5 az bir rakam aslında.Iki derbi söyle yeter.Soyleyemezsin yok çünkü.Ya ben sevmiyorum.Çok kişi de sevmiyor.Maçlarda da ufak ufak tribünler artık homurdabıyor statta şahit oldum.Ama bir Quaresmacı ergen grup var maalesef.Yani Quaresma takımın sembol ismi olucak bir adam değil.Bunu haketmiyor.Kuru gürültü.

    Bak sayıyorsun iyi hoş.Geçen yılki şampiyonlukta çok büyük emeği yok hatta baya baltalama da yaptı Trabzon ve Kayseri'de kırmızı yedi.İlk haftalar yine tribe giriyordu falan.Son dönem bir Vodafone Arena'da coskulu oynamıştı.Maçın sonunda kırmızı yediği Kayseri maçında baya iyiydi.

    Bu tartışma bitmez.Aras nerden çıktı onu da anlamadim.Ben demiyorum ki Quaresma gitsin Aras oynasın.Laf çarpıtma yapiyorsun.Beşiktaş Quaresma'nı yerini dolduramayacaksa zaten şampiyon falan olmasın.Bakın bu adamın yetenekleri gözlerimizin önünde gün geçtikçe köreliyor.Çalım gücü yavaşlıyor.Şutu zaten bitik.Futbol aklı zaten hep çok azdı.Seneye daha da kötü olacak ondan sonraki sene daha da kötü olacak.

    Aslında sen de hemfikirsin benle.Daha iyisi , daha genci alınsın Quaresma gitsin.Bu kadar basit ışte.Gomez'i , Talisca'yı getiren yönetim Quaresma'dan daha faydalı olacak bir adam bulur.Esas skandal bu adama güvenip iş yapmaktır.Eğer kalırsa seneye ölmez de buralarda olursak senle tekrar konuşalım.Suan dedigin herşey için pişman olacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ben quaresmayı çok severim hatta keşke galatasarayda olsaydı ama son zamanlarda ricardo da düşüş var

    başakşehir maçını izliyorum bi adam kornerden orta açamaz mı arkadaş ya sinir oldum sen orta açamıyorsan bırak talisca var orda o açsın

    bazen q7 nin şu inadı gerçekten takımı mahvediyor
  • bjkliburak92 B kullanıcısına yanıt
    Ya senin gözleri nefret kaplamış.

    Babel de vasat topçu. Aras çöp seviyesinde. Yani takımdaki en iyi 1. hadi bilemedin 2. diyeceğin Q7'ye sallayacağına daha iyisini almayan yönetime salla.
    Bu ortamda Lens-Nani-Bruma falan seviyelerinde 2 kanat gelmeden Quaresma'yı yollayamazsın.

    Hatta 2 kanat alırsan Q7 anca yedeğe geçer.
    Sonrasında Töre vs biri Q7'yi performansta geçerse 4.kanatlığa düştü mü yollarlar Çin'e.

    Ama Şenol Güneş 1 numaralı kanat olarak görüyor. Hoca beğenmese oynatmaz. Şenol hocanın eline daha iyi kanatları bulsunlar sonra bakarız.
    Talisca dediğin de gollerde var oyunda Sosa'nın yarısı etmez. Babel devre arası Gs'ye gelse teneke takıp yollarlardı. Sistem içinde birkaç gol attı da laf edilmiyor şu an ama oynadığı futbol çok kötü.

    Talisca gibi 2 tane daha transfer yaparsak kanatlara Q7 gider.
    Ama stopere 4.2m euro verip aldığımız ... ortada. Her transfer tutuyor olsa şimdiye Q7'ye muhtaç kalmazdık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o3 -- 2 Mayıs 2017; 14:36:4 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.