Şimdi Ara

Quake3 Sevenler Buraya (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
8.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Grafikleri kötü
  • 99-2000 senesinin oyunu olsun o kadardavalla grafikler full detayda yer ve çevre grafikleri gayet tatmin edici buluyorum 99-2000 senesi oyunu için
  • Hala ciddi bir oyuncu kitlesi vardır quake öyle kolay kolay eskimez :) Şu anda popüler olan cod ya da cs nin aksine multiplayer modu ciddi bir yeteenek ve azim gerektirir. Her haritanın ayrı bir stratejisi vardır özellikle 1v1 tam anlamılya satrança dönüşürdü. Oynasana , quakeportal sunucuları açık. Yalnız quake 3 normal point release li haliyle uzun zamandır oynanmıyor dünya çapında. OSP den sonra özellikle CPM modu çok popüler oldu ve oyunu ciddi anlamda hızlandırdı.

    Demo ları çekip izlemek bile inanılmaz zevk veriyor , 2000 senesinde sanane nin yaptığı ekran kartlı turnuvanın demoları hala durur.
  • Oynasana.com QIII serverlerini bulamıyorum.Girdim sunucular kısmında da yok.Hem Oynasana.com hemde Quakeportal sunucu iplerini verebilir misiniz arkadaşlar?
  • http://www.oynasana.com/sunucular/g3t1

    CPMA 1.40 oynanıyor. Siteye üye olarak internet sitesi üzerinden bağlanıyorsunuz. Komutla quake 3 ü çalıştırıp otomatik giriş yapacaktır.

    Quake portlal

    cpma-1 IP : 91.102.160.50:27960
    cpma-2 IP : 91.102.160.50:27970

    CPM ve RA map paketlerini yüklerseniz map değiştiğinde zor durumda kalmazsınız.
  • çook teşekkürler
  • bu oynasana serverlarının ben de bugün denedim. Linux sistemli makinede calistirdigim icin midir nedir pek sarmadi bu mod. Bide hakkaten epeyce unreailistic hareketler yapılıyor. Ne bilem, tamam quake3 gerçekçi olmayan birçok hareketle dolu ama bu kadarı fazla gibi geldi bana. Ama yine de paylaşımın için teşekkürler dostum
  • CPMA, q3a ya göre daha hızlı bir oyun. Hava kontrolleri daha gelişmiş bu yüzden strafe circle, bunny jump diye tabir edilen hareketler daha etkin kullanılabiliyor. Haritanın bir ucundan bir ucuna gitmeniz çok daha kısa sürüyor. Yalnız clan arena diye self damage kapalı, tüm silahların verildiği itemların kapalı olduğu garip bir oyun tip var. Onunla karşılaşmışsınızdır yüksek ihtimalle. Genelde yeni neslin takıldığı bir mod bizler de pek sevmeyiz :)
    Silahların dengeleri daha iyi hale getirilmiş. Ve silah değiştirme süresi daha kısa. Örneğin yüksekten üzerinize atlayan bir oyuncuyu bir süre shaftla yavaşlatıp tek bir hareketle rail çıkarıp vurabilirsiniz.

    Bu sadece oynasanaya özgün bir mod değil dünya bunu oynuyor artık salt Q3A oynayan sadece kişisel birkaç server var ;)

    2 sene evvel oynasana da o kadar hararetli ctf ler yapılırdı ki aklınız hayaliniz durur :) Bir maç öncesi yaklaşık 20-30 dk strateji geliştirilip ısınma yapılırdı. Quake oyuncuları biraz yaşını başını almış insanlar olduğundan, öyle saçma sapan muhabbetlerde olmazdı. Güzel bir topluluktur quake ailesi, uzun zamandır girmediğimden şu an kimler hala oynuyor bilmiyorum. Ama 99 da bu oyuna başlayanların yarıdan fazlası 2006da da hala oynuyorlardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkans -- 11 Ocak 2008; 15:32:45 >




  • güzel oyun
  • arkadaşlar isteyenler quake 3 için kolay iletişime geçmek için ve oyunda birbirimizi bulmak için benim xfire kullanici adimi ekleyebilirler: kernelpasha

    arzu eden arkadaşlar da kendilerinin xfire kullanici adını buraya yazarlarsa az olan Quake 3 cüleri bir şekilde toplamak mümkün olabilir.
  • Güzel oyunda ben bunun neresıne ıp fln yazcam onuda solersen sevınırım
  • quake 3 ben de oyamak istiyorum, yıllar oldu ama üstüne daha güzel daha çok ustalaşmaya el veren bir fps gelmedi.(quake 1-2-3'ün sahip olduğu multiplayer çizgide modern oyun maalesef yok)

    ping'ler rail atmaya izin verecek kadar düşük oluyorsa hiç düşünmeyeceğim :D (eskiden quake 2 oynarken dial up 180-200 ping ile atardik da artik tabi geçmiştir bizden, ah ah q2dm1 :D)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: n4meLesS

    Güzel oyunda ben bunun neresıne ıp fln yazcam onuda solersen sevınırım


    Dostum sana tavsiyem xfire kurman olur. Konsola vs adres yazmana gerek kalmadan direk tek tık ile istediğin quake3 serverına girebilirsin. üstelik favori listesi vs ile arayıp bulman şu bu gerekmez serverları. Gayet rahat.

    Oyunu açtıktan sonra, + tuşuna basıyoruz (1, 2, 3, 4, 5... in hemen solunda yer aliyor bende f klavye kullaniyorum) ve konsol açılıyor. Bir servera bağlanmak için şu ifadeyi kullaniyoruz:

    /connect 89.19.5.236:27960
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mithrelios

    quake 3 ben de oyamak istiyorum, yıllar oldu ama üstüne daha güzel daha çok ustalaşmaya el veren bir fps gelmedi.(quake 1-2-3'ün sahip olduğu multiplayer çizgide modern oyun maalesef yok)

    ping'ler rail atmaya izin verecek kadar düşük oluyorsa hiç düşünmeyeceğim :D (eskiden quake 2 oynarken dial up 180-200 ping ile atardik da artik tabi geçmiştir bizden, ah ah q2dm1 :D)


    Evet dostum. Zaten hali hazırda oynayanlar bayağ bir kısmı quake serisi ile büyümüş orta yaşlı insanlar. Quake 1 hala aklimdadir. Oynadığım ilk multiplayer oyundu. Unutmak mümkün değil.

    Quake 3 bu işin zirvesi oldu. Kaç senedir oynarim bu internetten oynadığım 2-3 ay boyunca geliştiği kadar gelişmemiştir oyunum. Gelişmeye de devam ediyor. Yani Quake3 te olay bir türlü doyum noktasına ulaşmıyor. Sürekli gelişmek geliştirmek iktiza ediyor. Bu da oyunu her zaman cazip kılacak bence.




  • Bu serverları bir kez daha listelesem iyi olacak sanırım. Biraz değişiklik oldu. Yeni kurulan ve servera sahip olmak isteyen klanlarin 2 tane serveri oldu.

    Özetle serverlar şöyle:

    89.19.5.236:27960 1v1 serverı
    89.19.5.236:27961 Team Freeze server
    89.19.5.236:27962 DmT klan serverı
    89.19.5.236:27963 WqR klan serverı

    bu serverlarda oynamak için 1.11 den 1.16n e kadar oyunun herhangi bir versiyonun kurulu olması gerekiyor. Oyunu kurunca zaten 1.11 olarak oynaniyor. 1.16'ya yukseltmek tavsiye edilir. Oyunu nerden edinebileceğinize dair özel mesaj atabilirim :)

    Herkese kolay gelsin.
  • ben de aranıza katılmak isterim, ama oyunu yüklemem lazım, yojimaru arkadaşım yardım!! (aslında bir siteden indirdim ama GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem hatası veriyor anlayamadım.)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: oldumlord

    ben de aranıza katılmak isterim, ama oyunu yüklemem lazım, yojimaru arkadaşım yardım!! (aslında bir siteden indirdim ama GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem hatası veriyor anlayamadım.)


    detayları yolladım dostum. Hoşgeldin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yojimaru -- 31 Ocak 2008; 23:15:33 >
  • slm aranıza yeni katılmama rağmen eski bir q3 oyuncusuyum :) benimde ping değerleriyle başım dertte bazem 80 lerde geziyo ama genellikle 140 150 seviyesinde :( formu okudum swtich olmadı (nedenini bilmiyorum vista kullanıyorum ondan olabilir ) ama quake 3 d de kayıtlı oyüzden olabilirmi . şimdi tekrar indiriyorum. olmassa yardın isteyecem sizden :)
  • sanırım nette bir sorunvar oyüzden yavaş ilerliyorum ama yakında aranızda olacağım

     Quake3 Sevenler Buraya
  • yardımmmmmmmm bana yeni bir quake 3 gerekiyor yaptıklarım olmadı hatta calışan q3 üçü bile çöktü yardım lütfennn
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.