Şimdi Ara

Python Selenium Yazılımında Karşıma Çıkan Hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar trlink için bir bot yazılımı buldum, fakat herşey iyi giderken kullanmak istediğimde karşıma bu hata çıktı:


    Alıntı

    metni:
    Traceback (most recent call last): File "c:\Users\arman\OneDrive\Masaüstü\fg\deneme.py", line 38, in   proxy_obj.add_to_capabilities(capabilities)  ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^AttributeError: 'Proxy' object has no attribute 'add_to_capabilities'. Did you mean: 'to_capabilities'?


    Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimadım -- 1 Şubat 2024; 20:5:9 >



  • Hata mesajında da belirtildiği gibi Proxy sınıfında to_capabilities adında bir metod bulunuyor ve büyük olasılıkla kullanmanız gereken bu.

    Eğer add_to_capabilities fonksiyonunu kullanmak istiyorsanız bu fonksiyonun mevcut Proxy sınıfında olmadığı için bu işlevi kendiniz tanımlamak ya da var olan bir fonksiyonu kullanmak isteyebilirsiniz. Örneğin, to_capabilities metodunu kullanarak Proxy nesnesinin yeteneklerini alabilir ve bu yetenekleri başka bir yere ekleyebilirsiniz.


    Kodunuzu to_capabilities metodunu kullanacak şekilde değiştirmeniz gerekebilir. Bu metot Proxy nesnesinin yeteneklerini bir sözlük formatında döndürür ve bu sözlüğü sürücü ayarlarınıza ekleyebilirsiniz.

    Örnek kodu kendinize göre uyarlamanız gerek:


    Kod

    Yığını:
    from selenium.webdriver import Proxy proxy_obj = Proxy({     'proxyType': 'MANUAL',     'httpProxy': 'ip:port',     'sslProxy': 'ip:port' }) capabilities = webdriver.DesiredCapabilities.FIREFOX.copy() proxy_capabilities = proxy_obj.to_capabilities() capabilities.update(proxy_capabilities) driver = webdriver.Firefox(desired_capabilities=capabilities)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.