Şimdi Ara

Python ile web geçmişini silme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, google chromeda internet geçmişini, şifreleri, çerezleri, otomatik doldurma verilerini vs. silen bir program yazmak istiyorum fakat chrome'un bu verilerini nerede tuttuğunu bulamadım. Bu konu hakkında yardımcı olacak var mı?



  • " Google Chrome uses an SQLite file to save cookies. It resides under:

    C:\Users\<your_username>\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\ "

    stackoverflow'dan alıntıdır.
  • Bu tam olarak istediğim bilgi değil, Chrome bu klasörde bütün kullanıcı özelleştirmelerini tutuyor, yani siz Default klasörünün içindeki her şeyi silerseniz, bir nevi Chrome uygulamasına format atmış oluyorsunuz, bütün özelleştirmeler, yer imleri, eklentiler dahil her şey siliniyor, ilk indirme haline dönüyor.

    Ben sadece Chrome'da geçmişi silme penceresinde her şeyi tek tek işaretleyip silmek yerine bunun programını yazmak istiyorum, yani sadece orada işaretlediklerimin saklandığı klasörlerin yerini bulamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mw1337

    Bu tam olarak istediğim bilgi değil, Chrome bu klasörde bütün kullanıcı özelleştirmelerini tutuyor, yani siz Default klasörünün içindeki her şeyi silerseniz, bir nevi Chrome uygulamasına format atmış oluyorsunuz, bütün özelleştirmeler, yer imleri, eklentiler dahil her şey siliniyor, ilk indirme haline dönüyor.

    Ben sadece Chrome'da geçmişi silme penceresinde her şeyi tek tek işaretleyip silmek yerine bunun programını yazmak istiyorum, yani sadece orada işaretlediklerimin saklandığı klasörlerin yerini bulamadım.

    yazanı okumuyorsunuz sanırım. diyor ki chrome bu bilgileri veritabanı kullanarak saklıyor siz SQlite kullanmadan bu verilere satır satır erişemezsiniz. daha cevabı tam anlamadan tam olarak istediğim bilgi bu değil diyorsunuz tam olarak istediğiniz ne acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Börü -- 11 Kasım 2017; 22:33:46 >




  • Sizin attığınız klasör bir bilgisayardaki chrome userının BÜTÜN bilgilerini tutuyor. Benim istediğim ise chrome'un SADECE tarama verilerini temizlerken sildiği dosyalar idi.

    Şöyle göstereyim:http://prntscr.com/h98w01



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mw1337 -- 12 Kasım 2017; 0:53:24 >
  • Adam söylemiş zaten sana çözümü, Chrome sql veritabanında tutuyor bilgileri buna ulaşıp silmelisin diye. Kimse sana o klasörü sil demiyor zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mw1337

    Sizin attığınız klasör bir bilgisayardaki chrome userının BÜTÜN bilgilerini tutuyor. Benim istediğim ise chrome'un SADECE tarama verilerini temizlerken sildiği dosyalar idi.

    Şöyle göstereyim:http://prntscr.com/h98w01

    klasörü açıp bakmamışsın bile. klasörü açtığında kullanıcı parolaları için ayrı geçmiş için ayrı sık kullanılanlar için vs. vs. herbiri için ayrı dosyalar olduğunu görürdün bu dosyalar SQlite ile açılabilir ve satır satır silebilirsin. kimse sana klasörün içini boşalt demiyor.




  • Python ile web geçmişini silme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Börü -- 12 Kasım 2017; 3:0:13 >
  • Teşekkür ederim, tekrar göz atacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.