Şimdi Ara

PX200 kullanicilarina birkac soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaslar

    Bir suredir yeni bir kulaklik alma arayisi icinde o forum senin bu bayi benim geziyorum. Birkac kulaklik denedim, baya da bir yorum okudum ama hala tatminkar bir sonuca ulasamadim.

    Onceleri IEM konusunda cok israrliydim, hatta bikac kere IE4 almanin esiginden dondum. Su ana kadar eski kullanidigim, sony, philips IEM benzeri kulaklikleri saymiyorum, Bandridge ve cx300 kullandim. Ama benim sorunun su ki sanirim kulak yapimdan dolayi bu kulakliklar devamli kulagimdam dusuyor, Ne yaparsam yapayim kulagimda durmuyorlar. Her turlu baslik ve takis seklini denedim ama yolda yururken belli bir sure sonra(30sn ya da 1dk ) kulagindan dusuyor aletler. Bu dertten uzun sure muzdarip olunca haliyle ne kadar zevkli olsa da IEM kullanamayacagimi anladim

    Dis izolasyon muzik dinleme zevkine zevk katiyor ama benim kulaklar izin vermedi malesef. Neyse sonra basustu askili kulakliklara yonelmeye karar verdim. Hemen yaziciogluda bandridgeyi aldigim bayiye gittim(sanirim denizci ya da denizcilik ticaret). Orasi anadolu yakasi icin Metandan bayilik almis sanirim ama fiyatlari biraz yuksek tutmus.
    PX100 denedim, ses cok guzel basslar kaliteli ve gercekten IEM'den sonra cok dengeli ses veriyor ama izolasyon namina cok berbat, tamamiyle ev ici kulakligi. Disarida azap olur. "Yasli teyze testinden" daha kotusu, "ofis servisindeki sabah nazi ceken kadin testi" benim icin gecerli ki yasli teyzeden cok daha anlayissizlardir, bi de ustune gun boyunca tafra cekersiniz :)

    Px100u bu yuzden elemek zorunda kaldim. Sonra Px 200'e yoneldim. Yorumlardan okudugum ses konusunda cok basarili(zati bunu px100 denemede farketmistim) ama izolasyonu nasil? Tasima konusunda bir derdim yok asarim boynuma tasirim bu sorun degil benim icin. Ama en azindan disaridaki seslerin pek muzik keyfime etki etmemesini isterim isin acikcasi. PX200 bu konuda nasil? Vapurda, otobuste, yolda yururken dis seslerden rahatsiz oluyor musunuz?

    Laz arkadasin yaptigi incelemeyi okudum, anladigim kadariyla ses kalitesi konusunda problem yaratacak bir kulaklik degil, bilakis bircok IEM'den daha dengeli ve dolgun bir sese sahipmis.

    Bu konuda bana yardimci olursaniz cok sevinirim.

    Bir de hangi mp3 playerla dinleyecegimi soracaksiniz. Simdilik nokia e61imle idare ediyorum. Yakin bir zamanda bir hong kong ziyaretim olacak gibi gorunuyor. Ama oraya gitmesem de alacagim alet cowon olacaktir. Ya u3 ya da d2 alacagim

    Saygilar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myung -- 18 Şubat 2007; 14:15:34 >







  • Yok mu Px200 kullanan arkadaslar. Nette gezdigim forumlarda genelde fiyatini haketmeyen bir kulaklik oldugundan bahsediyorlar
    Baslari duymak icin sesini baya acmak gerekiyormus
    Ilginc. Px100un bir ust serisi ama Px100'den cok farkli bir ses karakteristigine sahip



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myung -- 19 Şubat 2007; 12:30:19 >
  • bende px200 de cx300 de var, taşıma rahatlığı yüzünden cx300'ü devamlı suretle iriver h10'umda kullanıyorum. Her ikisini de gerek belediye otobüslerinde gerekse de şehirlerarası otobüslerde denedim ve bir şikayet almadım. Px200 ün kullanım rahatı daha fazla, sonuçta kulağınızın içine girip kalan bir yapıda değil, kışın da kulakları sıcak tutuyor, ama yazın sıcakta çekilmez olur, benden söylemesi. Ses seviyesi gayet başarılı. Bassları bana cx300 kadar sağlam gelmedi ama. Taşıması problem olmazsa, yalıtım hususunda üzerine düşen görevi yapacağını söyleyebilirim.
    Saygılarımla...
  • Hmm basslari cx300den dusukse ki cx300un basslari da iE4e gore yeterli degilse su sonuca varabilirim ki px200un basslari oldukca zayif.
    Bu kotu benim icin, cunku muzik dinlerken baslara onem veren biriyim cunku, ama tabi denemek lasim hafta sonunu bekliyorum artik yine bize yazicioglu yollari gorundu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.