Şimdi Ara

PX100 Kullanicilarina

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam herkese

    Sonunda Cowon d2ime kavustum. Icinden cikan rezil igrenc kulakligi aninda atip emektar Bandridgem ile kullanmaya basladim.
    Ses mukemmel ve cihaz harika. Ama benim ilginc bir problemim var, denedigim her kulakici kulaklik bir sure sonra kulagimdan dusuyor(kulak yapimdan dolayi sanirim) ve yolda devamli duzeltmek zorunda kaliyorum. Izolasyon cok onemli evet ama bu sorundan dolayi yururken cok sikinti cekiyorum...

    Simdi D2'me guzel bir kulaklik almayi planliyorum. Ya IE4 ya da PX100. Merak ettigim, PX100 un izolasyonu. Yolda yururken dinleme keyfi nasil? Yine duymak istediginiz herseyi rahatlikla duyabiliyor musunuz, yoksa mutlaka sessiz bir ortam mi gerekli. Malum Istanbul sartlari, insan gurultusu, kornalar, araba gurultusu vs vs ... bunlara ragmen yine de kaliteli ve keyifli bir sekilde muzik dinleyebiliyor musunuz?

    Siz ne tavsiye edersiniz. Sonucta kulakici ihtiyacim olursa bandrigdemi kullanabilirim, ama PX100 ile istedigim nitelikte muzik dinleyebilirsem. Yoksa direk IE4 alip, kulagi duzeltip duracagim :)))

    Saygilar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myung -- 25 Nisan 2007; 23:05:06 >







  • eee devamı var sanki yada ben bişeyleri anlamıyom
  • ya tam yazarken gondere bastim hehe
  • px100 ü bugün elime aldım gerçekten mükemmel bi kulaklık basslar falan inanılmaz ben bursada trafikte dinledim her halikarda dinleyene zevk veriyor ama izolasyonu kulakliçi kulaklık gibi değil dışardaki korna vs sesleri duyabilirsin ama kulakliçi kulaklıklar trafikte çok tehlikeli korna araba sesleri flan duyulmuyo o açıdan düşünmek lazım...
  • Zati elimde bi kulak ici kulaklik var, bugun ofise gelirken yolda dinledim isin acikcasi cok da zevk almadim. Sanirim bi tane de PX100 alicam, vakit bulursam Metana gidip denemek istiyorum ama bakalim artik

    Izolasyonu tabi karsilastiramayiz ama benim merak ettigim dedigim gibi yukarida, dis sesleri duymana ragmen yine de kaliteli bir sekilde dineyebiliyor musun, her ayrintiyi duyabiliyor musun trafikte...

    Valla Bursa dedin de nasi ozledim oralari hocam be... heykelde az mi zamanimiz gecti... umarim firsat bulurum da senliklere gelirim...
  • Az once PX200u denedim. Istedigimden cok uzakta bir kulaklik cikti. Ustune koca koca mega bass yazmislar ama basstan eser yoktu.
    Px100u deneyecegim bulursam ama sanirim o da kesmeyecek gibi geliyor. :(

    Daha buyuk kulakliklaa yonelecegim sanirim. Bakalim hangi modeller cikacak

    Bu arada forumda kimsede Px100 yok mu yau, hic ses cikmiyo kimseden :)))
  • bende var ve px200 ile 100'un zerre alakası yok. px100 çok daha bass ve dolgun bir ses veriyor. px200 ise berrak buz gibi bir su gibi.
  • Eyvallah hocam

    peki px100 ile disarida gezinirken rahat dinleyebiliyor musun? her ayrintiyi duyabiliyor musun?
  • px100'ün en ufak bir izolasyonu yok. Sonuçta dışarıdaki her sesi duyuyorsun ancak t10'unumun sesini açtığımda hiçbir sorunla karşılaşmıyorum hem müziğimi dinliyorum hem de dışarıdan gelen sesleri duyuyorum. Ben böylesini seviyorum çünkü dışarıyı duyamazsam rahatsız oluyorum üstelik trafikte veya işte etrafımdakileri de duymak istiyorum.
  • Px100 de sesi iyice açarsan dışardaki sesleri duymazsın ama dışarıdaki herkes dinlediğin müziği duyar (duyar hafif kalır, aslında sizin kadar dinlerler). Bunun dışında taşıması rahat, hafiftir. Ses kalitesi 300 dolarlık kulaklıklarla yarışır. O fiyatta rakipsiz bir üründür. Koss kc75 rakip gösterilse de bas yönünden geride kalır px100 den. İmkanı olan herkesin alıp deneyimlemesi gereken bir üründür px100. Dışarıda dinlemek içinse kulak içi tek alternatifi V-moda Vibe dır (Tabi fiyat ve alınabilirlik olarak yoksa daha ne kulaklıklar var). Vibe da yurtdışından getirtirseniz kargo dahil 160-170 ytl yi bulur. Bu fiyatların altında alacağınız hiçbir iem size px100 ün yaşatacağı keyfi veremez.
  • sizde her ikiside olduğuna göre her iki kulaklığı bas yönünden değerlendirirseniz durum nedir? duyduğumuz kadarı ile v-moda nın baslarını iyi olmasına karşın düşük olduğundan söz ediliyor,px 100 kıyaslamanı da bende de px 100 olduğu için buna göre yorum yapabilmek ve değerlendirip sonuç çıkarabilmek adına soruyorum.

    quote:

    Orjinalden alıntı: ULYSES

    Px100 de sesi iyice açarsan dışardaki sesleri duymazsın ama dışarıdaki herkes dinlediğin müziği duyar (duyar hafif kalır, aslında sizin kadar dinlerler). Bunun dışında taşıması rahat, hafiftir. Ses kalitesi 300 dolarlık kulaklıklarla yarışır. O fiyatta rakipsiz bir üründür. Koss kc75 rakip gösterilse de bas yönünden geride kalır px100 den. İmkanı olan herkesin alıp deneyimlemesi gereken bir üründür px100. Dışarıda dinlemek içinse kulak içi tek alternatifi V-moda Vibe dır (Tabi fiyat ve alınabilirlik olarak yoksa daha ne kulaklıklar var). Vibe da yurtdışından getirtirseniz kargo dahil 160-170 ytl yi bulur. Bu fiyatların altında alacağınız hiçbir iem size px100 ün yaşatacağı keyfi veremez.




  • Vibe 'ın basları kesinlikle düşük değil. Hatta ben equalizer de iyice kısıyorum. Başlangıçta ben de yetersiz bulmuştum ama zamanla kulağıma doğru tiple, doğru şekilde takmayı öğrenince gerçek sesini alabildim. Tipin büyüklüğü, takılma şekli inanılmaz farkediyor ses açısından. Şu an bas seslerde detay ve tad olarak px100'ü aratmıyor bana. Ancak arada fiziksel bir fark var ve hiçbir zaman px100'ün kulaklarınız üzerinde titreştiği zaman verdiği duyguyu vermiyor. Tam bir kıyaslama mümkün olamıyor yani. Ama müzik dinlemek için Vibe kesinlikle çok ideal bir kulaklık. Hiçbir ses diğerini örtmüyor. Tane tane bütün enstrumantalleri duyabiliyorsunuz. Drum kick leri ve bas slidingleri takip edebiliyorsunuz. Evde film izlerken ve bilgisayarda oyun oynarken tercihimse kesinlikle px100 oluyor. Detay açısından geri kalmamakla beraber kulak içi kadar müziğe fikse olmanızı sağlamıyor. Yani ikisinin farklı tatları var. Ama sorunuz oysa rahatça söyleyebilirim, px100'ü seven Vibe'ı da sevecektir. Ve ses kalitesine önem veren herkese her iki kulaklığıda gönül rahatlığıyla öneririm.




  • teşekkürler.
  • Ben PX 100 kullanıcısıyım ve kulaklıktan fazlası ile memnunum.Kesinlikle kendi fiyatında benzeri yok..

    @ Myung;gönül rahatlığı ile alabilirsin,bu kulaklığın herhangi bir izolasyonu yok ama kesinlikle iyi bir oynatıcı ile mükemmel ikili olur ve bastıramayacağı ses olamaz anca bir ferrarinin içinde 7000 devirde gideceksinki arabanın sesini duyasın .
  • gorunuse gore fiyatinin cok uztunde ses veren bir kulaklik. bugun yarin yazicioglunda denemeye gidecegim zati. yabanci forumlarda da gordugum, d2 sahiplerinin mutlaka bir px100leri de var. ama sanirim izolasyonlu kulaklik da sart. yoksa ikaruslarda dayak yiyebiliriz...

    deneyip tekrar goruslerimi yazarim

    yorumlariniz icin cok tesekkurler arkadaslar
  • Ben de bir Cowon U3 ve Px100 kullanıcısıyım. Dışardan ses alan ve ses veren bir kulaklık olmasına rağmen müzik dinlemeyi ulta keyfe dönüştüren bir kulaklık. Herkese tavsiye ederim.
  • Mutlaka tavsiye edeceğim bir kulaklık

    Herkesin dediği gibi izolasyonu bulunmayan bir kulaklık

    İstanbul' da çok gezdiğim için otobüslerde, tramvaylarda, metroda, minibüste devamlı uyarılyorum

    Ses konusunda fiyatının çok çok üzerinde bir performans gösteriyor.

    Doğubank' ta ikinci katta profesyonel ürünler satan bir mapaza var arka kısımda kalıyor adını hatırlayamadım şimdi ben ordan almıştım ve sanırım hala orda bulabilirsin
  • Selam

    Arkadaslar, bugun yazicioglunda PX100 bulamayinca o gazla gidip creative ep635 aldim. Iyi de yapmisim hakkaten guzel kulaklikmis. Yardimlariniz ve yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.

    Ama sanirim ev kullanimi icin bir de PX100 alacagim. Evde izolaysonlu kulaklik sakat oluyor, hic birsey duyamayinca :)

    Saygilar
  • Bende bir Cowon D2 aldım, radyosu vasaty, bas namına bir gram bir şey yok, ses efektleri radyo çıkışına etki etmiyor ya da şehir kenar bölgelerinde radyo iyi çekmiyor. Bass ları güzel bir kulaklı almayı düşünüyorum, ya da satabilirsem ürünü gittigidiyorda satacağım. PX100 alıp cowon D2 ile deneyen arkadaş varsa radyo seslerine güzel bir bas hissi verip vermediğini sormak istiyorum. Orijinal kulaklığından gerçekten daha iyi mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.