Şimdi Ara

px100'den daha iyisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, şu sıralar cızıdayan pmx 100'ümden ümidimi kestiğimden yeni bir kulaklık arayışına girdim. Yurtdışında px veya pmx100ler 40-50 dolar. Ben 100'e kadar çıkmaya hazırım. Daha sağlam bir kulaklık arıyorum. iriver t10 ile kulanacağım. pmx100 gibi sıcak ve derin bass versin istiyorum. ama kablosu cızırtısı falan beni üzmesin. iriver t10 ile kullanacağım ve sokakta da gezeceğim için ohm olarak 60'ı geçsin istemem. Kablo uzunuğu da çok uzun olmasın.
    Nette biraz dolaştım ve Grado sr 60 iyi bir seçenek gibi duruyor. SR 80 veya daha üzeri için amfi lazım deniyor. akg'den ise k26 olabilir gibi. AKG K 81 DJ ise çok uzun kablosuyla problem olabilir. Sennheiser HD 25-SP de uzun kablosu ve amfi gerektirmesiyle listemden çıktı.
    Başka aklınıza gelen bir seçenek var mı?


    şartlar:
    sıcak ve derin bass
    ohm yüksek olmayacak
    en önemlisi sağlam olacak! cızırdamayaak adamı hasta etmeyecek :P


    not: tip falan umrum değil. Amerkadan tanıdık vasıtasıyla getirtmeyi planlıyorum.
    not: şeytan diyor git vibe al. Ama sahne derinliği kıl yün deyince 100 doları bayılıp dinlemeyeceğim bir kulaklığım olsun da istemiyorum...







  • 90YTL'ye taksitle px100 aldım,perşembe verdim siparişi hala hazırlanıyor meret.Salıdan önce gelmeyecek anlaşılan.Burdan ereyon'a Keşke 2-3 ytl fark vardı diye cimrilik yapmayıp elmasepetinden alsaydım,dinleyip yorum yapıyor olurdum şuan.

    Birçok kişi px100 , pmx100 (ikisi aynıymış zaten) zamanla cızırdamaya başladığını belirttiğinden kıl olmuyo değilim ama verdik siparişi sarhoş kafayla.Bakalım ne olucak.

    Buarada gradoların tasarımları 90lardan kalma olduğu için bence çok karizmatik duruyor
  • bende de ayni cizirdama problemi vardi. Kulakligin sungerlerini cikardigimda icine giren sac telleri yuzunden olustugunu gordum. sana tavsiyem bu sac tellerini temizlemen.
  • bu nasıl bir tesadüf bilmiyorum ama şu anda kulaklığın pedlerini çıkarmış aşağıda cımbız arıyordum ve nete girip gelen cevap var mı diye bakayım dedim :) bakalım sonuç nasıl olacak...
    Bu arada herşeye rağmen bir kulaklık ve hatta amfi almaya karar verdim. sr80 veya akg'nin yanına 50-60 dolarlık bir amfi bakınıyorum...
  • alessandro ms1 modeline bak fiyatı 99 usd + ücretsiz kargo. grado nun üst seviye kulaklıklarına kafa tutuyormuş.
  • bu süger çıkarma işi nasıl oluyor arkadaşlar,anlatmanız hatta fotoğrafla anlatmanız mümkün mü?ayrıca,eskidiği zaman bu pedler bulunabiliyor mu?

    quote:

    Orjinalden alıntı: bsaygili644

    bende de ayni cizirdama problemi vardi. Kulakligin sungerlerini cikardigimda icine giren sac telleri yuzunden olustugunu gordum. sana tavsiyem bu sac tellerini temizlemen.
  • sr80'in modifiyeli haliymiş. Eğer türkiyeye ücretsiz yollarsa aldım demektir :) yanına bir de amfi döşedik mi tamamdır.


    not: pedleri çıkarmak çocuk oyuncağı. kulağına temas eden pedi elinle kolayca çıkartıp geri takabilirsin hiçbir ek parçası falan yok. sonra bir uzun ince bir zımbız veya iğnenin tersiyle ızgaraların altında biriken saç tellerini alırsın. Tam ortadaki mıktanısın üsütndeki ve en kenarlarda unutulan tellere dikkat et...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsuthebasa -- 3 Haziran 2007; 19:09:01 >
  • k24 ve k26'larla ilgili pek iyi konusmuyolar. igrado ya ultrasone icans de dusunebilirsin. bu arada mendini'nin de dedigi gibi ayni fiyata ms1 alman daha mantikli ama dukkani nasil ayarlarsin da gondertirsin, bilemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.