Şimdi Ara

Pure STR build

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hero'nun kendi forumunda da bakıyorum da pure str build için bilgiler olmasına rağmen yeterince açık değil.
    male blade/Assassin/slayer lvl 74'üm, lvl 75'ten sonra full bdleri üzerime çekip pure str olmayı düşünüyorum ~pvp makinası olunuyormuş(muş)~

    Sorum şu;
    Dex = ?
    int = ?

    Str'yi sormuyorum zaten dex/int paylaştırdıktan sonra alayı str oluyor haliyle.

    Ayrıca ar% silah mı sar% silah mı lazım pure str olunca,kimisi ar% başkası sar% diyor, aslı astarı nedir bilenleriniz varsa cevaplarınıza şimdiden teşekkürler.



  • bence sar% . . .(adamlar boşuna sar basmıolar bladelere falan... ben fazla görmüyorum ar% veren bd blade axe falan.. fazla göremiorum deil hiç görmedim... ama yinede araştır derim...
  • Pure str olucaksan
    dex verme
    int 15 ver
    geri kalanı str
    silah içinde asla sar% kullanılmaz sen pure strsin sana sar% değil ar% olur
  • ben şunu anlayamadım ar alır damage ne işe yarıo?
  • bi daha sölermisin ve okunaklı yaz istersen
  • normal şartlarda str/int stat fazlası var oyuncularda.böyle olunca def eksik kalıyor ama sdef fazla oluyor.
    sdef in fazla ise,hp doğrultusunda aldığın skill damage'i ölmeden ekarte edebilirsin.
    ama ar% blade ~misal~ direk defence'i etkiler. pure str olunca da normal damage'ın tavan yapar.2 tane str/int pvp yaparsa hp'si ve sdef'i yüksek olan ayakta kalır.
    pure str ar% blade ile str/int adam pvp yaparsa (pure str'nin tek skill damage ile yatmayacağını varsayıyor herkes) pure str ar% blade kişi sahadan 3 puanla ayrılıyormuş diye söylüyorlar.
    deneme yanılma metodu işe yarar diye konuya şöyle bir örnek vereyim.Arkadaşımın full str/int 80lvl charı ile mudo'ya gittim.başladım ancient tiger'ı kesmeye (gd mask düşer belki diye) zaten orada hemen salça oluyor shaolar :) biri geldi unnamed-adept title'ı vardı.dedi işte honor kasıyorum seni bi kere öldüreyim mi? elinde de +4 bd spear var (renginden belli +4). dedim ne ayaksın yiyosa dal öldür,niye soruyosun.o da bana ya işte tanımadın mı diye tırıvırı yaptı,meğerse benim arkadaşı tanıyormuş.iyi dedim dal.başladı çatır çutur vurmaya tık yok.dedim hani öldüremiyosun.çıkar üstünü başını dedi,çıkardım.çıplak charı da öldüremedi,e dibe gelince pot bastım ben de onun harici benim arkadaşın 80lvl charı tek vuruşta alabilenler var.baktım bu kerkenez öldüremeyecek ben de verdim bastım pota.dedim nasıl oluyor da "adept" yazıyor sende.Ha çünkü pvp'de bissürü puan kasman lazım ki "adept" yazsın isminde. ~Buraya dikkat~ "PURE STR" idim dedi,e dedim beni niye indiremiyosun o zaman,sonra değiştim str/int oldum dedi.Arkadaşımın char olmasına rağmen, sen o adept ismi hak etmiyorsun koydum skilli,rahmetli sizlere ömür.Lvlini sorduğumda da 77 dedi.

    Hikayenin özeti;
    PURE STR & ar% silah, pvp için 4x4lük bir düzendir diyebilmek için elinde başka bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.




  • bilgi için teşekkürle doğujans
  • yaşaaaaaaaaaaaaaaa
  • :))) Süpersinnn:D:D:




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.