Şimdi Ara

Pumpkin Jack 27 Ekim'de Yeni Nesil Konsollara Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
23
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı Headup ve geliştirici Nicolas Meyssonnier, PlayStation 5 ve Xbox Series için Pumpkin Jack New-Gen Edition'ı 27 Ekim'de yayınlayacağını duyurdu.
     
    Pumpkin Jack'in PlayStation 4 veya Xbox One sürümüne sahip olan kullanıcılar, PlayStation 5 veya Xbox Series sürümüne ücretsiz yükseltme alacak.
     
    Pumpkin Jack, Efsanevi Kabak Lordu Jack'i konu alan bir 3D platform oyunudur. Bu epik maceranın derinliklerine dalın ve kötülüğün iyiliğini yok etmesine yardımcı olun.

    - Renkli Çizgi Film Ayarı: Her biri farklı, renkli ve kaliteli renk paletleriyle hazırlanan, çekici atmosfere sahip olan bölgelerde gezin.
    - Hayatınız İçin Savaşın: Her köşede bulunan düşmanlarla savaşmak için kombo saldırılarda, gerçek zamanlı savaşlarda hayatta kalmada ve düşmanlarınızdan kaçmada ustalaşın. Oyuncular silahların kilidini açmalı silah seçimini bilgece yapmalıdır.
    - Kafanı Kaybetme: Yer çekimi ve refleks gibi fiziksel bulmacaları çözün.
    - Yanında Savaşabilmesi İçin Kendine Arkadaşlar Bul: Bu macerasında Jack'e yardım etmesi için kibirli bir baykuş ve uzun menzilli saldırılarda etkili olan bir karga bulunuyor. 
     
    Steam sayfası
     
     
    Fragman videosu
     
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.