Şimdi Ara

Pubg de sesleri duyma için JBL T500 kablolu kulaklık yeterli olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pubg de sesleri duyma ve gelen düşmanın yönünü anlamak için JBL T500 kablolu kulaklık yeterli olur mu?. Kulaklıkla ilgili yorumlarda pubg mobile için kötü yorumlar okudum fakat oyuncu kulaklıklarına kıyasla yapılmış yorumlar olabileceğini düşünüyorum. Ben profesyönel oynamak değil, zevk almak fakat sesleri duymak amacındayım. Yoksa donanımsal 7.1 kulaklıklar da var. Bu kulaklığı pubg mobile oyununda kullanan arkadaşlar varsa sesleri duymada, yönlerini anlamada nasıldır? Mikrofonu en azından iphone ile gelen kablolu mikrofonlu kulaklıklar kadar iyimidir? Yani iphone veya samsung ile verilen kulaklıklar kadar ses duyma yeteneği ve mikrofon kalitesi varmıdır? Bu oyunda iyi olan esporcumuz mithrain yalnızca stereo kulaklığın ses duyma için yeterli olacağını anlatmış, bilgisi olan lütfen paylaşırsa sevinirim.







  • bilgim yok ama işini görebilir diye düşünüyorum. F/p ürünü gibi duruyor.
  • Cevabınız için teşekkürler, birde kullanan birinden yorum alabilirsek daha kesin bilgimiz olur. Lütfen yardım arkadaşlar
  • iphone kulaklığıyla yeterli ses kasıyorum . Çok üst düzey bi ses almak istersen 7.1 kulaklıklara yönel
  • utanmasa otomatik olarak adamı vuracak özelliğe sahip olmaya yakın bi oyuna para harcamaya değmez. adamın geldiği 10 km öteden belli oluyor. ayarlardan mapi son yere kadar büyültüp, sadece mapa bakarak çok rahat ilk 10a girerim. kısacası bu oyun için masraf yapmayın. basit stok telefon kulaklıkları bile iş görür.
  • Ben dusmanin ve takim arkadaslarimin ayak seslerini bile ayirt edemiyorum iphone kulakligimda. Ates sesi inanilmaz yuksek cikarken ayak sesleri cok az cikiyor. Farkli bir ses ayariniz mi var acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.