Şimdi Ara

Puanım neden düşük?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Yaklaşık 6-7 senedir bir bankanın kredi kartını kullanıyorum. Bir ara başka bankadan da kredi kartım vardı 1 yıldan az kullanıp kapatmıştım. Onun haricinde kredi kartım olmadı. Hiç kredi çekmedim. Yıllardır küçük büyük bütün alışverişlerimi karttan yapıyorum yani aktif kullanıyorum. Bir ekstre bile geçirmişliğim yok. Hepsi zamanında ödendi. Ama puanım 1350 civarlarında. Normalde daha yüksek olması gerekmez mi yoksa bu puan normal mi? Yükseltmek için ne tavsiye edersiniz?
    Not: Burada yazılanlardan çıkardığım tek hatam limitin hep yüzde yüzünü kullanmak. Onun haricinde puanımı düşürecek birşey de bulamadım..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Hep tek ürün kullanmışsın, birkaç banka ile de aynı şekilde çalışmalısın. Ek olarak o 6-7 senelik kredi kartın altın değerinde sakın iptal ettirme. Kendine de biraz kredi derinliği oluşturman gerek.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BerkantEser kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de tam tersini düşünüyordum. Sadece bir bankanın kredi kartını kullanmak hem puan hem bankaların nazarında daha olumlu izlenim bırakır zannediyordum. Meğer iş farklıymış.. Tavsiyeleriniz için teşekkürler..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kart limitiniz ne kadarını kullanıyorsunuz?

  • JustFema J kullanıcısına yanıt
    Neredeyse her ay limitin tamamını kullanıyordum hocam.. %90'dan aşağı hiç düşmemiştir herhalde..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam limitinizin büyük çoğunluğunu kullanmak findeks notunuzu düşürür. Şu anda limit-borç oranınızı %50'lere çekmeniz durumda findeks notunuz artacaktır. Kredi kartı limitinizi arttırsanız findeks notunuz artacaktır.

  • JustFema J kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam tavsiyeniz için.. Bundan sonra dikkat edeceğim muhakkak..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pm attım hocam.


    Findeks notunu türkiye ortalamasına çıkarıp yaptığım hatalar sonucu aşağı çakan ve edindiğim tecrübeyle tekrar türkiye ortalamasına çıkardım. Seninle uzun uzun pm de konuşmak istiyorum.


    Herkes bir şeyler biliyor. Herşey puanı için birşeyler yapar yada kredili ürünleri sadece kullanır. İlerisini düşünerek findeks yukarda olmalı. Paramın olmadığı (halen yok :)) kredi kartı alamadım. 1.5 yıldır findeks notumu inceliyorum. Yardımım olacağını düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 8 Aralık 2022; 0:21:34 >
  • Saiph kullanıcısına yanıt
    Hocam buradaki cevabınız ve mesajınız için çok teşekkürler. Maalesef mesaj atamıyorum yeni üye olduğum için telefon kaydı istiyor. Eğer sizlere de uygun olursa buradan yazabilirim..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.