Konuyu nereye açmam gerektiğini anlayamadığım için buraya açtım.
Litvanyadaki bir firmadan fiziki ürünün ücreti 40 euro olacak şekilde yanında uygulamada kullanılmak üzere olan kodlarla birlikte toplam 80 euroluk ürün satın aldım.
Bugün kargo takip numarasıyla girdiğimde en son şu yazı yazıyor:
Anladığım kadarıyla ürün geri iade edildi ama bazı yerlerde okudugum kadarıyla böyle yazdıgı halde ürün gelebiliyormuş.Hiç başına böyle bir olay gelen var mı?
sevindim sizin adınıza umarım benimkisi de öyle olur :). Ptt kargoyu aradığımda burada yazanları okuyor istanbulda gözüküyor ama neden iade girilmiş bilmiyorum yarın tekrar ara dediler. başlarından savdılar gibi hissettim.umarım gelir ürün yoksa iadesiyle uğraşmak var bir de.
107 tlye kablosuz kulaklık aldım, 1200mahlı powerbanklı lenovo marka. 10 günde istanbulda dağıtıma geldi, hiçbir yere takılmadı. tahminim sadece gümrük açma denen gerizekalı vergiyi vereceğim.