Şimdi Ara

PTT KARGO REZALETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PTT kapıda ödeme ile gönderilen bir kargo firma teslim ettikten 5 gün sonra elime ulaştı ve firmadan kaynaklandığını sanarak firma ile tartışmam sonucu haklı olduklarını anladım ve özür diledim. çünkü gelen kargo fişine baktığımda aynı gün kargoya verdikleri tarih olarak yazıyor orda.

    kesinlikle yanına yanaşmayın ptt kargonun. 2011 yılında hala sistemleri bile yok. ne firma parasını alabilmiş havale görünmüyormuş ve bayram yoğunluğu telefonlar dahi çıkmıyor kargo bölümlerinin. bir yeri arıyorsunuz 3 4 numara veriyor. hangi ilden çıktıysa oranın ptt sini arıyacakmışız havale bilgilerini alıp, hangi gişe no, merkez no, havale tarihi, çıkış merkezi vs. bu bilgileri alıp parayı çekeceğiniz ptt gişesine siz vercekmişiniz. ben 5 gün sonra kargomu aldım ve haksız yere firmaya suç buldum, firma da bir hafta geçmesine rağmen parasını alamamış.


    hangi devirdeyiz. sistemleri birbirine bağlı bile değil. sadece kargo barkod no var onu görüyorsunuz siteden. biri numara veriyor burayla görüşün diyor. orayı arıyorsunuz kim verdi beyfendi size bu numarayı yanlış vermiş diye fırça atıp kapatıyor.

    bildiğiniz kargolardan şaşmayın. 3 lira fazla olsun 1 gün sonra kargo elinizde.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.