Şimdi Ara

Psu için öneri yada bi bakın!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar gittim 2 gün önce x1600pro zar zor olsada buldum.Ama eve geldip taktığımda tam bi rezaletle karşılaştım.Arkadaşın dandikten 9600xt'si bile el-alemin'de 125 sabit fps si var.Ama bende gel gör ki sen fazla 110 yada zorlasak 120.Tavsiye eden arkadaşların fps si 200 olmasına rağmen bende 200 ü bırak 125'i geçsem kafamı kıracam.Ayrca sistemim p4.2.8 ht 775 512 ddr-400 .yorumlarınız bekliyorum.yoksa bu kart mefta.
    ayarlar en düşük düzeydedir.lütfen yazmyalım.

    ayrıca kasadaki psu codegenin 30 dolarlık standart psu dur.Sizce psu değiştirsem fps artar mı.

    Ayrıca kasanın yanındaki fanı çalıştırınca fps 30 a düşüyor.

    YARDIM







  • oncelıkle oyun ayarlarını aynımı kontrol et ıkıncı olarak kartın fanının 100/100 çaliştıgında emin ol ekran kartı son drıver ını kur, en son psu
  • bencede önce karta bak ve anakartla uyumlumu ekran kartın mesela ekran kartın 16x anakart 8x ise böyle olması doğaldır
  • quote:

    Orjinalden alıntı: aaltinordumm

    bencede önce karta bak ve anakartla uyumlumu ekran kartın mesela ekran kartın 16x anakart 8x ise böyle olması doğaldır

    anakart 8 ekran kart ı 16 za zaten olmaz o onu sokamaz sokasada çalişmaz biri agp biri pcı olur
  • dx 7 minumu sitemde driver ise 6.14 hadi be dostlar
  • ya o doğruda onlar ayrı ama kuzen 4x e 8x kullanıyo bilgisayarı çok yavaş bazen kilitleniyo
  • kendine başka bi driver bul..ekran kartı bölümünü bi arat..psu nun fps ile alakası olmaz olsa olsa sistem res atar yada yakarsın..
  • once sen sunu bir cevapla 110 - 120 - 125 fps arasinda ne fark var. tabii ki hic bir sey, insan gozunun ayrintilari secme skalasi bellidir. senin bu verdigin degerleri yan yana koysak hic bir fark bulamazsin, farkinda olamazsin. (mevcut guncel sistemleri gozonune alirsak) ama tabii ki eski bir bilgisayarda (athlonXP 1800 gibi ornegin) biraz fark olabilir ama bu da abarttigin kadar fark yaratamaz (sorun islemcide) benim kulusturde lineage2 c4 'u ati 9550 ve nvidia 6600 de denedim (ayrica fear) ciddi bir fark olmadi bolum gecisleri, introlarda biraz gecikme oldu tabii. ve everest 'in degerlerinde 80-100 arasi farklar cikti ama bunlara aldanmamak lazim. gunumuz yeni teknolojileri daha ziyade enerji tuketimi ve isinma uzerinde duruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.