Şimdi Ara

PSU'dan gelen tıslama sesi ve kasa fanı önersi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    High Power Performance GD 600W psu aldım geçen haftalarda, sistemimde sadece ekran kartı eksik yani görüntü alamıyorum bir yerden. MB511 kasaya sahibim, sistemimi ilk defa az önce çalıştırdım fanlara bakmak için. Fanları biraz gürültülü buldum ben açıkcası çünkü pc yeri geldiğinde 7/24 açık kalacak. Uykum hafif olduğu için uyuyamam. Bundan dolayı 3 adet SESSİZ PWM RGB fan önerisi istiyorum. Mümkünse anakart üzerinden kontrol edebileyim.

    Şimdi gelelim asıl sorunuma, psuya kulağımı yaklaştırınca (yaklaşık şartere 5-10 cm kala) derinden yılan tıslaması gibi ses duyuyorum. Bu ses fanların ışık moduna göre azalıp artıyor. Startik modda olunca fanlar daha sessiz pulse olduğuna hafif bir şekilde daha yüksek. Ama normal kullanımda duyabileceğim bir şekilde değil iki türlüde. Kulağımı iyice yaklaştırmam gerekiyor duymam için. Şimdi psudaki bu ses normal midir?

    Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ya lambadan geliyor ya da psu da coil wine var.

    Iade edin veya degisim yapon

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coil whine teknik anlamda bir sorun olarak kabul edilmiyor. Yani PSU'nun çalışmasına ya da diğer donanımlara bir zararı olmuyor. Ses sizi rahatsız etmiyorsa kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.