Şimdi Ara

psp temizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar normalde home tuşuna bastığımızda do you want to exit the current game gibi bir mesaj geliyordu ve biz ondan sonra yes'e tıklayıp çıkıyorduk. İşte benim sorunumda burda yani home tuşuna basıyorum yine o mesaj geliyor fakat hep no'da takılı kalıyor sağ tuşa bastığımda yes'e geçmiyor ama normal bir menüde sağa bastığımda sorunsuz bir şekilde çalışıyor bunu nasıl düzeltebilirim?
    bir de pspnin içini açıp temizlemek istiyorum nasıl açabilirim yani hangi vidaları sökmem gerekir?



  • O yese geçme falan teknik bir arızadandır vede içini açıp kendin temizlemeni tavsiye etmem bir elektronikçide yaptırsan daha iyi olur
  • içini kısmen açtım temizledim bir iki sorunu vardı hallettim ama tam olarak açamadım gerekli tornavidalar olmadığından dolayı neyse yarın emrah elektroniğe götüreyim orda sorunları hallettiriyim artık..
  • Şimdi yes veya no nun üzerinde olduğunu anlamak için beyaz şey geliyor ya yes veya nonun üstüne.No nun üstündeyken psp nin tuşlarını kilitle,o yanıp sönüyor mu bak bi :)
  • evet kilitlediğimde yanıp sönüyor?
    edit: yanıp sönünce kilidi kaldırdım ve yese geçti çok garip birşey acaba bu neden dolayı olabilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicho -- 27 Ocak 2009; 2:28:48 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alicho

    evet kilitlediğimde yanıp sönüyor?
    edit: yanıp sönünce kilidi kaldırdım ve yese geçti çok garip birşey acaba bu neden dolayı olabilir?



    tahmin ettiğim gibi bir tuş sürekli kendi kendine basıyor büyük ihtimal.Kilitli değilem yanıp sönmüyor değil mi ?
  • ilk psp de benim de başıma gelmişti cocuk 4.01 m33 -2 yuklemıs abı versıyonu oyle dedı gazladı bana, acarkende recovery muneye gırıyordu r tusu basılı kaldıgı ıcın sonradan anladım sattım geçtim.
  • ya aynısı var gerçekten arkadaşlar benimde r tuşu takılı kalıyor ve recovery ye giriyor bazen ama 3 yıldır böyle bir problemim yoktu neyse artık ben bir elektronikçiye gidip açtırayım ve temizleteyim hatta gerekirse yeni tuşlar taktırayım çok sağolun...

    @goldpunch
    evet kilitli değilken yanıp sönmüyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicho -- 27 Ocak 2009; 14:36:17 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alicho

    ya aynısı var gerçekten arkadaşlar benimde r tuşu takılı kalıyor ve recovery ye giriyor bazen ama 3 yıldır böyle bir problemim yoktu neyse artık ben bir elektronikçiye gidip açtırayım ve temizleteyim hatta gerekirse yeni tuşlar taktırayım çok sağolun...

    @goldpunch
    evet kilitli değilken yanıp sönmüyor...



    bende o yüzden sordum kankam.Benimde kendi kendine select tuşuna basıyordu.PSP sık sık bir tuşa kendi kendine bastığı zaman nedense o yanıp sönme kalkıyor.Tuşları kilitlediğin zaman haliyle yanıp sönmeye başlıyor(normalide bu )
  • beyler şimdi pspyi açmaya çalıştım tam beceremedim kapattım ama çalıştırdığımda R tuşunun basmadığını farkettim yani basıyorum ama tepki gelmiyor bunu nasıl halledebilirim? veya illa bu işi bilen bir yere götürüp mü hallettiriyim?
  • dostum psp hakkinda herhangi bir bilgin olmadan icini acmissin.muhtemelende sag tetik butonu flexi iletkeni

     psp temizliği


    koparmis olabilirsin.veya soketlerinden de kismen cikmis olabilir.soketleri kontrol et.flexide yirtik varsa irtibata gec benimle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.