Şimdi Ara

PSP OYUNLARI HAKKINDA SORUM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba şu sıralar psp 3000 almayı düşünüyorum sorum şudur psp oyunları internetten mi indiriyorsunuz yoksa piyasadan satınmı alıosnz ve bu alacağım psp de neler yapabilirim en zevkli olarak youtube videolarını hızlı çalıştırmıomu ve hızlı internete bağlanabiliomu yardımcı olursanız sevinirim



  • quote:

    Orjinalden alıntı: Psikotrex
    Herşey Grafik Değil Bende ;
    Ps3-PsP-Ps2-Pc Var Mesela Ama Şu Şekilde Sıralayabilirim Konsolları (Kullanım Saatine Göre)
    PsP-Ps3-Ps2 ..
    Nedenmi ?
    PsP Oyunları o kadar eğlenceli ki yatağıma yatıp fifa 09 oynamak ... Killzone liberation yapmak...Online Olarak Medal of honor Heroes 2 Oynamak....Sadece Oyunmu ? HAYIRRR PsPme Film Atar Her Gece İzlerim Mp4lermi desen PmP lermi desen ..... Bittimi ? BİTMEDİ ...
    PsPye Müzik Atar Sonynin Pspyi alırken verdiği kaliteli kulaklık ile yatarkan müzik tutkusunu yaşarım..Bittimi ? BİTMEDİ .... Remote Control Sayesinde Ps3 ü PsP ile Kontrol Ediyorum ! Oyun hariç hepsini PsP Ekranında Görüyorum ! İnternet , Videolar , Filmler , Müzikler ... Bittimi ? BİTMEDİ ... PsP İle İnternet Sayesinde Evdeki Ps3ünüze Demo İndirebilir Ve Sonra Kurup Ps3 ünüzü Kapatabilirsiniz Eve Geldiğinizde Sadece Oynarsınız .... Bittimi ? BİTMEDİ !!! Psp yi GPS olarak kullanabilirsiniz ...Bittimi ? BİTMEDİ pspde cfw var cıkan her yeri versiyonun cfw si cıkıyor sahte oyun oynayabiliryorsunuz yani ... bittimi ? BİTMEDİ ...PsP Sayesinde Yatağımdan Msn ye Giriyorum bir süre sonra yazmaya alıştığımdan cok hızlı yazıyorum internet olarak kullanıyorum ... Ayrıca Bir Cok Programlar Cıkıyor Ör: PsP Office : World , Power Point,İnternet Explorer Tarzı Tarayıcı , Msn Live ( Biraz Basit Versiyonu )..Bittimi ? BİTMEDİ ! psp ye bir çok emulatörü kurabilirsiniz GBA dan Tut Nes... Her Türlü ....Bittimi ? BİTMEDİ 2009 Yılında Sony PsP Ye Gerekn Önemi Vereceğini Açıkladı Ve bir çok oyunun piyasaya sürüleceğini söyledi sırf Square Enixin 6 tane Oyunu Cıkacak ... Bittimi ? BİTTİ ! (Aslında bitmedide sadece aklıma bunlar geldi şuanlık...)


    http://oyun.donanimhaber.com/PS3_umu_satip_yerine_XBOX_360_alacagimALDIM/m_27492162/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abbey Road -- 21 Ocak 2009; 0:41:59 >




  • Herkes internetten indirip oynuyor. UMD alanlar da arşiv yapmak veya satmak amaçlı alıyor. PSP 3000 alırsan internetten oyun indiremezsin çünkü henüz kırılmadı. 2000 küsür numaralı versiyonları almalısın.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

    Herkes internetten indirip oynuyor. UMD alanlar da arşiv yapmak veya satmak amaçlı alıyor. PSP 3000 alırsan internetten oyun indiremezsin çünkü henüz kırılmadı. 2000 küsür numaralı versiyonları almalısın.



    2000in kırılmayan versiyonları var yanılmıyosam.Misal 4.01
  • quote:

    Orjinalden alıntı: .mRcan.


    quote:

    Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

    Herkes internetten indirip oynuyor. UMD alanlar da arşiv yapmak veya satmak amaçlı alıyor. PSP 3000 alırsan internetten oyun indiremezsin çünkü henüz kırılmadı. 2000 küsür numaralı versiyonları almalısın.



    2000in kırılmayan versiyonları var yanılmıyosam.Misal 4.01

    5.01 bile kırıldı fakat anakartları farklı oldugu ıcın anakartından dolayı kıramıyorlar.
  • İnternetten gerekli dosyayı indirip PSP'nin bilgisayar bağlantı kablosu ile indirdiğin dosyayı PSP'nin içindeki Oyun veya Game dosyasına atman yeterli, İnternetten indirmek istemiyorum diyorsan Teknoloji Mağazalarında Oyun kartları var onlardan alabilirsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: OzCrash

    İnternetten gerekli dosyayı indirip PSP'nin bilgisayar bağlantı kablosu ile indirdiğin dosyayı PSP'nin içindeki Oyun veya Game dosyasına atman yeterli, İnternetten indirmek istemiyorum diyorsan Teknoloji Mağazalarında Oyun kartları var onlardan alabilirsin.

    Dostum guzel anlatmışsın fakat arkadasımız istesede netten oyun ındıremez.
  • benmde bi sorum olucaktı psp nın adaptoru icin herhangi bir power kablosu kullanılabilirmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.