Şimdi Ara

PSP mi İpod Touch mı? Acil..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
3.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar acil bi şekilde bi video oynatıcı almam lazım.PSP mi yoksa İpod Touch mı alayım? Psp nin video performansı nasıldır ve fiyat/performans olarak karşılaştırma yapabilecek olan var mı aramızda? Fiyat olarak PSP daha uygun ama onda da hafıza kartı falan almam gerekiyor sanırım. İpod Touch biraz daha pahalı olmasına rağmen sanki daha kullanışlı gibi..

    Yorum yapabilecek arkadaşlardan acil yardımlarını bekliyorum...



  • garip bir karşılaştırma olmuş psp bir oyun konsolu asıl amacı oyun oynatmak bu nedenle iyi işlemciye sahip ve ekranıda daha büyük
    touch ise dokunmatik ekrana ve wifi a sahip bir medya oynatıcısı

    eğerki tek amacınız video oynatmaksa ben size touch derim bir kere psp böyle cebe at çık getir götür istediğin yere şeklinde bir cihaz değil ayriyetten elde taşımak filan gerek oldukça büyük itouch ise gayet ince cepte varlığı belli olmayan bir alet ben daha büyük bir ekranda izlerim cebimdede taşımam derseniz psp daha iyi ama psp gibi bir oyun konsolunuda oyun oynamadan sadece video için almak olmaz yok bana ufak birşey lazım taşıma zahmetine giremem derseniz touch alın

    bu arada arkadaşın psp ile karşılaştırdığımızda touch un ekranı daha parlak ve daha net ama küçük
  • hacı PSP tavsiyemdir..hemde canın sıkıldığı zaman oyun oynama imkanında var..yani bir film izlersin sonra oyun bir film bir oyun ben hep öyle yapıom:D
  • psp + 8 gb kart hem film hem oyun hemde mp3
  • Arkadaşlar peki PSP+ 8 Gb kartın bana maliyeti İpod Touch kadar olur mu dersiniz? Aslında yolculuklarda falan kullanmak amacıyla istiyorum PSP ya da ipod'u. Ama fPSP'nin video kalitesi konusunda kafamda soru işaretleri var açıkçası..

    Bi de bilgisayardan yükleme kolaylığı falan gibi konularda hangisi öndedir bu cihazların? Yani uygun formata çevirme konusunda beni hangisi daha az üzer dersiniz?
  • psp için yeterince converter var sorun yaşamazsın. 8 gb kart belki bulamazsın vatancomputerda sony 4 gb lık 85 lira



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 17 Haziran 2008; 13:11:33 >
  • ikisini de kullandım ipod touch derim ben.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: serkanky

    ikisini de kullandım ipod touch derim ben.


    Hocam neden sence? ne üstünlükleri var birbirlerine karşı...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: GS_1905

    Arkadaşlar peki PSP+ 8 Gb kartın bana maliyeti İpod Touch kadar olur mu dersiniz? Aslında yolculuklarda falan kullanmak amacıyla istiyorum PSP ya da ipod'u. Ama fPSP'nin video kalitesi konusunda kafamda soru işaretleri var açıkçası..

    Bi de bilgisayardan yükleme kolaylığı falan gibi konularda hangisi öndedir bu cihazların? Yani uygun formata çevirme konusunda beni hangisi daha az üzer dersiniz?

    psp + 8gb kart sana 360a mal olur.
    Psp slim = 300
    8gb kart (sahte) = 60

    edit: oyun oynamayı düşünüyorsan kesinlikle psp



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincee -- 17 Haziran 2008; 16:10:53 >
  • Öncelikle herkese merhaba ilk mesajım.Eğer tasınabilir bir alette oyun oynamak senin icin önemli deilse psp cok da doğru secim deil.Ağırlığı ve boyutlarıyla kesinlikle büyük.Buna karsılık yanlıs bilmiyorsam PSPnin ekranı 4.3 Touchın ekranı 3.5'' ayrıca psp bir video oynatıcı olarak da gercekten iyi.Fakat dediğim gibi pspyi cepte tasımak zor olabiliyor.Fiyat olarak bakarsak Touchı gittigidiyor fiyatlarıyla 8gb en ucuz 450-500 civarı bulabilrsin.PSP ise slim versiyon+4gb ms ile 400 lira civarı.Ben uzun zamandır psp kullanıyorum ama artık oyundan cok video izlediğimi fark edip pspmi satıyorum.Yerine de büyük ihtimal ipodtuch ya da benzeri bir sey olacak .Çünkü psp sadece video ve müzik icin oldukca büyük.
  • Dostum büyük bi hevesle almıştım psp yi fakat güzel oyunları pek fazla değil ayrıca internet olayı dokunmatik ekran olmayınca pek çekici gelmedi bana video için güzel ama karşılaştırma yaptığında ipod touch tan baya farkı var özellikle her yere taşınmıyor yani bi mp3 çalar olarak kullanımı zor ama oyun oynamak sana daha çekici geliyorsa alabilirsin en büyük farkı oyun ama dediğim gibi çok oyunu var ama toplasan 20 tane kaliteli oyunu yok.
  • eğer sadece video izleyeceksen ikisi arasındaki en iyi seçim touch ama arasıra oyun oynarım gibi bi düşüncen varsa psp al derim.taşıması zor bi cihaz ama yolculuklarda kullanırım diyosan pspde iyi bi seçim olur.herşey senin cihaz üzerinde neler yapmak istediğine bağlı.
  • video içinse tabii ki touch ama oyunda oynarım dersen psp gerçi yakında touch içinde çok güzel oyunlar çıkacak temmuzu beklemekte yarar var senin için
  • Aslında ilk kaygım maliyet.. Touch biraz pahalı geldi bana..PSP daha ucuz ama onda da taşıma sorunu var işte..
    Bi de gerçekten şu film çevirme falan gibi işlerden illahlah demek istemiyorum... Yeni nesil İpod'a Divx uzantılı film çevirme işi benim için ölüm oldu resmen. Program bulamadım bi türlü..Touch ya da PSP de de aynı sorunu yaşamak istemiyorum...

    Bi de PSP oyunlarının fiyatı ne civarda ve PSP de divx uzantılı filmleri oynatabiliyor mu merak ediyorum açıkçası..
  • Bilgisayarın şahsi ise ve yolculuğun çok sık olmuyorsa kesinlikle ipod touch tavsiye ederim. Hangisini alacağın tamamiyle senin isteklerine cevap verebilmesiyle alakalı.
  • 450'ye Touch bulmak mumkun , psp fiyati nedir?
  • Psp+8gb
  • Bence de psp..
  • kesinlikle PSP
    ekranı 4.3 inch touch ise 3.5 inch
    psp yi taşımak daha zor ama 8 gb kart ile 380-400 arası malolur yani daha ucuz touch tan
    oyun oynama avantajını saymıyorum bile
  • Şu an elimde ikiside var.Psp de oyun falan var diyosunuz ama

    Touch ta da google earth var sonra süper müzik uygulamaları var gitar,davul falan dokunmatik bunlar bence touch ı one cıkartıyo.

    Sırf muzık uygulamaları ıcın touch alınır bence
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.