Şimdi Ara

PSP için Yetkili servise işi düşen arkadaşlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    2 hafta önce ikinci el garantisi devam eden bir PSP aldım. İlk kullanımdan bir gün sonra "R" tuşunun takılı kaldığını farkettim, takılı kalıyor ve sanki ben sürekli basılı tutuyormuşum gibi davranıyor, Örneğin PES oynarken sürekli depar atıyor. Biraz kurcalayınca düzeliyor ama tekrar oluyor. Cihaz ben almadan 2 hafta önce serviste sıfırıyla değiştirilmiş. Aldığım arkadaş da hiç kullanmamış. Zaten belli oluyordu kullanılmadığı. Kendisine sorduğumda kullanmadığı için sorunu bilmediğini söyledi. Bana Mecidiyeköy'deki servise götürmemi söyledi. Servisi aradım ve sorunu anlattım. Ne kadar sürede tamir edilir dedim, bana cihazı merkeze göndereceklerini, merkezin de yurt dışına göndereceğini söyledi. Durum böyle.

    Şimdi ben doğal olarak uzun bir süre PSP den ayrı kalmak istemiyorum. Bunu garanti dışına çıkarmadan servis haricinde halledebilmek mümkün mü?

    Downgrade falan yapılmamış durumda. Servise versem hızlı sonuç alır mıyım?

    Tecrübesi olan arkadaşlardan fikir ve yorum bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
    Bu arada Triple H beni PSP topluluğuna ekle artık, mesaj yazdığımda 141 kişi vardı şimdi oldu 148 hala bekliyorum







  • gönderirsen 2 haftadan evvel gelmez.ama göndermedende çözebilirsin yanlız pspni açman gerekiyor.bunun içinde pilin altındaki stickerı çıkartman gerekiyor onuda yapınca garantiden çıkıyor.bence direk garantiye yolla.
    benimkininde R tuşu ve işaret tuşlarında sorun vardı yolladım 2.5 haftada geldi.Hemde 0 olarak geldi.Allahtan düşük versiyon geldi.Şİmdi gene kopya oyunları oynuyorum.Garantiye göndermenin kötülüğüde genelde son versiyonu yüklüyorlar ama konuştum adamla adam zorla düşük ayarladı.Yüksek gelirse uzun süre kopya oynayamazsın.
    Karar senin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.