Şimdi Ara

Psp Go Alsam Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir tanıdığımız Amerika'dan geliyor, biliyorsunuz orada elektronik eşya fiyatları çok uygun. Bu aralar Psp Go ile iPod touch arasında bir seçim yapmam gerekiyor. Genellikle oyun oynuyorum, arada internete giriyorum, müzik video falan. Ama önceliğim oyun. Psp Go kırılmış olsa hiç düşünmeden alıcam fakat bildiğiniz gibi şuan kırılmadı, ne zaman kırılır, kırılana kadar idare edebilir miyim demolarla falan(galiba güncel versiyon yüklenmeden demo indirilmiyormuş, güncel versiyonu yüklersek de alet kırıldığında versiyon düşürmek mümkün olmadığı için cfw'yi yükleyememe riskimiz varmış, bir açıklık getirirseniz sevinirim.). Fiyat olarak da aralarında azımsanmayacak bir fark var. iPod Touch 3G 32gb 400 liraya falan geliyor(en ucuz yerlere bakmaya çalıştım), Psp Go 300 liraya geliyor(link burada:http://cgi.ebay.com/New-Sony-PSP-GO-Pearl-White-16GB-RockBand-Game-System_W0QQitemZ330405998862QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games?hash=item4cedbb710e,

    The PSPgo system includes:
    PSPgo system
    AC Adaptor
    USB Cable
    Media Go software
    Rock Band: Unplugged

    yazıyor, sanırım içinde Full Rock Band yüklü geliyor? Rock Band'ı seviyorum(iPod Touch'dakini sevdim yani), acaba Rock Band ve demolarla idare edebilirmiyim(belki 1-2 oyun da satın alırım, uygun fiyatlı olanlarından. Sonuçta 300 liraya Psp Go almış olucam, bi 20-30 lira da oyuna vermem abes olmaz.). Sizce iPod touch mı almalıyım yoksa Psp Go mu? Özellikle Psp Go hakkında bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim(ne zaman kıralacağı düşünülüyor, güzel oyunların fiyatları ne kadar vs.).







  • paran varsa ipod touch al derim oyun yapımcilari ipod için kaliteli oyunlar yapmaya başladi ipod un psp ye göre interneti daha iyi oldugunu var sayarsak İpod kesinlikle ..

    TYPHOON Takımı Go yu kırdı ama Fake mi gecekmi bilmem

    http://pspicin.blogspot.com/2010/02/typhoon-psp-go-krld.html

    Bu da internet hiz Testi psp Vs İpod


    http://pspicin.blogspot.com/2010/02/ipod-touch-vs-psp-internet-tarayc.html


    Bu da oyun Grafik Testi İpod VS Psp


    http://pspicin.blogspot.com/2010/02/oyun-yapmcilari-ipod-gucunu-yeni-yeni.html


    buda bonus


    http://pspicin.blogspot.com/2010/02/nintendo-dsi-vs-psp-3000-vs-ipod-touch_20.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 20 Şubat 2010; 15:07:18 >




  • iPod'a kaliteli oyunlar yapılmaya başlandı, Psp'ye kaliteli oyunlar yapılmaya devam ediyor, ve Psp Go'nun işlemci hızını vs. göz önünde bulundurursak(psp go ya özel daha kaliteli oyunlar yapılcakmış, yani grafik olarak daha kaliteli) iPod touch'ın oyun açısından Psp Go ile yarışmasını pek mümkün görmüyorum açıkçası, yanlış mıyım?
  • Düşüncelerinize ve karşılaştırmalarınıza anlam veremiyorum açıkçası. Oyun için yaratılmış bir cihazla IPOD'u kıyaslıyorsunuz. Doğru ya. Sen git IPOD al. Ekrana dokunarak oyundan nasıl bir performans alacaksan veya nasıl bir zevk alacaksan artık...
  • Psp'den yanayım ama Go'dan değil 3004'ten nedenide ekranı dah a küçük oldu 3004'e göre ve kayar kapak olması eğer daha önce psp kullandıysan gerçektenden rahat edemiyeceksin
  • Alacaksan PSP 3000 al.GO daha kırılmadı.3000 artık tam kırıldı gibi.VSH menüden shutdown yapınca kapalıyken şarj yemiyor.Tüm oyunlarıda 3000 ile oynarsın.
  • Bu arada yorum yapan arakadaşlara teşekkür ediyorum(1'i hariç, zaten onunkine yorum demek zor, çemkirme falan diyebiliriz). Getirecek kişi internet üzerinden sipariş veremeyecekmiş, mağaza olarak da en ucuz bestbuy heralde, orada 250 dolar, 375-380 lira demek bu, zaten 400 liraya sahibinden.com'da satıyorlar Go'yu, yani Amerika'dan almaya gerek yok.
  • Mogolo yorumun için saol fakat Go'ya özel oyunlar çıkacak(İşlemcisi 3000 serisine göre yaklaşık 150Mhz daha hızlı), yani çok daha kaliteli oyunlar demek bu. Şuan iPod touch var zaten elimde, oyunların hepsini de oynadım nerdeyse, ama dokunmatik ekranla oynamak pek iyi olmuyor çünkü visual tuşlar zaten ekranın 1/4 ünü kaplıyor, ekranın büyük bir kısmı boşa gitmiş oluyor, parmaklarınız ekranı görmenizi zorlaştırıyor(bazı oyunlar için geçerli değil). Bi de oyunlar yeterli kalitede değiller(NFS Shift, NFS Undercover vs. grafikleri iyi sayılır fakat Gran Turismo ile yarışmaları mümkün değil, veya bi God of War'ın grafiklerine bakacak olursak Psp'nin oyun yönünden üstünlüğünü görmüş oluruz). Psp Go kırılsa direk alıcam fakat ne zaman kıralacağına dair bir bilgi veya tahmin olmaması kafa karıştırıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mykt -- 21 Şubat 2010; 13:54:01 >
  • Ben karıştırmışım.. Zevk meselesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 21 Şubat 2010; 15:22:26 >
  •  Psp Go Alsam Mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlbertEinstein

     Psp Go Alsam Mı?




    Konumuzla ne alakası var çok merak ediyorum, Psp Go da iPod touch da mms göndermiyor, videolu konuşmaya destek vermiyor, video çekmiyor falan filan. Yani biz iPod touch ile PSP Go'yu karşılaştırıyoruz, sen ise taş ile iPhone 3g'yi, esprini git konu dışında yap, veya iPhone bölümüne gir, oraya koy ki tartışma çıkarabil.




  • bende go var istediğin soruyu sorabılırsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlbertEinstein

     Psp Go Alsam Mı?




    Bu resmi ne zaman görsem kopuyorum




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.