Şimdi Ara

Psp fat, slim veya 3000. Hangisi bana uygun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle forumda araştırmaya vaktim olmadığı için doğrudan soruyorum, kusura bakmayın.

    Yedek subay olarak askerlik yapıyorum ve sadece 1-2 ay kullanmak için psp almayı düşünüyorum. Beni asıl çeken ff:crisis core gibi sadece psp'ye çıkan bazı oyunları oynamak ve biraz stress atmak. İkinci el alacağım. PSP fat slim 3000 arasında sadece ebat farkı mı var yoksa donanım olarak ta güçleri vs farklı mı? Birinde çalışıp diğerinde çalışmayan oyun vs olabiliyor mu? (donanım farkından dolayı). Ve ikinci el nekadar vermemi önerirsiniz?

    Bu arada adaptör şarja takılıyken oyun oynanabiliyor mu? Herhangi bir ergonomik sorun oluyor mu? Çok sordum bilyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.



  • sadece 1-2 ay kullanacaksanız, slim ya da 3000 almak için boşuna uraşmayın derim ben. fat en ideal çözüm.
    fat-slim-3000 arasında, slim ve 3000'in ebatları neredeyse aynı olsada, fat, onlarla karşılaştırıldığında rahatsız edici derecede kalın ve ağır. donanım olarak, psp fat'te 32 MB Ram bulunur ancak slim ve 3000 de 64 MB. birinde çalışı diğerinde çalışmayan oyun gibi bir durum söz konusu değil, slim ve 3000 fat'e göre daha akıcı ve rahat, ancak dediğiniz gibi 1-2 ay içinse, sizin için fark etmez.
    ikinci el piyasasını bilemiyorum şu an, ancak psp fat'i elinizden çıkarmanız daha zor. şayet slimlerin fiyatı düştüğünden pek rağbet görmüyorlar.
    adaptör şarja takılıyken oyun oynayabilirsiniz. hatta bataryayı şarj ettikten sonra, psp şarjdayken, bataryayı çıkarıp oynamaya devam edebilirsiniz. şayet içinden doğru akım geçtiğinden, oyununuzda bir kesinti olmaz. ergonomik olarak da hiçbişey farketmiyor diyemesemde, önemsenmeyecek bir durum.

    sorularınıza cevap verebildiysem ne mutlu.




  • Merhabalar.

    Öncelikle PSP konusunda yeni olduğunuzu varsayarak birkaç bilgi vermek istiyorum.PSP lerde versiyon dediğimiz birşey var.Bu fabrika çıkışlı(offical Firmware) versiyonda UMD(universak media Disk)(ufak cd boyutundan az daha küçük 1.8 gb büyüklüğünde) dediğimiz bir disk le oyun oynanmakta.Bu UMD oyunlarının fiyatları 60 tl den başlamakta 150 tl ye kadar çıkmakta.Biz kullanıcılar PSPde farklı versiyon kullanıyoruz.Forumumuzda kopya oyunu oynama şeklini anlatmak,satışını yapmak yasaktır.Dolayısıyla bunu size anlatamıyorum.Herneyse biz oyunları DVD den alıp hafıza kartına atmakta oynamaktayız.Kullandığınız versiyon güncel oldukça her oyunu açarsınız.Bilgisayarlar gibi donanım değişikliği istemez.PS nın en iyi özelliğide budur.

    PSP Fat,PSP Slim,PSP Brite,PSP Go olmak üzere 4 çeşittir. Fat kalın büyük kasadır.Slim ise adından da anlaşılacağı üzere ince ve hafiftir.Brite ise slime göre ekranı daha parlak ve güneşte parlamama özelliğine sahiptir.Bu pspler arasında boyut farkı yoktur(kalınlık hariç)(slim ve brite Aynı kalınlıkta)
    PSP fat bana kalırsa en iyi psp dir.Ele rahat oturur ve versiyon problemi çekmezsiniz.PSP slim ise yarısı sorunsuzken yarısı versiyon sorununa sahiptir.Brite ise tam anlamıyla profosyonel makinasıdır.Problem üstüne problem çıkartabilir.PSP go ise kayar kapaklı bir modeldir.Şahsi görüşüm alınmaması yönündedir.

    Sizin için tavsiyem;Psp 1000(fat) veya PSP 2000(slim)[2001,2002,2003,2004 modelleri] almanızdır.

    2001,2002,2003,2004 slim in sorunsuz modelleridir sondaki 1, 2, 3, 4 üretim yerlerinden kaynaklıdır. 2006 almayın problemlidir.PSP 3000(brite) ve PSP GO ya hiç bulaşmayın derim ben bulaştım arasıra kafayı yediğim oluyor.

    psp 3000 ve psp 1000 incelemesi yaptığım bir e- derginin adresini veriyorum ilk sayıda yazıma ulaşabilirsiniz.

    dergi.morsayfa.org

    Merak ettiklerinizi PM den sorabilirsiniz.İyi günler;




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.