Şimdi Ara

PSN İçin TTNET'E Öneri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hergün sabah,öğle,akşam tek küfür ettiğim kan emici şirket TTNET ve internet kullanımını bu hale getiren etmenler!Konuya gelecek olursak destekliyorum ta bi ki ama yalan olur TTNET ne zaman kullanıcıları umursada ki?
  • "PSN Store üzerinden indirilen dijital içeriklerin, AKN'ye tabi tutulmamasını ve tivibu gibi bir seçeneğin Playstation kullanıcılarına sunulmasını talep ediyorum. "

    Bu konuda ciddi misin? TTNET in vereceği cevabı sana vereyim.

    - Bize ne sizin PSN Store ınızdan beyefendi. Kota her yerde kotadır. Bizim hizmetlerimizin dışında aldığınız her hizmet kotaya tabidir. Bir daha böyle gereksiz msj atarak bizi rahatsız etmeyin. işimiz gücümüz daha kandıracağımız dünya kadar insan var.
  • Superonline'daki gibi gece tarifesi olsa gece açık bırakıp indirilebilirdi. Steam/psn/torrent kullanırken gnelde gece açık bırakıyorum sabah kalktığımda hazır olsun diye. Superonline altyapısı olsa geçecem gece tarifesine de yok işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline fiberde turbo yapıp 24 saat muaf oluyorum kotadan. Bana 5 tl ye mal oluyor fazladan bir oyun

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam, superonline hiber yerine fiber destekleseydi geçerdim ben de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların hepsinden önce kredi kartı sorunu var be arkadaş . Oyunu satın alamıyoruzki indirelim .
  • Ttnet sönürdü, sömürüyor ülkeyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, ABD ve Avrupa'da anti-tröst kanunları var. Bir şirket tekel olursa devlet onu farklı küçük şirketlere bölmek için çalışır. Örneğin ABD'de 128 çeşit servis sağlayıcı var fakat ülke genelinde 6 büyük şirketle ortaklaşa çalışırlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTNET'e niye küfür ediyorsunuz onu anlamadım , sadece TTNET'te mi var bu , superonline vs vs hepsinde mevcut zaten. TTNET tek başına böyle bir şey yapamaz rekabet kurulu müdahale eder, bütün hepsinin bir uygulamaya geçirilmesi lazım.
    BTK'nın bununla ilgilenmesi gerekiyor en azından en düşük akk hızını 8mbit'e çekmesi gerekiyor fiber için. 25 mbit fiber internet alıp 3 mbitle idare etmek tam bir rezillik.
  • Vodafone net e geçin 240 akk 1 ay yeter de artar bile modem ile 76 tl hız 50mb üstü ping 9 altında bo3 50-55 arası geçtiğimden beri kafam rahat hoş cihaz max 24mb görüyor ama oda süper bence zamundadan sn de 5.7mb indiriyorum daha ne olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En fazla alcağım hız 16 mps,ben şu an 20 mps alıyorum 75 gb akn sınırı ve 49 tl. Kampanyanın bitmesine az kaldı. Büyük ihtimalle yemi fiayatlar yüksek olacak. 16 mps hız gelse bile 240 gb var. Buna geçerim herhalde. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmkansız bir talep boşa uğraşmayın derim. TTnet ile sony'nin hiçbir bağı yok. Kendi hizmeti dışında bir hizmet için bunu sağlamaz.

    Teknik olarak data hattının kullandığı vlan ile tivibu gibi bir hizmetin kullandığı vlan configleri farklı. Ayrımı da buradan yapıyorlar. İki ayrı yol gibi düşün. Biri paralı yol biri parasız yol. Data paralı yoldan gider tivibu parasız yoldan gibi :)
  • Ben 200 gb kotalı kullanıyorum anca yetiyor başka çaresi yok gibi gözüküyor.Ttnet böyle bir kampanya yapmaz ama biz oyuncular özellikle Playstation türkiye bir adım atarsa belki ekstra bir ücret karşılığında misal 10-20 tl psn kullanımı için 100 gb veya psn için sınırsız kotalı bir ufak paket çıkarabilir.20 tl ücreti internet ücreti dışında ekstra olarak veren bir kişi aylık 100-200 gb arası psn için ekstra kota imkanı sağlasalar iki tarafta karlı çıkabilir bence.
  • @NiTRocy
    Netflix benzeri bir şey yapılabilir. TTNET kar getirmeyeceğini düşündüğü için bu işe girirşmemiş olabilir.

    @iPhoneDalton

    Yetmiyor gerçekten, ortalama her ay 150 GB harcıyorum. Oyun indirme'yi katmıyorum bile. Oyunu da eklersek 200-220 arası oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani şirketten 3 kuruşa bile değil 0 kuruşa 5 köfte isteyeceğiz ve onlar verecek ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.