Şimdi Ara

PSN Hesabında Region Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, karmaşık bi problem içindeyim. Mümkün olan en sade şekilde izah etmeye gayret edeceğim. Ne olur yardım edin. 

    Yıllardır kullandığım bir PS3 profilim ve bununla bağlantılı bir PSN hesabım var. FIFA 14'ü Gittigidiyor'da birinden aldım. Bana Standard Edition gönderdi, halbuki siparişim Ultimate Edition idi. Adamla konuştum, kodu sonra göndereceğini söyledi. Kod geldi, ancak Hong Kong üzerine açılmış bir PSN ile çalışacakmış. Benim kullandığım hesapta kod işe yaramıyor. 

    Yeni bir profil ve PSN hesabı açtım. Haliyle o profilde iken oyuna girince ne yıllardır devreden XP'ler, ne de kurduğum FUT kadrosu var. Öbür hesaptaki FIFA profilini Origin hesabı ile taşıyabileceğimi düşündüm. Ama şifresini hatırlamıyorum. Hatta sırf bu hesap için açtığım için ilişkili Gmail hesabının şifresini de hatırlamıyorum. 

    Eğer yeni profilimde oyuna girip eski Origin hesabımı açabilirsem önceki profile ait bütün XP'ler, FUT vs. taşınır mı? 

    Bu transferi yapmanın başka yolu var mıdır? 

    Ve... EN ÖNEMLİ SORU: 

    Ben bu Ultimate Edition kodunu yeni açtığım profildeki PSN hesabından girersem, önceki hesabı kullanarak oyuna girdiğimde bu kod orada da aktifleşmiş olur mu? Yoksa sadece ilişkili profilden girdiğimde mi işe yarar? 

    Ayrıca, bu sorunu çözmek için mevcut profilin Region'ını değiştiremez miyim? Mümkün değil mi böyle bi şey? Ya da PS3 profili ile eşlenmiş PSN hesabını silip o profil ile uyumlu yeni bir Region ile yeni bir PSN hesabı açamaz mıyım? Profilimdeki kayıtların silinmesini istemiyorum.

    Lütfen yardım edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Origin hesabını yeni profiline taşıyamazsın.Kodu kullanabilmenin bir yolu yok.Ut kodu sadece sadece girilen psnde çalışıyor.
  • Kullandığım PS3 profilindeki PSN hesabını değiştirmenin bi yolu yok mu peki? Region değiştirmek ya da yeni PSN hesabı açmak gibi meselâ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.