Şimdi Ara

PSN'den DLC İndirme Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün gece Harley Quinn's Revenge DLC'sini satın alıp indirmeye başlamıştım, 400 dakika kaldı diyordu, indirmeye bırakıp yattım. Sabah kalktığımda ise internet bağlantısı kopmuş ve haliyle indirme yarım kalmıştı. Şimdi bu satın aldığımız DLC'yi 2 defa indirme kotası var bildiğim kadarıyla. Sorum şu; yarım kalmış indirme kotadan yiyor mu? Bir daha internet gider diye tırstığımdan tekrar başlayamıyorum indirmeye, bu defa da kesilirse bir daha indiremem, tekrar satın almak durumunda kalırım diye.

    Bir de bu indirme hızını yükseltmenin bir yolu yok mu? 800 küsür MB için 400 dakika nedir yahu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakurt1989 -- 10 Temmuz 2012; 19:17:59 >



  • indirme hızını mtu ayarlarıyla oynayarak değiştirebiliyon diye biliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karakurt1989

    Arkadaşlar dün gece Harley Quinn's Revenge DLC'sini satın alıp indirmeye başlamıştım, 400 dakika kaldı diyordu, indirmeye bırakıp yattım. Sabah kalktığımda ise internet bağlantısı kopmuş ve haliyle indirme yarım kalmıştı. Şimdi bu satın aldığımız DLC'yi 2 defa indirme kotası var bildiğim kadarıyla. Sorum şu; yarım kalmış indirme kotadan yiyor mu? Bir daha internet gider diye tırstığımdan tekrar başlayamıyorum indirmeye, bu defa da kesilirse bir daha indiremem, tekrar satın almak durumunda kalırım diye.

    Bir de bu indirme hızını yükseltmenin bir yolu yok mu? 800 küsür MB için 400 dakika nedir yahu?

    o dlc yi istediğin kadar indir sil indir sil yarıda bırak tekrar başla sorun değil yani o senin artık yeterkı almış olduğun hesaba bişey olmasın
  • Satın alıp indirdiğin oyunlar - DLC ler, beleşe çektiğin demolar vs bunların hepsi senin "Download List" inde kayıtlı, indirmek sınırsız. İstersen milyonkere indir, milyonkere internetin hata verse bile birşey olmaz.

    O 2 hak dediğimiz sınır, bir PSN hesabı en fazla 2 ayrı makinede aktif olabilir. Mesela senin şimdi Ps3'ün bozulsa hesabını "Deactive system" yap ki hesabının kullanma hakkı gitmesin.

    Psn kardeşliğinde 2 kişi anlaşıp sahte bir Psn hesabı açıp oyunun fiyatını yarı yarıya ödüyor, ve o hesaptan indirdikleri oyunu / DLC'yi kendi hesaplarında oynuyorlar.

    İnternetin çok yavaş bu arada, ben 2 GB'ı yarım saat gibi bir sürede indiriyorum. (Süperonline)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 10 Temmuz 2012; 20:08:53 >
  • Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Bu işlerde acemi olduğum için nedir ne değildir anlamıyorum pek. Şimdi tekrar indirmeye başladım, daha makul bir zaman gösterdi (77 dakika gibi).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.