Şimdi Ara

psikolog,terapi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar internet üzerinden psikolojik yardım almak sizce faydalı olur mu? ben internettehttp://www.onlineterapiler.com adresinden alamaya başladım faydalı olduğunu gördüm ama yüzyüze almak dahamı iyi olur bilemiyorum.Aslında yardım almak istediğim konuyu yüzyüze konuşabileceğimi sanmadığım için bu yola başvurdum. siz nedersiniz. bidehttp://www.onlineterapiler.com/kisiliktestiyap.html sayfasında kişilik testi var bi inceleyip fikir verirseniz sevinirim.







  • ''Online terapi'' gibi birşeyin bir etkisi olacağını düşünmüyorum. Eğer gerçekten seni etkileyen, ciddi bir sorunun varsa bir psikolog yerine bir psikiyatra danışman daha yerinde olacaktır.
  • Psikolojik Danışma, danışman ve danışan arasında yüzyüze yapılan bir danışmadır. Yoksa faydası olmaz
  • psikiyatristler ilaçla tedaviye ağırlık veriyor ben psikiyatri ilaçlarının insanı uyuşturduğunu ve faydalı olmadığını düşünüyorum. Bunun için de psikolog la konuşarak sorunlara çözüm bulmak daha faydalı olabilir. ilaçlar ağır psikiyatri hastalarına belki faydalı olabilir.yoksa örneğin benim ailevi bir sorunum olsa psikiyatri ialcını içince sorun ortadanmı kalakacak, tabiki kalkmayacak belki ilaçların uyuşturucu etkisiyle fazla düşünemeyeceğim ama önemli olan bir çözüm yolu bulmak, yüzyüze yada imkan yoksa onlineterapiler ile. öneri için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.