Şimdi Ara

PS4 Yazılım 2.0 & 2.0.1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
7
Favori
26.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bazıları iyi hoş ama benim tek isteğim arkadaş listeme ve online listesine hiç beklemeden ilk seferde ulaşabilmek. Bana bundan haber ver Sony.
  • Download durdurma ve download bittikten sonra PS4'ü kapat komutu gelsin yeter benim için. Bir de ikonları sabitlesek keşke, bazen araya uygulama ikonları karışıyor saçma sapan bir görüntü oluşuyor. Bütün oyunları tekrar açmam gerekiyor o uygulama ikonunun geride düzenli bir şekilde kalması için benim gibi görünüme takıntılı başka arkadaşlar var mı acaba ?
  • Oyun Sırasında bekleme moduna alıp tekrar açınca kaldıgın yerden devam etme özelliği nerde
  • Daha bugun diyordum oyun oynarken arka plan da istedigimiz muzigi dinleme ozelligi gelse cok iyi olaur diye , simdi burda gorunce cok sevindim.
    Tabi bundan daha onemli olan pek cok eksigi var konsolun. 1 sene oldu cikali ve hala ps3 teki ozellikleri su cihaza getiremediler. Download durdurma , download sonrasi cihazi otimatik kapatma , arkadas listesini goruntuleyebilme , online kisileri bildirim olarak alma . Bu ozellikler bir an once eklenmeli , en buyuk eksikler bunlar bana kalirsa. Direk youtube upload olayida iyi olmus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online Offline olan arkadaşları ekranda belirtsin ps3 gibi.Bu nedir ya neden bunu ps4'de kaldırıyorlar anlamadım arkadaşım online oluyor ben onun online olduğunu bana davet atmadıktan sonra öğrenemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 17 Ekim 2014; 7:14:50 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

    Online Offline olan arkadaşları ekranda belirtsin ps3 gibi.Bu nedir ya neden bunu ps4'de kaldırıyorlar anlamadım arkadaşım online oluyor ben onun online olduğunu bana davet atmadıktan sonra öğrenemiyorum.

    Daha bir cok yenilik var beklemede kalin yaziyor sonunda. Bu ozelliklerim yaninda soylediniz ufak detaylarda eklenecektir diye dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TaKo

    Download durdurma ve download bittikten sonra PS4'ü kapat komutu gelsin yeter benim için. Bir de ikonları sabitlesek keşke, bazen araya uygulama ikonları karışıyor saçma sapan bir görüntü oluşuyor. Bütün oyunları tekrar açmam gerekiyor o uygulama ikonunun geride düzenli bir şekilde kalması için benim gibi görünüme takıntılı başka arkadaşlar var mı acaba ?

    Bende takıntılıyım bu konuda. Başlarda oyunlar olsun sonda uygulama. Ne akla hizmet son girdiğin başa geliyor anlamıyorum. Goruntu bozuluyor sonra

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Peki ne zaman gelecek.
    Çoğunu duymuştuk biliyoruz ama kaç ay geçti hala gelecek. Gelecekte bir gün gelecek...
  • frenzy kullanıcısına yanıt
    1 hafta icinde gelir bence, genelde tweet atildiktan kisa sure sonra sunuluyor. Fakat direkt 2.0 a gececegi icin daha cok test ile bir iki haftayada sunabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • temaların gelmesi, shareplay çok iyi olmuş.Birde downloadı durduramamak sinir bozucu oluyordu, iyi olmuş düzeltilmesi
  • Twitterdan 28 ekim tarihi aciklandi insallah stabil bir yazilima sahip oluruz sonunda :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: roverman

    Twitterdan 28 ekim tarihi aciklandi insallah stabil bir yazilima sahip oluruz sonunda :)

    Güzel haber, şurada 4-5 gün kalmış...
  • Bekliyorum
  • mp3 özelliği mükemmel.
  • Online altyapı düzelir umarım çünkü online altyapı çöp oğlu çöp çünkü. Ps plus diye para alıyorlar oyun veriyorlar keşke oyun vermese ps4 için sadece online altyapıyla uğraşsa.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstation 3'te kullandığımız özelliklerin Playstation 4'e gelmesini istiyoruz , gerçekten komik :)) Helal olsun sana Sony üzerine katarak ilerliyorsun (!)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vibrant

    temaların gelmesi, shareplay çok iyi olmuş.Birde downloadı durduramamak sinir bozucu oluyordu, iyi olmuş düzeltilmesi

    Download duraklatma gelmiyor ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük güncellenme deyince niye ise aklıma yeni özellikler yüzünden kararlılığı azalmış sürüm geliyor. Umarım öyle değildir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • download duraklatma, oyun içindeyken arkadaş listemizin online offline olması bildirimi, ben kullanmıyorum pek fakat en azından ps3 te yaptıkları gibi usb'den vidyo oynatmayı.. lafta en başta stabil olacak cihaz diye sistem arayüzünü o kadar boş ve düz tuttuktan sonra arkadaş listesinin dahi zar zor yüklenebiliyo olması gerçi birazda sunucularıyla alaklı galiba.. aslında çok komik ve basit şeyler bekliyoruz hani sony ps4 de değilde ali diye bir konsol çıkıyomuş bu özellikler yokmuş deseler hiç birimiz yüzümü çevirip bakmazdık. Arkadaşlar bir de psn id değiştirebilme hakkında hiç haber ve ya açıklama bilen var mı? Bir dönem oyuncularda büyüyor gençlik hatalarıyla aldıkları isimlerden pişmanlardır belki gibisine bişeyler mırıldanmışlardı ama devamı gelmedi galiba. Sürekli isim değiştirmek çocuk oyuncağına dönebilir ama yeni üye olacaklar içinde isim bulmada belki sorun olur ama bence kısıtlamalı dahi olsa olmalı .. Senede 2 defa isim değiştirebilme hakkı falan gibi.




  • Çökmeyen PSN istiyoruz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.