Şimdi Ara

PS4'ü nasıl kargolamalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Ailemin evinde bıraktığım konsolumu bana kargolamalarını isteyeceğim. Ancak UPS kargo dışında hangi kargo şirketine güvenebilirim veya hangi hizmeti seçebilirim bilmiyorum.

    Konsolum Muğla'dan İstanbul'a 1 günde gelsin istiyorum, 50 tl'ye kadar ödemeye razıyım, yeter ki konsol 1 günde ve sağ salim gelsin :) Öneride bulunursanız çok sevinirim, teşekkürler.



  • salvo kullanıcısına yanıt
    Faturası varsa kargo şirketine sigortalı gönderim sağlatabilirsin. İrsaliyeli fatura istiyorlar bildiğim kadarıyla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: salvo

    Arkadaşlar merhaba. Ailemin evinde bıraktığım konsolumu bana kargolamalarını isteyeceğim. Ancak UPS kargo dışında hangi kargo şirketine güvenebilirim veya hangi hizmeti seçebilirim bilmiyorum.

    Konsolum Muğla'dan İstanbul'a 1 günde gelsin istiyorum, 50 tl'ye kadar ödemeye razıyım, yeter ki konsol 1 günde ve sağ salim gelsin :) Öneride bulunursanız çok sevinirim, teşekkürler.

    Sen benim gördüklerimi görsen Kargo firmasına bırak konsolu, telefon bile vermezsin. Kargoya tepmeler, fırlatmalar, herhangi bir şeyin hırsını koca kargo kutusundan çıkartmalar. Bu yazdıklarım farklı günlerde farklı şubelerde. Firma adını özelden yazarım istersen.

    Bence hiç birinin birbirinden farkı yok. Ben yaklaşık yılbaşından bu yana bir daha elektronik alışverişini kolay kolay yapmıyorum internetten. DVD filan tamam da, konsol çok sakat.
    Yok mu hiç o taraftan senin tarafa gelen biri?




  • Ups kargo dısında baska kargoya verme. Kargo kutusuna hayvan muamelesi yapıyorlar. Iyıce baloncuklu posete sar 2-3 kat.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanıtlar için teşekkür ederim. Maalesef gelen yok, mecburen UPS ile şansımı deneyeceğim. Özel olarak üzerine kırılabilir yazıp teslim alan kuryeyi de uyaracağız, bakalım artık. Zaten minimum 2 günde geliyormuş, yapacak bir şey yok. Faturası maalesef bende, onlarda değil. Cuma veya Cumartesi bana ulaşmasını bekliyorum, sonucu buraya yazarım belki merak eden olur diye.
  • konsolu kutusuna koysunlar
    nalburdan bolancuklu naylon alsinlar
    affedersiniz ama hayvan gibi etrafini sarsinlar baya sarsinlar ama
    sonra bi koli temin etsinler konsolu bu kutunun icine koysunlar(yanliz koli cok buyuk olmasin, koyulan kutu icinde konsol sallanmasin)
    sonra kargoya versinler ve hassas,kirilabilir oldugunu belirtsinler.

    1gun kargo firmasinda calistim
    en idael paketleme olur, paketlere hayvan gibi muamele yapiyolar...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ups ye ver hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz süngerli bezle, biraz da buruşturulmuş gazete ve köpükle güzelce paketleyip küçük bir TV kutusuna yerleştirmiş bizimkiler, aynı kutu içinde bir de ayakkabı kutusu var dolu, o da darbeyi önleyecektir diye umuyorum. UPS'in bugün almasını sağlamaya çalışıyoruz, üzerine de yazdık, söyleyeceğiz de kırılabilir diye.
    Yardımlarınız için teşekkürler.
  • Sonucu da bildirmiş olayım. UPS'e verdik güzelce paketleyip. Çok rica ettik dikkat edilmesine, kırılabilir diye işaretledik. 2 günde ulaştı, hiçbir sorun yoktu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.