Şimdi Ara

PS4 SAVE GAME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar.yaklaşık 2 sene önce assassin's creed syndicate ve gta 5 oyunlarını cd'li bir şekilde satın aldım oynadım bitirdim ve ikinci elden sattım.aradan 2 sene geçti.şimdi bu oyunlardan gta5'i cd'li bir şekilde,assassin's creed'i ise psnstore'dan tekrar satın aldım.aynı ps4 ile devam ediyorum.bu oyunların her ikisini de başlattığımda kaldığım yerden devam edemiyorum.save game dosyalarım ps4'ümün içerisinde gözüküyor fakat kendi farklı bir save game yaratıyor.oyun içerisinde load game yapıyorum senaryosunu oynayıp bitirdiğim oyunumu göremiyorum.ama depolama yönetimi ayarlarına falan girince orda gözüküyor.eski save game'lerim üzerinden nasıl devam edebilirim.yardımcı olabilirseniz sevinirim.



  • yardımcı olabilecek kimse yok mu
  • Hocam Bloodborne bir arkadastan almistim. Oynadim geri verdim. Daha sonra GOTY edition aldim. Save dosyami goruyordu ama load yapmiyordu. Megerse oyun arka tarafta download yapiyormus. Save ettigim yere download yapana kadar oyunu yukleyemedim. Daha sonra yukledi. Belki o oyunlar da arka tarafta download yapiyordur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trancenden

    Hocam Bloodborne bir arkadastan almistim. Oynadim geri verdim. Daha sonra GOTY edition aldim. Save dosyami goruyordu ama load yapmiyordu. Megerse oyun arka tarafta download yapiyormus. Save ettigim yere download yapana kadar oyunu yukleyemedim. Daha sonra yukledi. Belki o oyunlar da arka tarafta download yapiyordur.

    şu anda herhangi bir download yapmıyor.her iki oyunun da güncellemeleri oyunun kendisi vs hepsi yüklenmiş oyun çalışır durumda.fakat load game bölümünde eski save game dosyasını görmüyor.new game olarak başlıyor
  • Eski oyunlarınla yeni oyunlarının bölgesi farklıdır bu yüzden tanımıyordur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C-TRanger

    Eski oyunlarınla yeni oyunlarının bölgesi farklıdır bu yüzden tanımıyordur.

    gta 5'in ikisi de cd'li bir şekilde almıştım.bir öncekinde eminim 2'nci bölge idi,şimdiki de 2'nci bölge oyun.asssassin's creed ise o da 2'nci bölge idi,şimdi de psn store tr'den aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.