Şimdi Ara

PS4 PSN Store Bozuldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Forumun bölümünde ilk defa arz-ı endam ediyorum; ufak bir sorum var, siz de böyle bir şey yaşadınız mı merak ettim.

    Playstation 4'te Store'a girip Hızlı oyun koleksiyonunu açtığımda, yahut tüm oyunlar listesini açıp 1-2 filtre koyduğumda ana menüye geri gönderiyor. Dün gün içinde belki 20 kez denedim, oyun listesini doğru düzgün incelemeyi başaramadım. Oysa 1 ay önce konsolu ilk satın aldığımda store'u didik didik incelemiştim, hiç bir şey olmamıştı.

    Son 1-2 gün içinde cihaz 2 sefer elektrik kesintisine maruz kaldı. Açılırken düzgün kapat diye mırın kırın etti. Bunun dışında internette bi tuhaflık vardı, otomatik DNS kullanmama rağmen DNS sunucusu yanıt vermiyor dedi. Wireless'tan girilirken kabloyla bağlanamama tuhaflığını tecrübe ettim. Modemi resetledim internet kendine geldi. Lakin playstation store adam olmadı.

    Bu bir bug mı, playstation harddisk'i mi elektrik kesintisinden bozuldu, yoksa psn store arada böyle trip atar mı?

    Bu arada playstation yurtdışından gelme, kadıköydeki bir mağazadan aldım. TR garantili değil.

    Böyle bir şeyi bilen, gören, tecrübe eden var mı?

    Teşekkürler çok







  • Ps4 ün normal çalışıyor sıkıntı yok. Bu aralar psnde bakim var. Salı günü düzelecek diyorlar. Aynısinı bir haftadır ben de yaşıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazınızla alakası yok hocam,PSN son günlerde gerek indirmeler,gerekse mağazası bakımından sıkıntılı bakım da var mı yok mu anlaşılmıyor..Ben de Wolfenstein güncellemesini 3-4 günde ancak indirmeyi başarabildim sürekli DNS hatası alıyordum indirme sonuna geliyor,bitti diyorum bir anda hata ile karşılaşıyorum.Umarım yakın zamanda çözülür.
  • PSN'de problem var DNS hatası veriyor devamlı. 1.DNS'i default bıraktım, 2.DNS'i 8.8.8.8 yapınca düzeldi. Belki işinize yarar.
  • Arkadaşlar merhaba,

    Forumda bir kaç gün içinde benimkine benzer epeyce problem gelmiş. Dün akşam yine denedim, psn store oyun listesine girdiğimde hala ana menüye devam ediyor.

    Dün akşam ayrıca bir yolunu bulup Call of Duty Ghost'u psn store'dan satın almayı başardım. Lakin indirmek ciddi problem oldu. İlk önce download'u 1 saat kadar başlatamadı. Akıl edip otomatik DNS'ten google DNS'e çevirdim, saniyesinde download başlayıverdi. Oyunun kendisi update'i vs tamamlanmasına az bir şey kala internet yine durdu. Bu sefer internetten türlü türlü dns adresleri bulup deneyerek ya tutarsa dedim. Bu da tutmadı. Sonra otomatik DNS'e geri çevirip makinayı uyutayım, belki sabaha kadar kendi kendine download eder dedim. Otomatik DNS'e çevirdiğim anda oyunu yine download etmeye başladı sanki otomatik dns ile 1 saat uğraştıran kendisi değilmiş gibi.

    Bu arada ayarlar/ağ altındaki internet bağlantı testleri hep başarılı, download hızı 50mb/s şeklinde çıkıyordu. Diğer başka tüm cihazlarım internete bağlanırken, psn oyun indirme türlü türlü hatalar verdi. Genel olarak DNS sunucusu zamanında yanıt vermedi şeklinde ve türevleri cinsinden hatalardı. PSN store'da genel bir problem olduğuna, ps4'ümün bozulmadığına ikna olmuş vaziyetteyim.

    Arkadaşlar, apple appstore'un gözünü sevelim. Her istediğimizde store'dan sorunsuz, bekletmeden bir şey indirebilmek ne güzel şeymiş.
    Dün ciddi ciddi paramla rezil oldum.

    Saygılar




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.