Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.751
Cevap
319
Favori
463.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim bilgilendirme için çok sağolun

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim problemim ben de ps5 var arkadaşı da ps4 benim hesabım ona veriyorum ekliyor ama ana hesap olarak aktif etme menüsü çıkmıyor onda bir türlü çözemedik hatta bütün hesaplardan çıkış yapmak için bir menü var hesabın ayarlar kısmında onu da yaptık altı ayda bir yapılan ama ne yaptıysak Ana PS4 Sistemi Olarak Etkinleştir kısmı çıkmıyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mebusa kullanıcısına yanıt

    Bu dediğini webden falan mı yapmaya çalışıyorsunuz? 6 ayda bir yapılanı yaptık demişsin çünkü. Ps4 aktivasyonunu, ps4’ün menülerinden yapmanız gerekiyor. Tam olarak şuradan; Ayarlar / Hesap Yönetimi / Ana PS4 Sistemi Olarak Etkinleştir

    Buraya girdiğinizde altta “Bu PS4 sistemi, ana PS4 sisteminiz olarak etkinleştirildi.” yazıyorsa işlem tamamdır  PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Sorun zaten “Ana PS4 Sistemi Olarak Etkinleştir “ o dediğiniz menüde çıkmıyor web üzerinden tüm cihazlardan çıkış yap dedim başka hesabı primay yapabiliyorum lakin esas yapmak istediğiniz hesap ta bu “Ana PS4 Sistemi Olarak Etkinleştir menü çıkmıyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mebusa kullanıcısına yanıt

    İlk defa böyle bir sorun duyuyorum, ps4’ü yedekleyip işletim sistemini yeniden kurmanız belki sorunu çözer. Bu arada ps4 işletim sistemi en güncel sürümde, öyle değil mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Sürüm güncel evet reditt te felan bu durumla karşılaşanlar var onlarda cozum bulamamışlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mebusa -- 26 Haziran 2022; 14:43:33 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar yegenimin ps4 u benim ps5 im var, onun plus hesabi var, onun pe 4 unde benim kullaniciyi ana kullanici yaptim, benim ps5 te onun kullanicisiyla giris yapip daha sonra kendi kullanicimi kaydettim ama ps plus olarak gozukmuyorum nerede hata yapiyorum?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _sekkocan_ _ kullanıcısına yanıt

    Cihazda pluslı hesabı ana hesap olarak tanımladığında diğer hesaplar tabi ki plus olarak gözükmez, sadece plus özelliklerinden (online oynama, indirilen plus oyunlarını oynayabilme gibi) faydalanır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar. Yeğenimle şuan kardeşlik yapıyoruz. Benim hesabım onda ana hesap. Onun hesabı bende ana hesap. Yeğenimin hesabında hiç oyun yok. Ona plus extra aldırdım. Benim de ş herhangi bir plusum yok. Hesabım da 200 e yakın oyun var. Yarısı plus sisteminin vermiş olduğu oyunlar. Normal para ile aldığım oyunları yeğenim görüyor, indiriyor, oynuyor sıkıntı yok. Ancak plusun verdiği oyunlar halen kilitli. Hem ben de hem onda kilitli. Yeğenim hesabına plus aldığı için ben de plus olmamasına rağmen plusun verdiği oyunların aktif olması gerekmez mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

    Bir psn hesabını hem ps4 ana hesabı hem ps5 ana hesabı olarak kullanamaz mıyız? Kullanmaktan kastım aynı anda online olunca ps5 oturumunu askıya alıyor. İlla kardeşlik gibi mi yapmak lazım pri ve sec hesap olayı gibi mi?

    Cevap vereceklere şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakata S kullanıcısına yanıt

    Daha önceki plus üyeliğin ile ücretsiz olarak kütüphanene eklediğin oyunlardan kilidin kalkması için yeğeninin değil senin kendi hesabına herhangi bir plus üyeliği alman gerekir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eren_eren1 E kullanıcısına yanıt

    Tabi ki kullanırsın ama o hesapla aynı anda hem ps4’te hem ps5’te giriş yapıp uygulama veya oyun çalıştıramazsın. Ana hesap (yani primary/main) yaptıktan sonra farklı bir psn hesabından giriş yaparak oynamalısın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zepharoth kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gran Turismo nin PlayStation 5 primali hakkı bende 2-3 gün öncesine kadar sıkıntısız oynuyordum Ancak şimdi resimdeki hatayı alıyorum benim sattığım PlayStation 5 secondery hesap sahibi arkadaş oyunu başka birine vermiş, bende O Arkadaş ile irtibata geçtim onun konsolunda ana hesap olarak görünmüyor ekran görüntüsü dahi attı.

    ilk sattığım kişiyle de görüştüm O da kendi hesabında ana Hesap olarak Görünmediğini söyledi.
    bu sorun nasıl çözebiliriz acaba şifre değiştirdim Ama yine de kendi konsolunda ana hesap olarak tanımlayamıyorum

    Sinirden deliye döneceğim. Böyle birşey nasıl olur. Hesabı ana hesap olarak tamamladım. Normal oynuyordum sonra kendiliğinden nasıl deaktif oluyor anlamıyorum.


    Web sitesine girip oradan devre dışı bırakayım dedim yine olmadı son 6 ayda yalnızca bir kere devre dışı bırakma hakkınız var diyor bir şey yaptırmıyor



    [
     PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 18 Temmuz 2022; 1:26:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selamlar herkese,


    Yıllardır 2 kişi kardeş hesap olarak kullanıyoruz hesapları ortak olarak, dün Fifa 22 için yeni bir hesap açtım ve herhangi bir hesapla ilişkilendirmedim deneme amaçlı hesaba girip Fifa'yı açtım kilit vs çıkmadı ek olarak hesapta plus olmamasına rağmen online maç bile yaptım bu normal mi bilen varsa beni bilgilendirirse sevinirim zira kardeşlik hesabını bozmadan farklı bir hesapta Fifa'yı online oynamam gerekiyor.  PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) 

  • Arkadaşlar merhaba bir sorum olacaktı. Ben mesela şuan Gow Ragnarok u ps5 için alacağım primary hakkı bende olacak. Secondary i sattıktan sonra alan kişinin yanlış bir hareket yapmasına karşı (ana hesap yapmaya çalışma gibi) nasıl bir güvenlik önlemi alabilirim?

  • Beyler merhaba sadece ciddi anlamda bilenler cevaplarsa sevinirim.

    Uzun zamandır kardeşlik yapıyoruz ancak bir sorum olacak.

    Mesela psn storeda satılan Ps5 sürümü standar bir oyunu (Örneğin; Fifa23 standar sürüm PS5 olan yani fiyatı 800Tl olan oyun) aldığımız zaman yine Ps5 pri, Ps4 pri, PSx sec şeklinde faydalanabilir miyiz? Yoksa bu oyunu sadece Ps5 pri ve Ps5 sec sahipleri mi oynayabilir?

  • Pratik Adam kullanıcısına yanıt

    Satın aldığın oyunda ps4 sürümü de verilmiyorsa sadece ps5’te oynanabiliyor.

    Örneğin 800 TL’den satılan Fifa 23 standart sürüm böyle, 3 kişi kardeşlik yapmak isteyenler bu yüzden 1000 TL’lik ultimate sürümü satın alıyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.


    Psn delux aldım bir yıllık. PS5 pri bende kalacak şekilde, PSX Sec, PS4 Pri haklarını satmak için nasıl fiyatlandırmalıyım?

  • Abd 'de bir arkadaşım var onla psn kardeşligi yapmayı denedik olmadı. Yurt dışı kapalımı bu hizmete ?

  • 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.