Şimdi Ara

PS4 Pro'nun Özelliklerini İçeren Oyunlarda ‘PS4™ Pro Enhanced’ Etiketi Bulunacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
       Sony, PlayStation 4 Pro için yeni bir logo yarattı ve bu logoyla birlikte PlayStation 4 Pro'nun gücünden yararlanan ve özelliklerini kullanan oyunların kutulu sürümlerinde ‘PS4™ Pro Enhanced’ etiketi bulunacak. 
     
       Dijital oyunlar için de PlayStation Store üzerinden belirtilecek ‘PS4™ Pro Enhanced’ ibaresi şu şekilde tanımlanmış bulunuyor.
     
       "PlayStation 4 Pro'nun özellikleri oyundan oyuna farklılık gösterebilir. Seçili yapımlar gelişmiş görseller, frame rate, HDR 10 desteği, ya da yüksek çözünürlük sunabilir."
     

       Standart PlayStation 4'e göre daha güçlü olarak karşımıza çıkacak PlayStation 4 Pro, 10 Kasım tarihinde 399 dolar fiyat ile çıkış yapacak. Konsolun Türkiye fiyatı henüz açıklanmış değil.
     
       Şu ana kadar PlayStation 4 Pro için onaylanan oyunlar listesine buradan ulaşabilirsiniz. 








  • Üstü daha sonra başka etiketle kapatılmasın.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Cok abarttilar bunu da ya alt tarafi kaliteden kisarak 4k vereceksin dogal bile olmayacak belki bu sekilde bile...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Güzelim 2k varken bu 4k şeyine niye bu kadar taktınız diye sorucam ama ms ye sormak daha doğru olur nede olsa bu saçmalıkları başlatan onlar
  • ARKADAŞLAR GTA5 PS4 PRO KONSOLUNDAN OYNANANACAK MI?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Güzelim 2k varken bu 4k şeyine niye bu kadar taktınız diye sorucam ama ms ye sormak daha doğru olur nede olsa bu saçmalıkları başlatan onlar

    Vallah doğru diyon bende aynısını sonye sormak istiyorum. Hangi kafayla öndeyken böyle bir plan içine girdi ? Yani rakibinden 1 yıl önce çıkardığını düşünürsek kimin planı olduğunu tartışmaya gerek var mı ?
  • PS4 PRO oyun fiyatları standart 60 $ mı yoksa zam varmı ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yakında Pro Exclusive de yazar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunların fiyatlarına yansıması gerekir.
    Normal ps4 oyunları birazdaha ucuz olmalı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    ARKADAŞLAR GTA5 PS4 PRO KONSOLUNDAN OYNANANACAK MI?


    Yav he he. Elli kere söylendi, PS4 oyunlarının hepsi oynanabilecek.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şimdiden ağır reklama başladılar. 40 milyon kullanıcı küstürülmeyecekmiş.
  • Yanlış bilgi vermeyelim arkadaşlar Pro için ex. oyunlar olmayacak hepsinin oyunları aynı olacak sadece Pro da grafik ve fps olarak geliştirmeler olacak. Bu etiketin çıkma sebebiyse Pro'un gücünü kullanıp bu geliştirmeleri yapmak geliştiricinin elinde yani adam aynı şekilde yapayım, geçeyim de diyebileceği için bu etiket ortaya çıkmış, alırken bileceğiz.
  • Ulan amma ağladınız be siz değilmiydiniz konsolcular için grafik önemli değil diye ee tamam işte oyunlar standart ps4 ede çıkacak giren çıkan nedir size?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyle olmali zaten seneye aynisini xbox da yapacak. 20 milyon. Da orada kullanici var. ki ciktigi andan itibaren fostering cozunurluktu muhabbeti yapan tum oyuncular hic aglamamali su an sirf onlarin yuzunden bu upgrade leri goruyoruz.
    quote:

    Orjinalden alıntı: The Benefit

    Şimdiden ağır reklama başladılar. 40 milyon kullanıcı küstürülmeyecekmiş. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/boom.gif" align="middle" border="0" alt="">

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Öff kardeşim amma abartınız. Bu ap ayrı bir konsol değil. Buna çıkan her Oyun ps4 dede çıkıcak sonuçta. Bu 4K tv olanalar ve daha iyi fps oranında oynamak isteyenler için yapılmış bir ürün. Bence eleştrilicek birşey yok. Ps4 ps5 çıkana kadar yeterli benim için.
  • windows 10 da halo 5 forge indire bilirsiniz saygılarımla multi free

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Remake ve Enhanced de Çığır açtı bu nesil konsollar valla helal olsun

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • hahahah konsol tayfa size acıyorum resmen x balonu kötüleyen tayfa size daha cok acıyorum nedenmi hiç olmassa microsoft böyle ayrımcılık yapmadı zengin fakir ayrımcılıgı yapar gibi adam pc yede x balonada oyunlar getirdi konsollar her zman teknolojini ve oyun sektörünün belası hatası olmustur hiç sevmem ama umarım scorpio ile sony ye agır bir darbe gelir inşallah sony batmasada batmazda baya geriler nedenmi resmen sark kurnazlıgı sen x balondan 1 tık bile olmayan grafik kalitesinde upscale şişirme seyle milleti tokatlıyorsun fan boylarındfa gazlayıp millet alıyor yazıktır günahtır pc de bu olay yok gtx 770 arkadasım sizin ps 4 pro daki gibi oyun oynuyor ve daha güzel grafikle pc laf atan 2 senede bir donanım bi ton sony de bu taktiğin içinde ama aptallar bilmiyor konsolda bu böle olmaz ps 3 ps 2 aralarında ne kadar zaman var saka gibi resmen umarım sony hakketiğini bulur not 2 konsoluda gram sevmem konsol oyun dünyasına ve teknoloji dünyasına tamamen hakarettir ama sony azıttı microsoft hiç olmassa ben adam gibi duruyum diyor ama oda optimizasyonda batıyor örnek quantumbreak




  • Cok sadik bir konsol kullanıcısıyım. 2. Jeresayondan beri (atari 2600) konsol alırım. Ps1 ciktigindan beri keyifle sony ile yol alıyorum. Lakin bu ps4 pro isi, konsolun dogasına ters. Pc den uzak durmamın temeli, harcadıgın parayla rezil olmaktı. Simdi konsollar aynı hataya dusuyor. Sega da bu hatayı yapıp batmıstı. Sega genessis add on ve saturn sureci... Hatırlayın. Konsol firmaları 6 yılda 1 konsol cıkartmalı. Bu ideal süre. Ara modellere karsıyım

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • şunu anlamıyorum ; 4k televizyonunuz ve-veya bütçeniz yoksa, size ne pro'dan? iki konsola da aynı oyunlar çıkıp duracak neyin telaşıdır bu. alma kardeşim. Allah allah..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.