Şimdi Ara

Ps4 mü Neo mu İkileminde Olanlara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu son günlerde Ps4 konusu resmen Neo konusuna dönüştü. Aklımıza ps4 ile ilgili takılan konulara göz atmak için giriyorum (bir çok arkadaşta aynı sorundan müzdariptir bence) neredeyse hepsi neo soruları. Neo mu alsam ps4 mü diye sorular cirit atıyor. Tabiki hakkınız soru sormak ama nereye soracağınızı iyi seçmeniz gerekiyor konu da. Bu konuyu açıyorum ki hem bu ikilemde kalan arkadaşlara yardımcı olalım hem de herkes aradığını yerli yerinde bulsun

    Şimdi konuya dönecek olursak Ps4 aldığımızda veya Neo aldığımızda elimize ne geçecek onları yazayım. Yazdıklarım kişiden kişiye değişir. Herkes konuya düşüncelerini yazarsa iyi şeyler çıkabilir ortaya.

    - PS4 almamızı gerektiren durum

    -Eğer yaz tatilinizi oyunla geçirmeyi istiyorsanız bence hiç durmayın alın derim. Ben yaz tatilini birazcık doldurmak için aldım.

    -Grafik takıntınız yoksa -ki grafik takıntısı olanları pc bölümüne alalım - Neo'yu da beklemenizi gerektiren bir durum yoktur.Ben çok memnunum benim için oyun grafiği değil oyunun içine girmek önemli. Bazen 1 saatin nasıl geçtiğini anlayamıyorum. Hele Last OF Us gibi oyun oynuyorsanız bu 2-3 saati bulabiliyor .

    -Ps4 Neo ' ya maddi gücünüz yetmeyecekse veya çok zorlanacaksanız (1: 400 dolardan yüksek olacak diye düşünüyorum) yine yolunuz PS4 ' e doğru kayar.

    -GoW 3 , Last OF Us gibi Exc oyunları oynamadıysanız PS4 almanızı öneririm. Çünkü PS4 Neo da yüksek ihtimalle ikinci kez TLOU Remastered çıkmaz diye düşünüyorum. Bu yüzden de oyunun hikayesinden geri kalacaksınız.

    - PS4 Neo almamızı gerektiren durum

    -Eğer ben yaz tatili için almıyorum beklemek sıkıntı değil derseniz Neo 'yu düşünebilirsiniz.

    -Grafikler benim için olmazsa olmaz çok takıntılıyımdır yürürken o duman çıkmazsa olmaz diyorsanız yine yolun sonu Neo.

    -VR benim için mükemmel bir şey diyorsanız sizi yine Neo karşılayacak.

    -4K televizyonunuz varsa yine Neo ' yu düşünebilirsiniz.

    Dostlar ben düşüncelerimi yazdım . Bu konu hakkında bilgi sahipleri de fikrini yazarsa güzel olur. Burayı da kavgaya çevirmemeye gayret gösterelim herkes saygılı olursa birbirimizin düşüncesine sorun da olmaz

    1: 400 Dolardan yüksek olacağını düşünmemin sebebi dün bir site de ön siparişe geçti . Fiyat 999 Dolar. Ne kadar onaylanmamış fiyat olsa da Neo ' nun az çok hangi fiyat aralığında olduğunu gösterir gibi.







  • PS4 Neo fiyatı şahsi fikrime göre hocam, 700-800 dolar bazında olacak. PS4 İlk çıktığında ülkemizde 2000TL olarak çıkmıştı şimdi ise 1050-1150 sıfırını bulmak mümkün. Amazonda ise 300 dolardan bulmak mümkün. Neo olayıda fiyatı gerilicek ilk çıktığında alanlar için farklı tabi. Ama 1-2 sene sonra neo fiyatı kesin düşücektir.
  • Aynen öyle elbette düşer ama maddi konuda kendini zorlamayı istemeyecek kişiler bayağı beklemeleri gerekiyor
  • Eyvallah uğraşmışsın ama Neo'nun kendi konusu var ve konuda tahminlere yönelik, ne olacağına yönelik "sızan haberler" doğrultusunda bir sürü mesaj var. Soru soracak kullanıcı oradan sorabilir. Sormasına bile gerek yok 2-3 sayfa okursa gönlünden, hangisini alacağı konusunda bir şey geçecektir illaki . Bunu yapamayan adam zaten ne burada ne de orada sorar. Gider yine alakasız bir yer de sorar sorusunu.
  • 4K Tv Neo'nun en temel şartı olduğu kesin. Birde olaya yaz tatili açısından bakmamak gerek.

    Çünkü PS4'e destek son hızla devam edecek diye açıklama var. Neo, VR tabanlı bir cihaz olacak VR'nin grafiksel anlamda kalitesini arttıracak.

    Birde işin diğer ucu var. Neo çıkınca PS4 oyunlarını kendi performansında oynatacakmı? Yoksa PS4 nasıl oynatıyorsa öylemi oynatacak?

    Storede Neo ve PS4 oyunları ayrı katagoride olacak o açıkça belli. Ve birde PS4 oyunu 60 dolarsa Neo oyunu belki 80-90 dolardan satılacak.

    Aynı fiyattan satılması olanaksız neden daha fazla emek harcanmış daha fazla bütçe ayrılmış daha herşey daha fazla.

    Şimdi atıyorum FİFA 17 çıktı bir PS4 versiyonu birde Neo versiyonu var bu durum oyuncunun ister istemez içini burkacak ya ben neden düşük sistemli Fifa oynuyorum acaba Neo da nasıl diye kafasında sürekli bir soru işareti olacak. Bu durum kötü bir durum açıkçası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 21 Haziran 2016; 15:51:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sonuna kadar katılıyorum hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alihancetintr

    PS4 Neo fiyatı şahsi fikrime göre hocam, 700-800 dolar bazında olacak. PS4 İlk çıktığında ülkemizde 2000TL olarak çıkmıştı şimdi ise 1050-1150 sıfırını bulmak mümkün. Amazonda ise 300 dolardan bulmak mümkün. Neo olayıda fiyatı gerilicek ilk çıktığında alanlar için farklı tabi. Ama 1-2 sene sonra neo fiyatı kesin düşücektir.

    Hocam PS4 ilk çıktığında nerde 2000 tl di? Ben ilk çıktığı gün 1400 e aldım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir konuya değinmişsiniz. Bu durumu da göz önünde bulundurmak lazım.
  • resmi bir açıklamaya yokken tekrar tekrar şu konuaları hortlatmasak sonucta teknik bilgiler vs acıklamalar yapılacak okuyup anlamakta kimsenin zorluk cekecegını dusunmuyorum bu konuda şuan için bu konuaları konuşmak pek mantıklı değil olan tek birşey var oda ps4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 21 Haziran 2016; 15:53:20 >
  • aynen ilk cıktıgında 1400 hatta 1350 lerdeydi bende almadım sonra makınenın fıyatı aldı başını gitti
  • 1400 dolar neo mu oha. Neo 800 dolarida bulmaz 650 dolar falan olur maksimum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN


    quote:

    Orijinalden alıntı: alihancetintr

    PS4 Neo fiyatı şahsi fikrime göre hocam, 700-800 dolar bazında olacak. PS4 İlk çıktığında ülkemizde 2000TL olarak çıkmıştı şimdi ise 1050-1150 sıfırını bulmak mümkün. Amazonda ise 300 dolardan bulmak mümkün. Neo olayıda fiyatı gerilicek ilk çıktığında alanlar için farklı tabi. Ama 1-2 sene sonra neo fiyatı kesin düşücektir.

    Hocam PS4 ilk çıktığında nerde 2000 tl di? Ben ilk çıktığı gün 1400 e aldım.

    Nereden aldınız hocam? ben ilk çıktığında almadım sadece fiyatını o kadar olduğunu görmüştüm. Alalı 7 ay oldu benim 1150 liraya aldım




  • Resmileşti sadece ne zaman çıkacağı ve daha net teknik bilgiler yayınlanmadı . Ayrıca herkes sizin gibi düşünse keşke. Açıklama yapılır her şey ortaya konur ama yine de arkadaşların bazıları net bilgi üzerine soru soruyorlar. Ayrıca Adam PS4 Neo konusuna sorsa yine iyi gidip Ps4 Oyuncular konusuna soruyor. Buna bir önlem amacıyla bu konuyu açtım.
  • 13 Aralık 2013'de sabah saat 09:00 da :)) Vatanbilgisayar'dan aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 21 Haziran 2016; 16:00:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WrathofGlatzeman kullanıcısına yanıt
    Keşke mesajın tümünü dikkatli bir şekilde okusaydınız
  • Neo ile yeni nesle geçmeyeceğimiz için var olan Last Of Us ve diğer remasteredları zaten çalıştıracaktır diye düşünüyorum.
  • İlk çıktığında 2000TL fiyat olduğunu gördüm demekki yanlış bilgi.
  • Okudum zaten,nereyi kastediyorsun? Sakın sondaki önsipariş mevzusunu deme
  • kopurTR K kullanıcısına yanıt
    Ben bir ihtimal diye yazdım zaten hocam . Sony gibi şirketlerin bazen ne yapacağı belli olmuyor.
  • WrathofGlatzeman kullanıcısına yanıt
    O "1" dipnot olarak kullandım hocam. 400 Dolar demek istedim.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.