Şimdi Ara

《PS4》li arkadaslar bir bakabilirmi. [Cahil geldi ilk defa ps alicam]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konuma teşrif eden tüm PS cemaatine selam olsun. Kafilenize katılmayı çok düşündüm, fakat para peşinde koşmaktan maalesef bu ibadetten uzak kaldım. biliyorum cehenneminizde yanacağım. Değerli arkadaşlar kardeşim okulunda başarılı ve bu başarıyı ödüllendirmek amacıyla ps4 almaya karar verdim. Fakat bu oyun dünyasından tamamen soyutlanmış bir kardeşiniz olarak bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim. Bu ps4 'ün çeşitleri varmıdır alırken neye dikkat etmeliyim?(sıfır veya ikinci el için öneriler) sanırım henüz jailbreak olayı yok e hepinizin günlük harçlığı 100 tl olmadığını var sayarsak bu pahalı oyunları ne şekilde temin ediyorsunuz? Yani abonelik vs ile her oyun yeni çıkan oyunlar vs oynanabilir mi?(kaç para lan bi fifa18. 400 lira biz çocukken oynamaya eski lastik bulamıyorduk.) En can alıcı soru sizce derslerinde başarılı bir öğrenciye ps alarak iyilik mi etmiş olurum kötülük mü?
    Ilginize şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • ps4 kullanıcısı değilim ama ufak tefek cevap vermemin sakıncası yoktur umarım öncelikle çeşit olarak ps4 ve ps4 pro var proda 4k desteği var bir başka çeşit olarak ta kapasitesi farklıdır 500 gb 1TB gibi oyunları ps plus üyeliği ile satın alabilirsin veya hediye olarak bazı oyunları ücretsiz sunuyorlar arada ama öyle popüler oyunlar değil listesini internetten bulabilirsiniz. derslerinde başarılı öğrenci içinse eğer çok fazla kaptırmadan keyif almak için oynayıp okul ile oyunu birbirine karıştırmayacağına emin olursanız almanız iyi olur diye düşünüyorum

    @one22one
  • 3 tane PS4 çeşidi var. PS4 fat, PS4 slim ve PS4 Pro. Slim ve fat arasında sessizlik ve ısınma haricinde fark yok. Pro ise daha yüksek grafik ve fps vaad ediyor. Artık bütçenize göre istediğinizi tercih edin.

    Oyunlari ucuz almak için ya takas veya 2. El oyun, ya da kardeşlik yapacaksınız. Kardeşlik için forumda rehberi vardı.

    Kendinize hakim olabiliyorsanız derlersde bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.