Şimdi Ara

Ps4 hakkında acil yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dostlar bende ps4 pro var abim (evli ayrı evde)kaç gündür uncharted 4 ü ver diyordu ben de bitirmeye çalışıyordum arkadaşından başka bir oyun alacakmış neyse bugün geldi hem konsolu hem oyunları aldı oynamak için uncharteda verirsin hangi oyunu vercekmiş arkadaşın dedim demez mi 1 tblık harici harddisk varmış oyun dolu dedi ben de ne diyorsun dedim öyle oluyor mu kırıktır onun ps si dedim benim bildiğim kutulu oyun alıyorsun ya da ps store dan hafızaya indirip öyle oynuyorsun yok onun ki de orjinal oluyor öyle dedi ama kafama takıldı ben öyle bir şey bilmiyorum hiç bir sorayım dedim sizlere böyle bir şey mümkün mü dostlar ? Kırıktır büyük ihtimalle arkadaşının ps si harici hafıza kartı takıp oynamayı hiç duymadım harici hafızaya oyunu nerden nasıl yüklüyor beni aydınlatırsanız sevinirim ona göre abimle konuşacağım bozmayalım aleti.

    Ps4 hakkında acil yardım.
    ]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xDuMaNx -- 2 Ağustos 2020; 0:19:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Kardeş benim bildiğim harici harddisk takabilirsin o yüzde yüz. Playstaion nın daki oyunları o harici harddisk e taşıyabiliyorsun ps4ün de yer açılsın diye.
    1.İHTİMAL
    O arkadaş da yer açılsın diye oyunları harici hdd ye taşımış olabilir. Harddisk i alıp kendi ps4 ünüze takarsanız çalışabilir ama o arkadaşın playstation network hesabını açmanız gerekebilir.
    2. İHTİMAL BUNUN OLASILIĞI DAHA YÜKSEK
    O harddsik kendi ps4 ünüze taktığınızda ayarlardan onu aktif hale getirmek için girdiğinizde %90 ilk hdd yi formatlamak isteyecek o yüzden hdd deki bütün herşey silincek yani içinde oyun moyun kalmayacak. Arkadaşda hepsini tekrar yüklemesi gerekecek.

    BENCE %90 OLACAKLAR İKİNCİ İHTIMALDEKİLER O YÜZDEN BU İŞ YATAR:)

    Bu ps4 ününe zarar vermez büyük ihtimalle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rediron -- 18 Ağustos 2020; 11:42:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.