Şimdi Ara

PS4 Disk Çıkarma Problemi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben Amazon'dan aldım PS4'ü, yani burada garantisi yok bu durumda yetkili servise gidemeyecek miyiz? Sony kendi hatasını kabul ediyor ve çözüm üretmeye çalışıyor ama o da bir işe yaramıyor o zaman biz hakkımızı nerede arayacağız? Ben direkt Japonya Sony'ye yazacağım böyle saçmalık olmaz hem hatanı kabul et hemde ABD'den alınan kendi malını TR'de servise alma yok böyle bir şey..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NFY

    Ben Amazon'dan aldım PS4'ü, yani burada garantisi yok bu durumda yetkili servise gidemeyecek miyiz? Sony kendi hatasını kabul ediyor ve çözüm üretmeye çalışıyor ama o da bir işe yaramıyor o zaman biz hakkımızı nerede arayacağız? Ben direkt Japonya Sony'ye yazacağım böyle saçmalık olmaz hem hatanı kabul et hemde ABD'den alınan kendi malını TR'de servise alma yok böyle bir şey..

    Ne zaman aldınız? Kısa süre önceyse Amazon da ilgilenebiliyor.

    Başka bir ülkede olsak ve Türkiye'den almış olsak, eminim ki o ülkedeki Sony Servisi ilgilenir. Sony TR kadar işe yaramaz bir servis daha var mı acaba.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 3,5 yasinda kizim tam 4 tane film cd si ni cd kismina sokmus. Tamamini makina açıkken cimbizla cektim. Sonra 1 oyun koydum test etmek icin önce gec algiladi cd yi sonrasinda normal algiladi. Sorum su ben yukarda anlatilanlar gibi yapmadim cimbiz kullanarak yaptim cihazi teknik servise göturmelimiyim simdi sorun yok gibi ancak ileride sorun yaratirmi benzer durumla karsilasan var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorun ,sürekli devam edince ps4 ü garantiye yolladım..Sıfır ps4 gönderdiler..
  • Bence yazılımsal neden derseniz ben alalı iki sene oldu.ilk modellerden.su son iki haftaya kadar sorun yoktu.ama iki gündür cd yi çıkartıyor ama şöyle bişey yaninda ne zaman şarja telefonu koysam dit dit yapıp geri veriyor. acaba o mu etki ediyor anlamadım. sanki yazılımsal bi sorun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.