Şimdi Ara

PS3 ve XBOX 360S sahibi olarak orjinal konusunda kararsız kaldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, soruyu illegalize etmeden sormayı deneyeceğim :D Farz edin ki elinizde 1 adet 60 GB'lık PS3 var eski kasalardan ve 1 Adet de Xbox 360 S aldınız. İkiside gözünüzün önünde paşa paşa duruyor Bu konsollardan birini Orjinal oyun için kullanacaksınız, diğeri Allah Kerim :D Hangisini Orjinal oyun için kullanırdınız? Şimdi burda sizden objektif yaklaşmanızı bekliyorum. 2 konsolunda kendilerine göre + ve - 'leri var. Bunları sayıp, olayı ps3 vs xbox 360'a lütfen dönüştürmeyelim. LIVE'ın ne kadar kaliteli olduğunun bilincindeyim ama PS3'ü de modifiye edip yeni gelecek oyunlardan uzak kalmak istemiyorum. Öte yandan, Xbox 360 S'e bunu yaparsam da, fıstık gibi garantili, slim ve o göz alıcı cihazı da garanti dışı bırakıp LIVE'dan mahrum kalmak istemiyorum. İkisini de orjinal kullanıp, maaşı kediye bağlamayı da istemiyorum. Dolayısıyla birinin beni ikna etmesi gerekiyor (: Yardımlarınızı bekliyorum.







  • O zaman ayrıca bir jasper makine al kırılmış. Xbox 360 S e kıyma. LIVE dan mahrum kalma.
  • Her iki aletde bende mevcut imzamda gördüğün gibi fakat ben senin gibi düşünmüyorum her ikiside orjinal üstüne para verselerde kırdırmam..
  • Garantili olduğundan dolayı bence Xbox'ı orjinal kullan, ayrıca bağlantı hızında iyiyse PS3 üzerinde işlem yapabilirsin.

    Geçen Dead Rising 2 çıktı, Ps3'te gayet güzel çalışıyor yani en azından şu an için yeni oyunlarda da bir sorun gözükmüyor.
  • Live'ın özelliklerinden mahrum kalma, Xbox'a oyun al bence.
  • Ps3'ü kır Xbox'ı kırma. Ben olsam öyle yapardım.
  • Off aynı soruyu bende soruyorum şimdi yurtdışından 1 tane xbox slim siparişi verdim hazır firmware'de çıkmadı çok kararsızım ama galiba 2'sinide korsan kullanacağım çünkü 2 yıllık ps3 belimi büktü
  • Kendimden örnek vereyim.
    Xbox Arcade im vardı fw li onu sattım sırf live uğruna garantili xbox slim aldım ve live için orjinal kullanıyorum. (live i anlatmama gerek yok sanırım ps3 te online oyun oynayasım hiç yok live i tanıdıktan sonra)
    Kopya oyun için PS3 kullanıyorum jailbreak ile tabiki ve ps3 e özel çıkmış tüm oyunları edindim. zaten ps3 ün kapısını açtılar daha da kapanmaz o kapı o yüzden yeni oyunlardan mahrum kalmazsın.
    Eskiden olay tam tersi idi xbox ta kopya ps3 te orjinal kullanıyorduk şu anda olaylar 360 derece değişti.
  • Live gibi bir dünyadan olmamak için Xbox 360 derim.
  • Açıkçası ben de bu şekilde düşünüyorum. Ps3'ün beklediğim exc. leri zaten çıktı. Xbox360'da ise bir sürü var. Hem live'ı da tecrube etmiş olacağım. Ps3'de zaten online oynamıyorum. Kaldıki, firmware yapıp sonradan update edince Ps3'den banlanacaksın gibi bir durumda yok. Zaten update edince, korsan engellenmiş olacağı için, banlamaları için sebep de yok (: Live bizi bekler. Teşekkürler yorumlarınız için.
  • xbox360s de firmware varmı ki, yapsam mı diye kararsız kaldım diyorsun




  • http://www.ps3hax.net/2010/08/slim-xbox-360-hacked/ eli kulağında :) ama yapmayacağım.
  • hocam eli kulağında değil bence başka bir yerinde 1.5 ay oldu hala bir gelişme yok,fake video hazırladılar galiba tean xecutordan beklenmez ama
  • türkçe psp .com sitesinde hacki nasıl yapıcanıız yazıyo
  • Bekledikleri birşey olabilir ama bu kadar uygun fiyata aldığım, orjinal ve garantili cihazımı da kırdırmak istemiyorum. Live'ın tadı başka diyorlar (: görelim bi.
  • PS3 kirildi ama ne olacagi belli degil, 3.41 uzeri update desteklemiyor, belki ilerde hal olur ama olacaginin grantisi yok, yani hep diken ustundesin. XBOX da korsan piyasasi oturdu ve her cikan oyunu catir catir rahatca oynatiyor. LIVE parali PSN beles, ben olsam orji icin PS3 u secerdim, ama paran varsa eski kasa XBOXlardan al onunla kopya oyna 360S ve PS3'e dokunma.
  • Tekrar yeni bi cihaz alacak kadar param yok ki olsa bile 2 ayrı platforma da oyun alacak gücüm yok. PS3'ün durumu ne olacak belli değil evet. Ancak şuan firmware'den update edip de ban yemek için hiçbir sebep yok. Firmware'i update edip, tekrar orjinale döneni sony niye banlasın? Adam mecburen orjinale devam edecek demek :) Kaldıki adamın illegal birşey yapıp yapmadığı da belli değil. Firmware ile PSN'e bağlanmamış. Dolayısıyla sadece debug moda soktu, ya da test etti, sonra orjinal oyuna döndü diye banlamazlar.
  • ben olsam PS3 e o seyi takmazdim en azindan bir kac ay bekler olanlari takip ederdim, XBOX da korsan olayi gercekten cok saglam, ayrica multi platformlarda daha basarili, PS3 e sadece online oynayacagin ve de ex oyunlari alirsin o da seni maddi acidan pek etkilemez, bence yakinda slimi de kirarlar az biraz bekle bu isler acaleye gelmez sonra cok pisman olursun.
  • Hedefin online ise Live'dan sasmayacaksın. Live'a bir gir ne dediğimi anlayacaksın bambaşka bir dünyaya gireceksin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

    Hedefin online ise Live'dan sasmayacaksın. Live'a bir gir ne dediğimi anlayacaksın bambaşka bir dünyaya gireceksin.


    Tecrübesi var her 2 konudada arkadaşın zaten. Hem PS3, hem Xbox sahibi olarak. Bakınız bu arkadaş bile Live diyorsa o kadar sene ki PS3 kullanmış biri, Xbox Live daha üstün demektir.Sadece Xbox kullanıcıların live dediğine bakmamak gerek (: Benim içinde live ama bizi dinlemeyen bari bu yorumları okusun. O zaman uzatmaya gerek yok, tabiki Live 4 life.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.