Şimdi Ara

PS3 'ün grafikleri ATİ HD 5730 HD 'den üstün mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şu anda i3 işlemci ATİ 5730 HD DX 11 bulunan bi laptopum var .Çoğu oyunu HDMI ile TV ye bağlayıp oynuyorum . Crysis 1 ve 2 yi full ayarlarda oynadım ama Crysis 3 ü oynarken çoğu zaman takılıyor ekran kartı . PS3 'ün bana grafik olarak bi artısı olabilir mi HD 5730'a oranla ? Konsol almayı düşünüyorum da ... Yoksa PS 4 mü almayalıyım ?



  • ps3'ü multiplatform oyunlar için alıyorsan ve iyi grafikler bekliyorsan alma
    ps3'te oynacağın oyunlar exclusiveler gerisi pek tatmin etmez
  • Dostum o oyununa göre degişir mesala last of us gibi bazı oyunlar hd 5730 geçer benim tavsiyem ps4 alman ps3 gayet yetei bir konsol binlerce oyunu var oynanabilecek ama ps4 oyunlarin grafiklerini goörünce yeni oyunlar ps4 çıkarken ps3 cıkmayınca moralin bozulur o yüzde bence ps4 al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keremak35

    Dostum o oyununa göre degişir mesala last of us gibi bazı oyunlar hd 5730 geçer benim tavsiyem ps4 alman ps3 gayet yetei bir konsol binlerce oyunu var oynanabilecek ama ps4 oyunlarin grafiklerini goörünce yeni oyunlar ps4 çıkarken ps3 cıkmayınca moralin bozulur o yüzde bence ps4 al

    Aynen PS4 almanın gerekliğinin ben de farkındayım fakat PS3 hd5730 dx 11 den iyi grafik sunabilir mi onu merak etmiştim .
  • Şu anda 2010 yılında çıkmış olan Red Dead Redemption isimli oyunu oynuyorum. Atmosfer o kadar harika ki bu zevki ne PC verebilir ne de PS4. Her şey grafik demek değil. Konsollara çıkmış olan exclusiveleri de bir araştır derim sana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.