Şimdi Ara

PS3'üm genel olarak sorunlu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Aklıma takılan ve canımı sıkın bir konu bu. Ps3 ümün sorunlu olduğu fikrine nereden kapıldım anlatayım öncelikle.

    Oyunları multiplayer oynarken bazı sorunlar yaşıyorum mesela; Mortal Kombat 9 online oynarken birisiyle maç attıktan sonra tekrar oynayıp oynamamızı soruyor evet dedikten sonra The game session is no longer available hatası alıyorum ve odadan atıyor. Farklı bir örnekte Mortal Kombat 9 da kalabalık bir odaya girdiğimde sağda normalde chat bölümünde yazılar olur ben kimsenin yazdığını göremiyorum. Yine farklı bir örnek farklı bir oyundan, Battlefield 3 multiplayer oynamak istiyorum server browsere tıkladığımda hiç server gözükmüyor. Find Game yoluyla oynuyorum ancak.

    Oyun dışında da şöyle bir sorunum var. Ps3 ana menüsündeyken internete bağlıyken sağ üst köşede saatin altında bana haberleri yazan bir yazı olması lazım. İzledim videolarda falan herkeste öyle. Bende yazı yok.

    Kısacası online sorunları yaşıyorum ve yardıma ihtiyacım var. En azından sorunlarımın sebebi nedir onu öğrensem yeter. Çözüme gerek yok. Umarım yardımcı olabilecek birileri çıkar.

    Teşekkürler.







  • Eğer son sürüm güncel haldeyse makine internet bağlantınızdan dolayı olabilir belki ya da makineye format atmak gerekebilir son sürüm tekrar yüklenebilir oyunla ilgili problemde olabilir sadece tahmin yürüttüm iyi araştırın bence
  • Sistem son sürümde ve makineye daha 1 saat önce format attım yine aynı. İnternet bağlantısında bir sorun yok. Araştırmaya devam ediyorum umarım yardımcı olabilecek birileri çıkar :(
  • jaturel kullanıcısına yanıt
    Eğer oyunları oynarken bi sorun yaşamıyorsanız akıcı düzgün bir şekilde oynanıyorsa sorun yazılımsaldır format çeşitleri var ondan sonra sırasıyla sürümleri denemek gerek ama son sürüm olmazsada online oynanmıyor sanırım umarım hallolur sorununuz.
  • Ps3 2 senedir var bende ve aldığımdan beridir böyle. Yeni yeni dert etmeye başladım. Sinir bozucu bir şey.
  • acaba port sorunumu ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir 2 gündür nat tipi nasıl değiştirilir falan uğraşıyorum port ne ne etkisi var daha çözemedim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.