Şimdi Ara

PS3 TE FARKLI PSN OTURUMU ACMA HATASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
11.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar ilk psn adresimi ingiltere üstünden alıp kullandım şimdi ise usa psn aldım usa hesabımla ps3 ten giriş yapmayı deniyorum ama olmuyor you cannot sign in using another user's sing-in ıd yazmakta id mi baska biri kullanmamakta ama sebebi ne olabilir ilk aldığım ingiltere psn ile girebiliyorum ama usa ile giriş yapamıyorum
  • En sol menüden farklı kullanıcı açıp mı deniyorsun US PSN almayı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rds

    En sol menüden farklı kullanıcı açıp mı deniyorsun US PSN almayı?


    bu şekilde yeni kullanıcı hesabı açıp, aynı şekilde sign in' e gelip.
    mail ve şifreni yeninden tanıtırsan oluyor
  • us psn yi netten aldım ps3 üzerinden almadım

    store a direk aldıgım psn ile girmeyi deniyorum ama girmiyor uk psn ile girebiliyorum ama

    arkadaslar yaptım farklı bi acountla olması gerekiyomus makine ayarlarıyla ilgiliymiş en sol menu dediğiniz gibi saolun :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samurayx -- 20 Mayıs 2009; 17:07:13 >
  • Ps3 menüsünden yeni bir kullanıcı aç ve ordan gir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: samurayx

    us psn yi netten aldım ps3 üzerinden almadım

    store a direk aldıgım psn ile girmeyi deniyorum ama girmiyor uk psn ile girebiliyorum ama


    Yeni bir kullanıcı aç. Daha sonra PSN menüsüne gelip yeni bir hesap oluşturma bölümünde varolan bir hesabı kullan diye bir seçenek var (existing user), bu seçeneğe gelip, pc ile aldığın e-mail ve şifreyi yazarak işlemi tamamla. Bu şekilde girmesi lazım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • arkadaşlar biraz geç kaldım daha yeniyim nasıl konu açılacağınıda bilmiyorum bendede öyle sorun var türk psnim var ancak pc den us hesap aldım ve girmiyo ' u cannot sign into a nother persons ID ' diyor anladığım kadarıyla en soldan yeni bir hesap açıp ordan girmek gerekiyor 'use existing account ' diye peki oraya açıp sonra en soldaki menüden kendi hesabıma tekrar girip us hesabıma girebilirmiyim ?
  • merhaba arkadaşlar benzer bir sorunla bende karşı karşıyayım akşam dan beri çözemedim tüm dosyalarımda da eski kullanıcı adımda kaldı sanırım ama ulaşamıyorum:( normal kullandıgımm bir hesap vardı psn kardeşliği için bir tane daha açtım ama kendi kullandıgım gitti bulamayıorum aynı userı oluşturup bilgileri girdiğimde farklı bir user ile giriş yapınız giremezsiniz hatası vermektedir.

    Geri alma imkanım var mıdır dosyalarımı ?
  • Arkadaşlar her yeni psn Accaunt (yeni üyelik) yeni bir Userle eşleşir. Ps3 menüsünün en solunda User menüsü var oradan yeni User açabilirsiniz. Yani yeni bir üyelik aldığınızda yeni bir User açarak oradan girmelisiniz yoksa hata alırsınız. Bir Ps3de açılacak maxsimum User sayısı 12ymiş bende yeni öğrendim. User 12ye ulaşınca en gereksiz ve önemsiz Useri siler yerine bir User açarak sınırlama sorunu aşabilirsiniz.

    Aman dikkat Bir Userde psn girişi yapıldıysa artık o userden başka bir psn girişi yapılması mümkün değildir. Benim şuan Ps3de türk psn, Uk, US, Jpn olmak üzere 4 user vardı. Dünde kalıcı olmasını umduğum yeni bir kardeşlik Useri açtım bu şekilde her 4 psndede üyeliğim var. Ama oyunları türk psnde oynuyorum diğer psnleri oyun ve içerik indirmek için sadece kullanıyorum. Tabiki sizlerede türk psnini kullanmanızı tavsiye ederim.

    Ek not herhangi bir psn yada userdan indirmiş olduğunuz oyun veya eklenti her userda işe yarar. Oyunu farklı Userda oynayabilir eklentiyi ekleyebilirsiniz. Yani kardeşlikle aldığınız oyunu kardeşliğin oluştuğu userda oynamak zorunda değilsiniz. Zaten o Userda oynarsanız User aktif olacağından sizden sonra oyun indirmek isteyen kardeşleriniz oyunlarına ulaşamaz ve üzülürler. Sadece indirme linkini okeyledikten sonra aktiving diye birşey çıkıyor ve oyunu indirme bölümüne atıyor. Bu işlemden sonra o userla işiniz yok. Userdan çıkın ama asla o useri silmeyin.
    (İndirdiğiniz eklenti paketinde yani kısada DLC deniyor sınırlı olduğunu bildiğim tek eklenti GT5 eklentisi şimdilik! İnşallah devamı gelmez. Sınırlı ve indirdiğin psnde işe yarar 5 kişiyle paylaşılmaz)

    Zaten User açarken size user ismi ne olsun sorar ondan sonra psn girişi yaparsınız. Psn adresinden farklı user ismi koyabilirsiniz. Psn mail adresiniz gameplay@hotmail diye User ismi Gamepaly olmak zorunda değil! Yani bir nevi User ismi Nickinizdir. Onun için açtığınız userin adını amacınıza uygun bir isim koyunki karışıklık olmasın.Örnek verecek olursak;

    Benim Userlarım
    Selcuk_Tr
    Selcuk_Uk
    Selcuk_Usa
    Selcuk_Jpn
    Fifa 12
    Kalıcı Kardeşlik
    şeklinde sıralanıyor. Sizde aynı sistemi uygulayabilirsiniz..
  • dostlar benimde harddisk değişiminden sonra benzer bi sıkıntı başıma geldi psn hesaplarımı kaybettim daha sonra şifre değiştirmeyle bazı hesaplarıma kavuştum fakat hangi mail hangi psn e ait net hatırlayamadığımdan şu an bende görünen kullanıcı ismi farklı psn i açıyor(Türkiye psn için İlker Kullanıyorum ps de görünen kullanıcı İlker iken uk psn açılıyor) ps deki kullanıcı ismimi nasıl değiştiririm eski psn lerime ulaşmamın pratik bir yolu varmı ?
  • Merhaba arkadaşlar ben PS3 superslim aldım ve bir psn hesabı açtım 1-2 ay sonra da 2.kullanıcıyı açtım 1.kullanıcıya geçtikten sonra şu hatayı aldım ve hala düzelmedi [Başka bir kullanıcının giriş kimliğini (e posta adresi) kullanarak giriş yapamazsınız] deliye döndüm lütfen yardım edin!!!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.