Şimdi Ara

PS3 ProxServer hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PC'deki demoları PS3'e aktarma konusunda PC ile PS3 arasında iletişimi proxy ayarları ile sağladım. Fakat PS3 ProxyServer programında start'a basınca aşağıdaki hatayla sürekli karşılaşıyorum:


     PS3 ProxServer hatası



    Başlarda bu hatanın PC ile PS3'ü birbirine tanıtamamaktan kaynaklandığını düşünmüştüm(daha doğrusu @myfranco söylemişti ) fakat iki makina birbirini görse de bu program hep hata veriyor. Acaba ayarlarında mı bir sorun var yoksa pc'den kaynaklanan bir sorun mu var veya bu programda mı hata var? Farklı versiyonlarını(Japonca) denedim ama sorun hep aynı. Net framework 1.1.4322 yüklü. Hatta sonra Net framework 3.0'ı da yükledim ama değişen birşey yok.

    Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..







  • Tam emin değilim ama programda hata var. Sen gene IPlerin program tarafından iyi okunup okunmadığına bir bak
  • IP adresini hem PS3 ün network kısmına (Proxy ayarlarında) hemde o programın IP Adress yazan kısmına yaz.
    Yani PC den Çalıştır cmd yaz sonra ipconfig/all de orda yazan IP Adress i yaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMurat55 -- 28 Temmuz 2007; 13:27:04 >
  • peki ps3de use proxy server yapıp okleyip TEST YAPMADAN çıkıp o şekildemi başlattın ps3 proxy server programını?
  • bu hatayı bazen bende de veriyordu . bi kere verdimi zaten hep vemeye devam ediyo neyse bu hata illet bişey starta basınca oluyo hep . o yüzden programın exesini sil sonra artık nerden indirdiysen winrardan tekrar çıkart exeyi başka biyere koy . sonra bilgisayarı aç kapa falan . ben de böyle kurtulmuştum bu hatadan . sana kolay gelsin levent abi.
  • ya Allahaşkına kurtulun şu cmd ipconfig /all olayından.Orada çıkan şeyi biryere yazamazsınız bir sürü ip ve mac adresi çıkabilir.İkincisi siz makinedeki ethernete bir ip atamadıktan sonra orada birşey yazmaz.Zaten atadıysanız ipconfigle ne işiniz var.Bunu yazan kişi network olayını bilmeyen biridir veyaz az bilen.Olayın ipconfigle hiçbir alakası yoktur.Ps3ün bağlı olduğu ethernet kartına 192.168.0.2 verirsiniz alt ağ maskesine 255.255.255.0 verirsiniz ve eğer modem üzerinden çıkmak isterseniz tutar modemin config sayfasını açmak için yazdıgınız ipyi dnslerden birine yazarsınız.
  • arkadasım o hata senin yazdıgın ip ile bilgisayarının ip si farklı olmasından kaynaklanıor suan bendede war ps3 proxy tekrar baktım ıp yı degıstırınce o hatayı veriyor ayrıca oraya ps3 un degıl pc nin ipsini yazcaksın ( büyük ihtimalle biliyorsundurda ben gene yazaym dedim) ve ethernetli veya wireless modem kullanıosan o ip nin degisebilir o yüzden ps3 proxy nın kuruldugu bilgisayarın ip sini sabit ip yap karsılasmazsınız bu sorunla
  • ayrıca ps3 proxynın baslaması ıcın ılla ps3 baglı olması fln gerekmıyor yanı yukarda ps3 de ayar yapıp yapmadıgını fln sölemıslerde aslında bu proxy programın ps3 le baglantısı yok baglantısı yok derken sen onu bilgisayardan başlatırsın sonra ps3 ona baglanır yanı programın ps3 gormemesı gibi bi olay yok sen bılgısayarına proxy kurmus oluyorsun ıste ister ps3 le baglanırsın bu proxy ye ister başka şeyle
  • Bu şekilde yani F@H yöntemi ile çalışanlar belli de, çalışmayan birkaç şeyi bir kezde ben yazayım dedim burda;
    Nucleus açılıyor fakat sadece demo bölümler çalışıyor. Aktivasyon olmadı.
    Resistance ın ek haritasını da install ediyor ancak oyunda hala "satın almalısın" diyor.
    Ps3News.com daki ps store linklerinde görünen "Mortal Kombat Full (Working)" yazısı da yalan. Çünkü bu link MK 2 nin ta kendisi. İkisi de 250mb. Mk2 de zaten çalışmıyor.
    Herkese kolay gelsin.
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Ben program için yazılan herşeyi uyguladım. Yani ilgili yere PC IP'sini yazdım fakat program hiçbir şekilde çalışmıyor. Daha eski bir program kullandım sonra. PS3Proxy diye bir program. Sanırım Mozilla ile birlikte kullanılıyor(bir yerde yazıyordu). Bu program ile PS3'de proxy'ye yazdığım IP'yi bulabiliyorum, f@h'a girmeyi deneyince log kısmında da adres çıkıyor fakat Enter URL'yehttp://zeus.dl.playstation.net/ adresi girmemi istiyor. Yani f@h adresi değil. Neticede benim kurduğum PS3Proxy isimli eski programla bunu yapamıyorum. Sizlerin bahsettiği Proxyserver programı da bende çalışmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenShoot -- 28 Temmuz 2007; 20:49:56 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.