Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 için istek ve öneriler (Konami ye iletilecek) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
0
Favori
37.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türk'üz tabikide isteklerimizde buna göre olcak...

    1) Türk Spiker...(Tabii TRT deki gibi olmasın o adam çok sıkıyor anlatırken.)
    2) STSL ve Artık ingiltere takımlarının vb. Lisanslarının alınması.
    3) Tezahuratlar ve ambiyans istiyoruz :D.
    4) 2011 gibi güzel bir devrim niteliğindeki PES'i yaptıkları için çok teşekkür ediyorum.Engineered for Freedom :D.
    5) (Bunu az daha unutuyordum.)Oyuncu yüzleri.
  • WE 9(2006) ve öncesi gibi sahanın atmosferi, oynanırlığa etki eden sis ve kar. Seyircilerin maçın gidişatına göre ses çıkarması. Bazen sahaya birşeyler atması, birşeyler yakması, maç bitmeden sahayı terk etmeleri, gol olunca tellere asılmaları, birbirlerine bulaşmaları, çok kötü oynayanı ıslıklamaları. Daha tempolu maç. İklime göre toprak ve çim yapısı. Sadece görüntü değil oynanırlığa da etkisi. İklime göre takımların üstünlüğü. Japonca spiker
  • Bu isteklerin 2012 projelerinin yavaş yavaş başladığı bir dönemde yollanması daha mantıklı olacaktır. 2011 çıktıktan sonra yapımcı firma ekip olarak mutlaka ara vermiştir ve bu tip talepler ile şu an için ilgileneceklerini hiç sanmıyorum. Ayrıca isteklerin tümünü yollamak yerine yazılanların içinden ayıklayıp, mantıklı ve gerçekten onaylanacak olanları seçmek lazım. Tabii ne zaman gönderileceğini bilmiyorum ama benden bir tavsiye olsun. Bende hazır yorum atmışken 2011'de hâlâ bulunmayan ve 2012'de mutlaka görmek istediğim unsurları yazayım;

    -Motion Capture konusunda artık Konami'nin hassas ve ciddi olması gerekiyor. Bu sene 2010'a göre düzeltilen animasyonlar var, bilhassa koşuşlar düzelmiş ama bir futbol oyunu için tam olarak yeterli değil. Oyuncuların sahadaki duruşları ve hareketleri Replay veya maç sırasında araya giren kamera açılarında göze batıyor. (Ki Konamin'nin önümüzdeki sene yazdığım bu olaya yoğunlaşacağı söyleniyor)

    -Futbol'un ana unsuru olan Seyirci faktörünün artık gelişmesi gerekiyor. Şampiyonlar Ligi lisansı PES tarafında bulunuyor ama maç yaptığınız zaman, gerçek hayatta izlediğiniz zamanki havayı yakalamak imkansıza yakın. Bunun baş sebebi ise maç temposuna etki edemeyen soğuk seyirci faktörüdür.

    -Spiker sorununun derhal halledilmesi lazım. John Champion kadar soğuk anlatımlı ve insanı heyecanlandıramayan bir spiker hayatımda görmedim. Ses tonu ve kelime haznesi çok dar olan bir şahıs, hâlâ son çıkan PES serilerinde neden bu isim kullanılıyor anlam veremedim. (Bilhassa sizden ricam bu madde ile ilgilenmeniz olacak, eğer Konami ile irtibat kurarsanız Spiker sorununun halledilmesini kesin bir dille ifade edin)




  • fikirler süper cidden arkadaşlar...Böyle forumlar olmasa vay oyuncuların haline...
  • Madem kendini yere atma var, elle oynama da olmalı.
    Yedek kulübesine de kart gösterilmeli.
    Önüne düşen toptan kaçmayan oyuncular "yaratılmalı."
    Özel hareketler daha zor yapılabilir olmalı.
    Maç sonu ropörtajlar yapılabilir. Final maçlarından sonra olabilir. (Sık olmazsa sıkmaz da)

    vs...vs...
  • Master lig süper olmuş ama kendi kurduğumuz online bir ligde maç ypaabilelim. örneğin ben 20 arkadaşımla bir lig oluşturup online bir şekilde oynayabilsem transfer yapabilsem kupa maçları avrupa kupalarında oynasam inanılmaz keyifli olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: demirsoy33

    Madem kendini yere atma var, elle oynama da olmalı.
    Yedek kulübesine de kart gösterilmeli.
    Önüne düşen toptan kaçmayan oyuncular "yaratılmalı."
    Özel hareketler daha zor yapılabilir olmalı.
    Maç sonu ropörtajlar yapılabilir. Final maçlarından sonra olabilir. (Sık olmazsa sıkmaz da)

    vs...vs...

    Bunları çok mu düşündün Gökhan'ım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orkunbjk


    quote:

    Orijinalden alıntı: demirsoy33

    Madem kendini yere atma var, elle oynama da olmalı.
    Yedek kulübesine de kart gösterilmeli.
    Önüne düşen toptan kaçmayan oyuncular "yaratılmalı."
    Özel hareketler daha zor yapılabilir olmalı.
    Maç sonu ropörtajlar yapılabilir. Final maçlarından sonra olabilir. (Sık olmazsa sıkmaz da)

    vs...vs...

    Bunları çok mu düşündün Gökhan'ım



    Sen benim adımı nereden biliyorsun kardeşim!!??;)

    Vallaha bunları hiç düşünmedim. Olması gerekiyor bence, daha bir gerçekçilik adına.
    En azından benim gerçekçiliğim adına...;)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SombraViento

    Bu isteklerin 2012 projelerinin yavaş yavaş başladığı bir dönemde yollanması daha mantıklı olacaktır. 2011 çıktıktan sonra yapımcı firma ekip olarak mutlaka ara vermiştir ve bu tip talepler ile şu an için ilgileneceklerini hiç sanmıyorum. Ayrıca isteklerin tümünü yollamak yerine yazılanların içinden ayıklayıp, mantıklı ve gerçekten onaylanacak olanları seçmek lazım. Tabii ne zaman gönderileceğini bilmiyorum ama benden bir tavsiye olsun. Bende hazır yorum atmışken 2011'de hâlâ bulunmayan ve 2012'de mutlaka görmek istediğim unsurları yazayım;


    Zaten herkesın oyunu alıp tartması vs 1,2 ayı bulacak. Buraya da gerı donusler bu 2,3 ay ıcınde tamanlanmıs olacak. Ondan sonra da buraya yazılan yuzlerce seyın derlenıp toparlanıp ayıklanıp temız bır lıste olusturulması ve ardından bunun ıngılızceye cevrılmesınden sonra resmı Konamı forumlarına ıletılmesı falan derken toplam 3,3.5 aylık bı perıyod tan bahsedıyoruz.

    Yanı her yazılanı suan bı yere gondermıyorum bu henuz
    on hazırlık ve beyın fırtınası aşaması

    Ayrıca 2012 ıle ılgılı ıstek ve katkıların ıcın de sagol

    2012 ıcın aklıma gelen dıger ıstekler..

    Onlıne mac yaptıgımız kişiyle mac bıtımınde tekrar mac yapma secenegı olmalı

    Hakemler ısımlerı ve lısanslarıyla bırlıkte alınamıyorsa da sallama ısımlerle gercek ulkelerden olmalı. Mesela maca ispanyol hakem gelmısse bayragını gosterıp altın da ıspanyolca gercek bır ısım soyad olmalı.

    Eskı ozellıklerdne olan mac ıcınde sakatlanıp maca devam edebılecek duzeyde sakatlıgı olan oyuncu sakatlandıgı bacak,bılek,kol,kafa vs neresıyse bandajla oynamalı
    Sakatlanan oyuncu mactan sedye ve saglık ekıbıyle cıkarılmalı ama halı sahada maca gırmek ıcın bekleyen cocuklar gıbı saha kenarında oturmamalı. Saha cevresındekı yedek kulubesı ve dıger faktorlerın etkılesımlı hale getırılmesı konusu da uygulamaya alınırsa sakatlanan oyuncu saha kenarında saglık ekıplerınce tedavı edılırken beklemelı

    Mac ıcındekı skorbord bence cok basıt. Sampıyonlar lıgı ya da uefa avrupa lıgı macları sırasındakı skorbordlar gıbı (oyunda o 2 modda skorbord sahane) gercek mac yayını yapan tv kanallarındakı renk ve tasarıma sahıp olmalı. Paıntle yapılmıs şablon gıbı duruyor normal mac skorbordu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 7 Ekim 2010; 17:42:42 >




  • Bizi Kanser etmesinler..
    ..
    Bunuda dip not olarak eklersen iyi olur.. : )
  • Oyundan önce maç atmosferi ayarlanabilsin gerginlik-Sakinlik açısından gergin atmosferde sert futbol oynansın mesela bi fenerbahçe-galatasaray derbisinde ya da barça-real derbisinde iyi olur topçular sinirlenir tribünler çıldırır... aklıma geldikçe yazarım sonra.
  • karambol anlarında oyuncular donup kalmasın pozisyona uygun tepki versinler(karambole uygun vücut hareketleri,çaresizlik hareketleri,diğer oyunculara kızgınlık hareketleri ama mutlaka bişey yapsınlar duruma uygun bu zor bişey farkındayım ama konami isterse yapar)
  • En önemlisi acele etmesinler. Pes 2011 gayet güzel olmuş. Seneye yeni oyun sumak yerine Pes 2011 i güncel takım ve oyuncu update ile ayakta tutabilirler. Ama bu iki senelik süreçde bu forum ve bunun gibi bir çok forumda yazılan isteklerin en az %80 nini yerine getirmeye çalışsınlar. İşte o zaman Pes 2013 muhteşem olur.

    Not: Atarileri saymazsak Fifa 96 dan bu yana futbol oyunlarını oynarım. Pes 5 den sonra oynadığım en iyi Pes PES2011 olmuş

    Fifa 2000 den sonra hiç fifa oynamadım. İllaki Fifada güzel olmuştur. Her ikiside başarılı oyun arkadaşlar. İsteyen istediğini oynar.

    PS3 de oynuyorum PES in online ı beni tatmin etmiyor. Fifanınki ni görmedim.

    Ama tek isteğim ve kesin çözüm STEAM gibi bir tabana geçmeli ve Steami de PS ve Xbox a göre ayarlamalılar.
    Ben yıllardır steamden counter source oynarım. Gerek server genişliği gerek stabil çalışan serverlar, gerek ülkelere göre yüzlerce server ve oyun esnasında canlı konuşmanın sıcaklığı takım oyunu.
    Ancak ve ancak Steam gibi bir altyapısı olan server mantığında olur. Kişiler server açabilmeli
    Server işini Steame bıraksınlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 8 Ekim 2010; 12:29:16 >




  • oyun çok güzel olmasına rağmen bana sanki top fiziği geçmiş peslere göre değişime uğramış ve zayıflamış gibi geldi top fiziğinin eskisi gibi olmasını istiyorum ben :)
  • oyunda el olsun
    ibrahimoviçi abartmasınlar
    xavi ceza sahası dışından sol ayakla havada voleyle gol atmasın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi splendore -- 8 Ekim 2010; 14:02:30 >
  • Faydalı feedbacklar akmaya başlamış
    Devam
  • Hakemleri yönetelim. Bir faul olduğunda oyun dursun ağır çekim posizyon olsun ve seçenekler belirsin. Faul devam avantaj kart vs diye. Hakem olarak maçı oynayalım. Kariyer modda hakem olarak kariyer yapalım. Gerçek T.D.ler olsun. Her ülkenin özellikle Türkiye'nin istiklal marşı olsun. Staddaki seyirciler daha canlı olsun takımların forması bayrakları olsun. Kaçırılan atılan gollere seyirci tepki versin. Yedek kulübeside tepki versin. Futbolcular arada forma çeksin. Forma çekme yüzünden kornerlerde penaltı olsun. Gol attıktan sonra ayağa kayma tuşuna basalım ve üstündeki formayı çıkararak sevinsin. Kart görsün. Faul verirse yine aynı tuşa basalım hakeme diklenelim sarı kart isteyelim hakem bize göstersin. Kaleci posizyonlarda sakatlansın onun tedavisini izleyelim. Kırmızı kart görev oyuncu sahayı terk edene kadar izleyelim çıkarken hakeme hareket yapsın el kol.
  • Tezahüratlar gerçekci olsun bire bir tezahüratlar koyabilirler
  • Oyunda Anti Aliasing olsun, PES 2011 AA özürlü bir oyun olmuş, kale direklerindeki tırtıklara basarak kalenin üstüne çıkabilirsiniz, o derece yani
  • Ne oldu ya daha 2 hafta olmadı 11 çıkalı pesmi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.