Şimdi Ara

PS3 + LCD TV + Hoparlör sistemi sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Playstation 3 ve Samsung 40M87BD LCD televizyonumu HDMI bağlantıyla kullanıyorum. Dün hakkındaki olumlu yorumları okuduktan sonra THX sertifikalı Altec Lansing MX5021 model 2.1 hoparlör aldım. PC Speaker kategorisinde bir ürün olsa da hem yorumlarda hem kendi kutusu üzerinde DVD, oyun konsolu gibi platformlarda da üst düzey performans alınabileceği yazıyor. Ancak kafama takılan konu bu ses sisteminin sadece 3.5 mm standart jack'tan girdi alması oldu. Örneğin optik girişi olsaydı direkt TV ya da PS3'ten çıkış alabilecektim. Oysa şimdi kompozit çıkıştan alıp Y-connector denilen çevirici ile cihaza giriş yapabiliyorum. Sizce bu önemli ölçüde performans kaybı yaratır mı?
    Ayrıca yukarıda yapabiliyorum dediğim şeyi henüz yapmadım, şu anda TV'nin kulaklık çıkışından sesi alıp Altec hoparlöre veriyorum. Bu mantıklı mıdır yoksa kompozit çıkış + dönüştürücü mü tercih edilmeli?

    Son olarak çıkışı direkt PS3 yerine TV'den almam daha mantıklı olmaz mı?
    Teşekkürler.







  • oneli olcuda performan kaybına ugrarsınız sesi tvden cikmanizda ayrıcaa bir kayıba ulasır en iyi alternatif ses kaynagindan cikip en kısa mesafede kaliteli olarak hoporlorlere ulasmak bu yuzden birde araya TV yi sokmayın Y kablo ile bu isi yapabilirsiniz aldıgınız sistemde baska turlu bir sekil zaten mumkun degil bu sekilde sizi tatmin etmez ise o zaman aldıgnız kolonları degistireceksiniz bir adet
    AV receiver alıcaksınız ps3 den cikip AV receiver a gireceksiniz ordan cikip kolonlara gidiceksiniz cok guzel bir ses elde edersiniz ama once aldıgınız sekli ile deneyin memnun kalıcakmısınız bakalım
  • bu durumda sadece ps3 kullanırken mi hoparlörlerimi kullanabileceğim. TV'den film izlerken?
  • Dün akşam direkt PS3'ten çıkış yaptım, woofer'ı da duvar kenarından köşeye aldım. çok net olarak farketti, anladım ki daha önce hoparlörleri kullanmıyormuşum. bu bütçeyle gayet tatmin edici diye düşünüyorum, şimdilik receiver'lı bir sisteme gerek yok gibi.
  • evet tv icin kullanmaycaksaniz gerek yoktabi bu sekildede kullanabilirsiniz
    yalniz optik cikis ile yapacaginiz bir baglantinin cok daha guzel ses verecegi aklinizda bulunsun
    ilerde bu opyonuda kullanirsiniz
    gule gule kullanin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.