Şimdi Ara

Ps3 Kutusundan neler çıkacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Skandal abi rezalet kepazelik bu ne abi simdi git ps3 al onun icin bi hd tv ondan sora bi de hdmi kablo ustune bide ikinci bi controller bu ne abi aliorm ben yeter artik biktim bu sony nin cikardigi rezaletlerden xbox360 in best buy daki premium paketlerinde iki tane kablosuz controller war bunun ustune hdmi kablo kulaklik falan war yani dusunun ama olsun ya yine de ps3 alcam o da sirf 60 gb hdd hareket algilayici controller ve de resistance:fall of man icin...
  • Bd-r ler yakından böyle görünüyor demo oldukları belli.
     Ps3 Kutusundan neler çıkacak
  • bd-r diskler verbatim dikkatimi çekti, bir kere daha verbatim dvd kullandığım için kendimle gurur duydum
    acaba bd-r disklerin tanesi ne kadar?
  • Tanesi 22 dolar.AYzıcısı 800 euro. bd-re diskler de 26 dolar
  • Sony firması Ps3 ile neden HDMI kablo verilmedigini acıkladı:Herkesin evinde Hd Ready televizyon ondan dolayı normal baglantı kablosu koyduk sadece ayrıca Hd Ready televizyon sahipleri ise bu kabloya sahip ondan dolayı koyma geregi duymadık.

    Simdi laf etmeyin gidip 2.5 milyara televizyon alacaksınız sonra bir HDMI kablomu fiyat olarak sorun olucak yapmayın ya.Hd Ready sahibi deilseniz ise zaten cıkmaması sorun deil.
  • peki arkdaşlar bu oyunlar demoda olsa copya ise bu cihaz kopya bd-r çalıştırıyor demektir... yanlışmı yorumladım?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Resident

    Tanesi 22 dolar.AYzıcısı 800 euro. bd-re diskler de 26 dolar

    tşk
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ultraaslans

    peki arkdaşlar bu oyunlar demoda olsa copya ise bu cihaz kopya bd-r çalıştırıyor demektir... yanlışmı yorumladım?

    bence doğru yorumladın
    biz zaten boşu boşuna ps3 için para biriktirip, almaya heveslenmiyoruz; boşu boşuna topicler açmıyoruz
    tabiki bizim de bazı fikirlerimiz var , çiple miple o olay halledilir merak etme




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ultraaslans

    peki arkdaşlar bu oyunlar demoda olsa copya ise bu cihaz kopya bd-r çalıştırıyor demektir... yanlışmı yorumladım?

    Yorum doğru ancak hiç bir programcı ekip demoya şifreleme yapmaz keşke iş senin düşündüğün kadar çabuk olsa Ps2 de bile 1 seneyi geçmişti kırmaları Bd-r şüphesiz en az o kadar sürer.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Matherman

    Bd-r ler yakından böyle görünüyor demo oldukları belli.
     Ps3 Kutusundan neler çıkacak



    Demek ki kopya diskleri çok rahat okuyor Yoksa alet korumasız mı gelecek ?Yani xbox360 içn demo dvdsini kopya diske çekince çalışmıyordu sanırsam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 24 Ekim 2006; 23:35:54 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Resident Evil

    Sony firması Ps3 ile neden HDMI kablo verilmedigini acıkladı:Herkesin evinde Hd Ready televizyon ondan dolayı normal baglantı kablosu koyduk sadece ayrıca Hd Ready televizyon sahipleri ise bu kabloya sahip ondan dolayı koyma geregi duymadık.

    Simdi laf etmeyin gidip 2.5 milyara televizyon alacaksınız sonra bir HDMI kablomu fiyat olarak sorun olucak yapmayın ya.Hd Ready sahibi deilseniz ise zaten cıkmaması sorun deil.


    benim 2.5 milyara televizyon almam ps3 ün kutu içeriğinden hdmı kablo çıkmamasını haklımı gösteriyor ne alaka iyice saçmaladınız...

    ps3 ün içinden hdmı kablo çıkmalıydı sebebini yukarda yazdık...
  • Bana gore cıkmaması büyük bir olay yada eksik deil ve adamlar gayet mantıklı bir düsünce ile hareket etmisler hem ne deiscekti bu sefer konsolun fiyatı biraz daha artıcaktı HDMI kabloyu bedava vericek halleri yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 24 Ekim 2006; 23:37:58 >
  • bence de kablo çıkmalıydı, bu kadar da pinti olunmazki canım
    olay şeye benziyor; lastikçiye gidip arabanıza yeni lastik taktırıyorsunuz ama lastikçi şişirme için ekstra para istiyor, ben o lastikçinin...









    kafasına levyeyi geçiririm

    düzeltme: imlâ hataları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 24 Ekim 2006; 23:40:09 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Resident Evil

    Bana gore cıkmaması büyük bir olay yada eksik deil ve adamlar gayet mantıklı bir düsünce ile hareket etmisler hem ne deiscekti bu sefer konsolun fiyatı biraz daha artıcaktı HDMI kabloyu bedava vericek halleri yok.


    Yav yapmayın.PS3'ü çok seven arkadaşlar bile bunu yanlış buluyor.1080P reklamı yapılıyor,Full HD deniyor,yeni oyun devri deniyor.Ama 1080P görüntü alacak kablo yok.Zaten normal TV'de PS3'ün iyi yanları pek görülmez bence.HD TV gerekiyor ya da Monitör.

    Gerçi kendi fikrini yazmışsın.

    Çok çok büyük bir hatadır.Konsol 630 dolar falan oslaydı da bu kablo çıksaydı bence.Hatta 499$lıkta değil de 599$lık pakette mutlaka bu kablo olmalıydı.Ha ayrı alırız.Sonuçta almak zorundayız.Ama Sony neden böyle birşey yaptı hala anlamıyorum.Blu-Ray film yerine kablo koysalardı ya paketin içine.Blu-Ray filmi HD TV değil de normal TVde izleyince DVD filmden fark olacağını sanmıyorum.

    Gerçi herkes HDMI kablo alacaktır PS3 ile.Ya 3. parti ya da Sony....




  • Yaw televizyonun yoksa kablo verilse ne olucak onu soruyorum ayrıca televizyonun varsa Hd destekli o kabloda cok büyük ihtimal zaten elinde bulunur bunda abartılcak birsey goremiyorum ben.
  • Bence abartılacak birşey var.PS3 için şuan herşey yolunda hemen hemen.En büyük sorun bu.

    PS3 alacakların çoğunda vardır bence zaten en azıdnan 720 P HD Ready bir televizyon.Sonuçta alet HD destekli.

    1080P HD'nin reklamı yapıldı,HD kablo çıkmıyor.Kötü bir durum.

    achfighter'ın verdiği örnek güzel....
  • Beyler abartmanın bencede lüzumu yok. Konuyu saptırıyorsunuz.

    Full HD ve HD ready plazmlardan/lcdlerden hdmi kablo çıktığı söylenmiş. Yani bu demek olur ki böyle bir tvmiz varsa, böyle bir kablomuzda vardır. Sony burda bir tecih yapmış ki yapılması gereken bir tercih. Hdmi kablomu yoksa component kablomu. 2'sini vermesini bekleyenleriniz varsa zaten baştan yanılmışlar. Çünkü kablo diyip geçiyor çoğumuz ancak çok ciddi maliyeti var. Boşuna mı tüm aldığımız ucuz elektronik cihazların usb kablosuydu, güç kablosuydu kısacık yapıyorlar adamı delirtiyorlar.

    Hdmi kablo verse kaçımız tvimize takabilcektik aleti? Plazması, lcdsi olan için e eyvallahta diğer kesim napıyor bu sırada? Paketi açıyor, elinde hdmi kabloyla kala kalıyor. Bence konu başka yerlere gelmesin, hiç saptırmayında günümüz şartlarına göre gayet yerli yerinde bir karar. Milyonlara satıyor aleti, sadece hd tv si olanları hedef kitle olarak göremez. Teknoloji sonynin arkasından ilerliyorsa sony napsın yani Lcdler yaygınlaştığında componenti atar hdmi verir olur biter. 20gbliga hdmi geldiği günler çabuk unutuldu




  • quote:

    Hakikaten kepazlik yaptıkları. Gerçi bilmem kaç bin dolarlık 1080P TV'yi aldığımızda 49$'lık kabloyu pazarlıkla beleşe verirler her halde


    ... demiştim

    E o zaman @Nautral, pazarlığa bile gerek kalmadı o halde
  • Bence izledikleri politika normal eger kablo koysalardı ve biraz daha pahalıya satsalardı bu seferde herkeste Hd Ready televizyonmu var neden HDMI kablo koyup daha pahalıya satmak istiyorlar denicekti adamlar oldukca iyi bir politika izlediler bence ve dogru bir hamle.
  • hocam öyle şey olmaz nerden nasıl sığ bakıyorsunuz olaya anlamıyorum ?

    bu adamlar 1080p gerçek nextgen blu ray diye bağırıp çağırmadılar mı her fırsatta 1080p nin hd nin öneminden bahsedip durmadılar mı ?

    şimdi kalkıp 600 dolara makine alıcam ama bana vadettiği blu ray den high defination özelliklerinden yararlanamayacağım öylemi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ?


    quote:

    Hdmi kablo verse kaçımız tvimize takabilcektik aleti?


    neutral hocam kusura bakma ama böyle sığ düşünce olmaz...benim hdtv min olup olmaması değil mesele...ayrıca hdtv lerin yanında hdmı kablo falanda verilmiyor olsa bile bi kaç istisnadan ibarettir...

    ki yani bu marka sony adamlar için bu kablonun maliyeti 4-5 dolar bile değil zaten elektronik firması üretici firma aynı zamanda...boşa konuşuyoruz sayfalarca yorum yazılacak bişey yok ortada

    sony nin yaptığı düpedüz eşekliktir kullanıcıyı mağdur etmektir doğruya doğru...




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.