Şimdi Ara

PS3 ile ilgili bir sorum olacak arkadaşlar :-)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Odamda biraz değişiklik yaptımda ps3 ü masama fotoğraflarda göründüğü gibi koydum arkasından havayı üflüyor diye arkasını sağa bakacak şekilde koydum,silgi ile de yükselttim :)

    Sizce doğru koymuşmuyum sol tarafın kapalı yere gelmesi canımı sıktı sonradan. Haziranda 3 senelik cihaz olacak.son 1 senedir fazla ısnıyormuş gibime geldi yada sadece bana öyle geliyor.

    Lafı açılmışken konsol açtıktan 30 dakika sonra fan sesi yükseliyor 1 saat sonra elimi cihazın üstüne koyduğumda arka tarafına yakın yerleri ısınmış oluyor.Sizce normalmi , çok mu kafaya takıyorum :-)
     PS3 ile ilgili bir sorum olacak arkadaşlar  :-) PS3 ile ilgili bir sorum olacak arkadaşlar  :-) PS3 ile ilgili bir sorum olacak arkadaşlar  :-)







  • PS3'ü masaya normal olarak koyabilirsin, ters koymana gerek yok. Sadece hava çıkışını kapatma (10-15 cm boşluk olması yeterli). Isınması normal, çok fazla kafaya takma.
  • Dostum baktın çok sıkıntı oluyor al bir laptop soğutucu usbden bağla cihaza ciddiyim ben öyle yapıyorum çok ısındığını düşünürsem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, ya bende laptop soğutucusu düşündüm ama internetin yarası zararlı yada hiçbir faydası olmuyor diyor. O konuda kafam karışık yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.