Şimdi Ara

PS3'de Altyazlı Divx Gerçek Oldu !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
5.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şu an ps3 de en buyuk eksik internet browser ı ve bu tur medyaları oynatma eğer bu iki meseleyi haletse makinaya linux kurmaya iananın birçok kiş denemiyecektir bile..hatta tam bi media center olacağından bilgisayar satışlarını bile etkiler...ps3 de ev için gerekli butun donanıma en uygun fiyata sahip...
  • Winamp 5.5'in yükleme işleminde zaten soruyor bize; "Winamp Remote"u yüklemek ister misiniz? diye. Yüklediğimizde oraya kayıt oluyoruz ve dünyanın her yerinden PS3, Xbox 360, Wii veya cep telefonuyla verdiği siteye girip kullanıcı adını ve şifreni yazınca bilgisayarındaki medya dosyalarını oynatabiliyorsun...
  • Arkadaslar yardım edin lutfen.PS3 um de arattırıyorum her defasında no media servers found diyor.Bilgisayar da ps3 te wireless aynı modemı kullanıyor.WMP11 de hemen goruyordu ama bunda bir turlu basaramadım.(remote ayarları yapılı).
  • PS3 leri cok kıymetli olan arkadaslar..
    Üzerlerine dantellerini ortup vitrindeki yerlerine kaldırsınlar..
    Ve burdaki bilgi paylasımını baltalamasınlar..

    --------

    720P MKV Dosyalarında kesin bir sonuc verecek arkadas varmı acaba ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_Emin -- 31 Ekim 2007; 11:30:19 >
  • PS3 ten media servera(PC ye) bağlanınca dosya yok tasaı veren arkadaşlara çözüm :

    Pc'nizde system tray de saatin sol tarafında Winamp remote iconu bulunur.Yeşil üzerine içi sarı. Sağ tuş yapıyoruz. Configuration seçiyoruz.Açılan ekranda Video folders'a PC nizde filmler neredeyse tek tek o klasörleri ekliyoruz yani ADD.
  • birincisi; deneyen yayinlayan arkadasa tesekkurler
    ikincisi; winampta acilan video ps3 te gozukecek anladigim kadari ile
    ve son olarak birazcik anlatirmisiniz su mevzuyu stream filan ne demek?

    tesekkurler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

    şaşılacak şey doğrusu.

    yurtdışından ps3 yada 360 alıyor türkiyede fw yada çip nasıl yaparım onu düşünüyor

    ps3 alıyor dvix oynatmayı düşünüyor.

    orjinal oyuna para veriyorken dvix izleyip hem lcdsine hem dee bd-rom a işkence çektiriyor.

    şaşılacak şey ddoğrusu.

    ama şuna hak verebilirim.elinde çok ender bulunan bir filmin dvixi vardır seyretmek ister yada ailesinin videoları vardır onu anlarım.

    öbür türlüsü bmw alıp tüp gaz la gezmek gibi bişey




    dun londradan geldim...
    blu-ray filmler avrupada cokk yaygin.ps3'umde denemek icin 007 casino royale aldim 15 paund...
    yeni cikan filmler 30-40 paund arasinda... orada yasayanlar maaslarini paund uzerinden aldiklari icin 30-40 paund bizle kiyaslarsan 30-40 ytl.yapiyor.
    en son cikan blueray filmleri avrupali rahatlikla satin alip izleyebiliyor.hele birde indirim oldumu 5 tanesini 100 paunda aliyor.
    simdi bizim memlekette bluray cokkk pahali tr altyazi cogunda yok ve satislari az oldugundan ithalatcilar getirmiyor.yani yaygin degil.
    kaldiki evimde lcd tv reciever laptop ve ps 3 var.birde ekstradan divx player alip onu koyacak bir yerim yok.ben tek bir aletle hepsini yapmak istiyorum.eger laptopun 15.4 inc ekraninda film izleyeceksem
    1 mkv formatini nicin gunlerce ugrasayip indireyim? mp4 kucuk ekranda guzel gosteriyor
    2 102 ekran tv.yi niye aldim?
    diyeceksinki laptopunu lcd tvne bagla.
    okey bagliyim ama 1080p mkv formatini calistiramiyor laptopum...
    son olarakda lcd tv'ye hdmi baglantisini yapip bluray'in o muhtesem goruntusunu gordukten sonra kolay kolay scart yada dvi baglantisi yapipda film izlemem diye dusunuyorum.
    selamlar...




  • yasinaka seninle aynı şeyleri yaşıyor ve düşünüyorum
    herşeyi çok iyi özetlemişsin bende tvmden 1080p görüntüsü almak istiyorum
    100 ytl vermeden tr standartları bu paraları kaldırmaz
    yada kaldıran varsa kaldırsın ben böyle yollar denicem
    umarım winap mkv destekler akşama denicem
  • Divx bir filmi ps3'te izlemenin bir avantajı yok ki? PC'de zaten izlenebiliyor sorunsuz şekilde. PS3 mantığını anlayamadım???
  • quote:

    Orjinalden alıntı: jinxy

    Divx bir filmi ps3'te izlemenin bir avantajı yok ki? PC'de zaten izlenebiliyor sorunsuz şekilde. PS3 mantığını anlayamadım???

    arkadaş açıkca demişki " ufacık laptop ekranında film izliyceksem niçin 102 ekran lcd aldım".. bu herşeyi açıklıyo zaten.. yeri olmadığı içinde extra divx player falan almıyomuş..

    şahsen bende blue ray filmlere dünya para bascağıma 15-20 divxte bir (bozulursa) blue ray değiştirmeyi tercik ederim :) daha bile ucuza geliyo.. hehe..
  • gunaydın beyler daha iki hafta önce ben başlık açmıştım zaten yeni bir sey değilki bu. Zaten adı winamp remute nero media share yada tversity'den farkı yok. Aynı işlemi yapıyor. Zaten ps3 e en son gelen güncelleme ile divx lere alt yazı desteği geldi 2 gib limitide kalktı. winamp yada baska bir programa gerek yokki. Haydoot hiç uğrasma bu hd-mkv leri alt yazı ile izlemenin kolay yolu yok anca 4-5 saat uğrasıp mp4 mu edip içine gömersen olur bu işler
  • çok güzel yazmışsın tamam hepimiz bluray 1080p izlemek istiyoruz fakat gel gelelim benim ingilizcem çok iyi değil en azından filmlerdeki akıcılığı takip edecek kadar.

    Şimdi ülkemize gelen bluray filmlerin hepsi genel olarak eski filmler.Yada çok izlemek istediğim filmlerin Bluray leri gelmedi ülkemize veya altyazı yok.

    Ben de durumlarda tabiki mkv yada divx izliyorum.Yada orginal dvd sini alıyorum.Burda maksat ps3 üme chip taktırayım yada ama bluray almayım çakma mkv izlerim değil.Burada sorun ülkemizde hala yaygın şekilde bluray film i yok.Altyazılı filmleri toplasan 50 yi geçmez.Bunlarında bir çoğu bana göre fazla güzel değildir.(zevkler ve renkler tartışılmaz).Benim şuan için Türkiye de alacağım 4 bluray film vardı onları da aldım.(Black Hawk Down-Spiderman Trilogy)Yani aslında her iki tarafta haklı ama arkadaşlar bence bluray almaktan kaçınmıyor onlarda olmaması yüzünden mkv ye yöneliyor.

    Teşekkürler.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: myfranco

    Buradaki esas olan olay ps3 bu formatları oynatsa bile,streaming yapılacağından görüntü kalitesinde düşme olacaktır.Native yani kendisinden bu destek olmadığı sürece bu tip girişimler filmlerde takılma,görüntü bozulması gibi zevksiz eğlenceye dönüşür ancak eğer birgün sony ps3e bu özellikleri koymayı düşünür ise, o zaman güzel olur ki ben divx ve mkv için bu desteği vereceğini tahmin etmiyorum.Özellikle mkv hd ve bluray filmlerin ripleri için kullanılan bir format olduğundan,kopyaya izin vermek gibi bir durum ortaya çıkacaktır.


    Streaming yaparken ben görüntü kaybı olduğunu sanmıyorum çünkü sonuçta yayını analog olarak almıyoruz stream yaparken tamamen transcode yapsa bile sayısal olarak stream yapıyoruz. Yani kayıp olması söz konusu değil. Ha şöyle desen katılırım epğer ps3 yada pc networke kablosuz ile bağlı ise stream yaparken takılmalar söz konusu olabilir . Benim pc kablosuz olarak bağlı hd-mp4 stream yaparken ps3 de takılma söz konusu değil ama hd-wma larda 360da ciddi problemler yasanıyor




  • 700*400 çözünürlükte trancode edip mkv izleyeceğime 10 dakikada mu edip 20 dakikada dasplit yapıp 1280*720 yada biraz daha uzun süre bekleyip 1080p film izlemeyi tercih ederim. winamp ancak net üzerinden radio yada sd yayınlar için bi çözüm zaten tverstiy bunları yapıyordu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: husmenus

    700*400 çözünürlükte trancode edip mkv izleyeceğime 10 dakikada mu edip 20 dakikada dasplit yapıp 1280*720 yada biraz daha uzun süre bekleyip 1080p film izlemeyi tercih ederim. winamp ancak net üzerinden radio yada sd yayınlar için bi çözüm zaten tverstiy bunları yapıyordu



    Dediğine katılıyorum arkadaşım.Çünkü bende o kadar işlemle uğraşmak istemiyorum.Uğraşana saygım her zaman var kendi zevki sonuçta.Ben mkv leri bilgisayarda izliyorum.Eğer ps3 den izleyecek olsaydım film in orginal dvd sini alır öyle izlerdim.En azından bluray yaygınlaşana kadar pc de film izlemeye deam ediyorum.
  • arkadaşlar ben interneti komşumdan wirss olarak çekiyorum hem notbook hemde ps3 ordan giriyorum :) nasıl ikisini ayarlıycam pek dediğinizden anlamadım pardon :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lord831

    arkadaşlar ben interneti komşumdan wirss olarak çekiyorum hem notbook hemde ps3 ordan giriyorum :) nasıl ikisini ayarlıycam pek dediğinizden anlamadım pardon :)

    pek bi sey yapmayacaksı sonucta ikiside birbirini görüyor aynı network te
  • Xbox 360 da denedim ama görüntü çok kötü oldu.Bakalım çıkar umarım bir çözümü.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: husmenus


    quote:

    Orjinalden alıntı: lord831

    arkadaşlar ben interneti komşumdan wirss olarak çekiyorum hem notbook hemde ps3 ordan giriyorum :) nasıl ikisini ayarlıycam pek dediğinizden anlamadım pardon :)

    pek bi sey yapmayacaksı sonucta ikiside birbirini görüyor aynı network te


    ama ben notbook da ps3 ü görmüyorum :) bir yerden ayarmı yapmam gerekir az bir şey detaylı anlatırmısın biliyorsan lütfen




  • quote:

    Orjinalden alıntı: lord831


    quote:

    Orjinalden alıntı: husmenus


    quote:

    Orjinalden alıntı: lord831

    arkadaşlar ben interneti komşumdan wirss olarak çekiyorum hem notbook hemde ps3 ordan giriyorum :) nasıl ikisini ayarlıycam pek dediğinizden anlamadım pardon :)

    pek bi sey yapmayacaksı sonucta ikiside birbirini görüyor aynı network te


    ama ben notbook da ps3 ü görmüyorum :) bir yerden ayarmı yapmam gerekir az bir şey detaylı anlatırmısın biliyorsan lütfen


    notbook ta göremezsin. ps3 de görürsün. media player 11 yada vista yüklü olması lazım eğer onlar yoksa winamp remute, nero ultimate, tverstiy adlı programlara aynı işlemi yapabilirsin




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.