Şimdi Ara

[PS3] Bu Haftasonu Pes 2015 oyun alacağım dil sorunu ve day one edition?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar, ben bu haftasonu ps3 pes 2015 oyunu alacağım ve aklımı kurcalayan birkaç soru var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    1-> Oyun "İngilizce" diyorlar, zaten oyunu dışarıdan getirdikleri için kitapçık dili Arapça, İngilizce vs. oluyor. Yalnız oyunu ilk açtığımızda; çıkan dil seçeneklerinden "Türkçe" dil seçeneğini seçip, Türkçe menü ile oyunu kullanamıyor muyuz? (Örn. benim pes 2013 oyunumun kitapçığı Arapça olmasına rağmen oyunu açtığımda "Türkçe" seçtim ve menü olsun oyun mesajları olsun Türkçe kullanıyorum.)

    2-> Oyunda "Day One Edition" ve "My Club" olmasının nasıl avantajı var ya da olmamasının ne farkı var? Sizce bu olmazsa olmaz bir ayrıcalık mı?

    3-> Birde bir satıcı oyun Aral Bandrollü fakat kutu üstünde Türkçe birşey yazmıyor diyor. Böyle birşey mantıklı gelmiyor bana, doğru olabilir mi?

    3 sorunumdan hangi biri hakkında bilgi sahibi iseniz lütfen en hızlı şekide yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu pazar günü artık siparişi vermem gerekiyor.
    Saygılar, İyi forumlar.







  • Dostum bende aldigimda kutu uzerinde turkce hicbisey yazmiyordu. Ama oyun turkce cikti. Kutunun arkasinda pal yaziyorsa turkcedir. Hani bu simgeler var ya kutunun arkasnda. 1-7 player 720 p felan yaziyor orada yazar.
    Day one edition my clup oynarsan senin kadrona yanlis bilmiyorsam sana bir tane yildiz futbolcu veriyor. ama tam da emin degilim. Cunku ben bir tane yildiz futbolcudan baska bi faydasini gormedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.